Категории
Your Cart

Подопочистване и полиране

Редовното подопочистване и полиране е ключът към перфектния под – дори да е от твърд мрамор или издялан камък.

За да се постигне тази редовна поддръжка, от която красивите подове имат нужда, за да останат впечатляващи, се нуждаете от уреди за подопочистване и полиране.

Триковете на идеалното подопочистване и полиране

Един от основните моменти при почистването на силно замърсени подове, е това да подходите с правилните способи. Дори подът да има нужда от полиране, на първо място трябва да се премахнат основните слоеве мръсотия, за да се стигне до по-фината работа.

За тази цел има специални подочистачки, които са специфично направени да снемат по-едрата мръсотия в подготовка за по-фината работа. Ако тази стъпка се пропусне и се премине директно към полиране рискувате не само да загубите времето си, но надраскване на пода.

Не всеки под е подходящ за полиране, а дори да е не винаги е безопасно да се направи.

Подобни повърхности са гранитогресовите плочки за баня – ако се полират плочките в една баня рискувате да оставите повърхността прекалено гладка, а това е огромен проблем за безопасността в мокрото помещение.

Подове, които са подходящи за леко полиране са антретата, лобитата на обществени сгради и други гладки повърхности, чиито облик е важен.

Как напълно да усвоите своята подочистачка още днес

За да използвате своята подочистачка в нейния пълен капацитет, е добре да се запознаете с нейните функции, скорости и различните четки, с които можете да я оборудвате.

Тук ще откриете най-различни валякообразни четки и мечета за по-нежно и меко почистване.

Ако вашата машина има контрол над оборотите, това означава, че тя е подходяща за ползване на различни повърхности – от естествени дървесини до изкуствени линолеуми.

При синтетиката, особено балатумната, опасността от подобен вид почистване идват от протриването.

Контрол над оборотите ви дава значително повече контрол над самото почистване и намалява вероятността да протриете вашия балатум.

Не е нужно да го полирате, за да изглежда добре, но е желателно да премахнете мръсотията и жълтеникавия оттенък, който естествено се отлага по порите на материята.

Ако вече имате усет за своя инструмент, то тогава сме сигурни, че можете да постигнете блестящи резултати с лекота.

С какво екипът на Klimatici.bg ще ви помогне при пазаруване

Това, с което със сигурност можем да ви помогнем, е като ви намерим правилната машина за вас.

Ние не затваряме клиент, ние отваряме връзка с някой, който има нужда от помощ – тук идва ролята на дългогодишния ни опит в тази сфера и нашето дълбоко разбиране за нуждите на нашите клиенти.

Подочистачка Karcher FC 5 се отличава с функцията 2 в 1, с която измивате и подсушавате пода едновременно. Отличителни характеристики на модела Иновативна концепция - въртящите се ролки от микрофибър, които са автоматично навлажнени, почистват замърсяванията и същевременно остават чисти. Това се д..
459.00 лв.
Полираща машина Karcher FP 303 прави полирането лесно като детска игра и осигурява перфектни резултати. Стандартна окомплектовка  Три полиращи подложки. Филтърна торба от хартия. Кабела се навива. Калъф от текстил с отделение за принадлежности. Характеристики и предимства на Полираща ..
459.00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 5 Cordless изразходва 85% по-малко вода, в сравнение с всички останали конвенционални методи за почистване на под. Отличителни характеристики и предимства Иновативната функцията 2 в 1 позволява да измиете и подсушите пода едновременно, без необходимост от предвари..
699.00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 7 Cordless се отличава с мощната си литиево-йонна система, която осигурява до 45 минути автономна работа. Без кабел, без нужда от контакт и свобода на движение за максимално удобство. Отличителни характеристики Иновативна концепция - Функцията 2 в 1 ви позволява д..
949.00 лв.
Акумулаторна метла Karcher KB 5 Акумулаторна метла Karcher KB 5
Изчерпан
Акумулаторна метла Karcher KB 5 е идеална за почистване на меки и твърди настилки. Отличителни характеристики  Този модел е идеално решение за случаите, в които прахосмукачката е твърде голяма,а метлата твърде непрактична. Четките задвижвани от батерия отстраняват мръсотията бързо, без досаде..
129.00 лв.
Подочистачка с батерия Karcher FC 3 Cordless Подочистачка с батерия Karcher FC 3 Cordless
По запитване
Подочистачка с батерия Karcher FC 3 Cordless се отличава с компактност и ефективност, изразходвайки до 85% по-малко вода. Основни характеристики Иновационна концепция Притежава функция 2 в 1, която осигурява едновременно измиване и подсушаване на пода, без да е нужно предварително почистване. Вър..
349.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
4.20 | 157
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.