Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение.

Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно.

За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят и подхранват ежедневните хигиенни нужди на всяко семейство.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство.

Топ оборудването улеснява живота и несъмнено го прави в пъти по приятен. Благодарение на бойлери на цени достъпни за всеки, всяко семейство може да закупи желания от тях продукт, само за част от средствата, които биха оставили на други места.

Един бойлер трябва да нагрява бързо, да задържа топлата вода в себе си подходяща за ползване с часове без нагряване, и не трябва да използва толкова много енергия.

С новото поколение електроуреди, не е нужно да източвате бойлера всеки месец, просто го ползвате и се наслаждавате на дълги душове.

При нас ще откриете:

  • Плоски бойлери;
  • Електрически бойлери;
  • Енергоспестяващи бойлери на ниски цени;
  • Бойлер 30 литра;
  • Бойлер за кухня.

Един плосък бойлер може да подхрани нуждите на едно домакинство с минимален преразход на електроенергия.

Друг страхотен избор е бойлер 80 литра, той е перфектния размер за малки пространства, тъй като съдържа достатъчно топла вода, без да отнема прекалено много място в помещението.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже при нас им бойлери на цена достъпни за всеки. Без значение какъв е вашия бюджет, ние сме сигурни, че при нас ще откриете вертикални бойлери и цени, които ви устройства.

И тъй като съзнаваме важността на един електрически бойлер, старателно подбираме всеки продукт, за да бъде с вас точно, когато най-много имате нужда от него.

Пазарувайки от Klimatici.bg вие няма да изпаднете в ситуация, в която да се чудите кога вашият ел бойлер ще изгори.

Намерете надеждност, приятен дизайн и практично решение под формата на ел бойлер за дома и офиса. Дали търсите бойлери 80 литра или бойлер 50 л, вертикален или хоризонтален, със серпентина или двойна серпентина – ние сме правилното място за вас.

Закупете вашите електрически хоризонтални бойлери с минимална гаранция от 5 години още днес и си спестете главоболия, чудене и неудобство.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас.

Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

 

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество са заложени във Вертикален бойлер Tesy SimpatEco CTV 8044 30 B12 TSR. Отличителни характеристики Този модел притежава редица отличителни характеристики, които го нареждат сред най-добрите модели бойлери на пазара. PISTON Eff..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 803830 B12 TSR е в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Благодарение на своя диаметър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства. Отличителни характеристики Този модел се отличава с PISTON Effec..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08046 80л се отличава с висока икономия на електричество, надеждност и дълъг живот. Отличителни характеристики  Той е с обем от 80 литра и номинална мощност 3000W. Притежава неръждаем водосъдържател и управлението му е механично. Енергоспестяващ - плътната изолация ..
329.00 лв.
Вертикален Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80l се отличава с нов дизайн и е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие от ново поколение. Диаметърът на този модел е Ø433 мм. Този бойлер се характеризира със сухия керамичен нагревателен елемент, който е ..
389.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 100 EU V/H притежава италиански дизайн, компактен е и удобен за монтаж. Основни черти Това е най-тънкият бойлер на пазара - само 27см. Може да бъде монтиран във всяка ниша и шкаф. Италианските дизайнери на Ariston са създали серия Velis Evo с красиви, изчи..
939.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08039I 80л - неръждаем е с малък диаметър, обем ot 80 л. и номинална мощност 3 кW. Разполага с неръждаем водосъдържател и е с механично управление. Отличава се основно с висока икономия на електричество, дълъг експлоатационен живот и надеждност. Моделът има плътната изолаци..
639.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy ModEco Cloud GCV 804724D C22 ECW разполага с прецизната технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, с висока плътност и дебелина от 32 мм. Тя е базирана на PU формула без CFC и HCFC, щадяща околната среда. Предимства и характеристики BiLight индикацият..
639.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 80l се отличава с нов елегантен дизайн. Моделът е предназначен за вертикален монтаж. Основни характеристики Водосъдържател - ново поколение висококачествено емайлово покритие. Диаметър на бойлера - Ø433 мм. Технология O’Pro - перфектна антикорозионна защи..
349.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo Slim 80l 3kW се отличава с нов и елегантен дизайн. Моделът е предназначен за вертикален монтаж. Предимства и характеристики Водосъдържател - ново поколение висококачествено емайлово покритие. Диаметър на бойлера - 38 см. Височина - 118.4 см. Технология O..
389.00 лв.
Обемният Вертикален бойлер BOSCH TR2000T 80 SB TRONIC 2000T се характеризира с икономично подгряване на горещата вода. С помощта на ефективната изолация температурата на водата се запазва с нищожни енергийни разходи. Температура на загряване се настройва чрез терморегулатор от 30 до 70º С. По-важни..
429.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Style 72265W 80л е с номинална мощност 3kW. Моделът притежава изчистен, стилен дизайн, както и уникална шест степенна защита. Бойлерът се характеризира още и с дълъг експлоатационен живот, благодарение на водосъдържателя с покритие от устойчив на високи температури емайл с по..
295.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Style 72268WN 80л е с номинална мощност 2kW. Отличава се с нов и атрактивен дизайн. Моделът е с механично управление. Други характеристики Икономичен - с плътна изолация от CFC-free полиуретан. Антикорозионна защита - магнезиевият анод предпазва целия обем на водосъдържа..
289.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Thermo Fix SV08044TF 80л Ви осигурява топла вода с желаната от Вас температура винаги, когато е необходимо. С този продукт спестявате повече от 15% топла вода, време и енергия. Основни характеристики Този продукт поддържа постоянно голям резерв от топла вода и винаги е в го..
379.00 лв.
 Вертикален бойлер Eldom WV08039 80л е с номинална мощност 3000W. Има емайлиран водосъдържател и е с механично управление. Също така разполага с плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, осигуряваща изключително ниски топлинни загуби и пестяща електричество. Отличителни ..
329.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08039A 80л е с номинална мощност 3000W. Има емайлиран водосъдържател и е с механично управление. Също така разполага с плътната изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 35 мм, осигуряваща изключително ниски топлинни загуби и пестяща електричество. Отличителни харак..
339.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08039EW 80л е от последно поколение и освен обем, мощност и минимални енергийни загуби, вече разполага и със собствен интелект! Компактният електронен модул, който е вграден в бойлерите на ЕЛДОМ, управлява прецизно работата на водонагревателя и Ви спестява всички ангажимен..
425.00 лв.
Показани 1 от 16 | 53 (4 Страници)
4.18 | 141