Категории
Your Cart

Комбинирани хладилник-фризери

Все повече и повече в ежедневието човек си казва, че фризерът отдавна не е просто лукс или пък ненужна добавка към обичайния хладилник. Във времената на забързан ежедневен график, фризерът се явява като необходимост за запазване на свежестта на продукти, които няма как да консумираме веднага.

Задачата на фризера, обаче няма как да измести един от най-добрите приятели на човека – хладилника и заради това е добра идея да се направи колаборация между тях, която да ги обединява по-добре от всякога. Ефективността на всички комбинирани хладилник-фризери е нещо невиждано, когато преди време те заляха световния пазар.

Защо да заложите на комбинирани хладилник-фризери

Когато търсите точния за вас хладилник, трябва да премислите няколко наистина важни за бъдещето неща. Ако желаете да имате само хладилник, или само фризер, първото, на което да обърнете внимание, е пространството, с което разполагате.

Истината е, че ако желаете да получите пълен капацитет и от двете, то вие трябва да имате немалко място в помещението, където ще ги ситуирате у дома или в офиса. Естествено, удобството да използваш отделно услугите и на хладилник, и на фризер, е несравнимо.

Тук, обаче възниква един основен въпрос – какво да правите, ако нямате нужното пространство, за да настаните две отделни, обемисти тела. Това е моментът, в който трябва да насочите търсенето си към комбинирани хладилник-фризери.

Ако сте пристъпили към търсенето и на такива електроуреди, ние също имаме с какво да помогнем. Едно от нещата, които се явяват като основен плюс на тези уреди е тяхната практичност и сериозна икономия на място.

Ние сме хората, които ще направят вашият дом да бъде едновременно и функционален по начина, по който си го представяте, но и да е стилен също толкова, колкото искате да бъде в действителност. Готови сме да ви предложим цялото удобство, от което се нуждаете – просто ни се доверете!

Klimatici.bg – ние сме онези, които заслужават вниманието ви

Ставайки част от нашето семейство, вие си гарантирате абсолютното качество, но не на абсолютната цена. Всеки от нашите клиенти разполага с различен бюджет и е въпрос на професионализъм от наша страна да успеем да се вместим в него по най-добрия възможен начин.

Идеята на нашата работа е да можем да препоръчаме възможно най-доброто на нашите потребители, за да могат те да се доверят по-лесно следващия път и най-важното – за да имат достъп до най-ниски цени и в замяна да получават устойчивост години наред след покупката. Добре дошли в света на стойностните електроуреди – онлайн магазин Klimatici.bg!

Поръчай онлайн хладилник с фризер на Топ цена и на промоция или хладилници с фризери на изплащане, както и Но Фрост (No Frost) хладилник! При нас ще откриете богато разнообразие от евтини комбинирани хладилници (но фрост система) с фризер на най-ниски цени или комбиниран, черен хладилник с фризер Но фрост (No Frost), с два компресора, диспенсър за вода, ширина 55 см или 50 см. Направи правилния избор на черен, двукрилен хладилник с фризер и ледогенератор или инокс както и други модели хладилници с и фризер Но Фрост (No Frost), с две врати.

Хладилник Nurfelt CNT-195IN NoFrost се отличава с енергиен клас A+ и общ обем 342 литра. Други характеристики са: 245 литра обем на хладилното отделение; 97 литра обем на фризерното отделение; Размери (ШxВxД) - 600x1950x670 мм; 36 месеца гаранция. ..
705.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)