Категории
Your Cart

Комбинирани хладилник-фризери

Все повече и повече в ежедневието човек си казва, че фризерът отдавна не е просто лукс или пък ненужна добавка към обичайния хладилник. Във времената на забързан ежедневен график, фризерът се явява като необходимост за запазване на свежестта на продукти, които няма как да консумираме веднага.

Задачата на фризера, обаче няма как да измести един от най-добрите приятели на човека – хладилника и заради това е добра идея да се направи колаборация между тях, която да ги обединява по-добре от всякога. Ефективността на всички комбинирани хладилник-фризери е нещо невиждано, когато преди време те заляха световния пазар.

Защо да заложите на комбинирани хладилник-фризери

Когато търсите точния за вас хладилник, трябва да премислите няколко наистина важни за бъдещето неща. Ако желаете да имате само хладилник, или само фризер, първото, на което да обърнете внимание, е пространството, с което разполагате.

Истината е, че ако желаете да получите пълен капацитет и от двете, то вие трябва да имате немалко място в помещението, където ще ги ситуирате у дома или в офиса. Естествено, удобството да използваш отделно услугите и на хладилник, и на фризер, е несравнимо.

Тук, обаче възниква един основен въпрос – какво да правите, ако нямате нужното пространство, за да настаните две отделни, обемисти тела. Това е моментът, в който трябва да насочите търсенето си към комбинирани хладилник-фризери.

Ако сте пристъпили към търсенето и на такива електроуреди, ние също имаме с какво да помогнем. Едно от нещата, които се явяват като основен плюс на тези уреди е тяхната практичност и сериозна икономия на място.

Ние сме хората, които ще направят вашият дом да бъде едновременно и функционален по начина, по който си го представяте, но и да е стилен също толкова, колкото искате да бъде в действителност. Готови сме да ви предложим цялото удобство, от което се нуждаете – просто ни се доверете!

Klimatici.bg – ние сме онези, които заслужават вниманието ви

Ставайки част от нашето семейство, вие си гарантирате абсолютното качество, но не на абсолютната цена. Всеки от нашите клиенти разполага с различен бюджет и е въпрос на професионализъм от наша страна да успеем да се вместим в него по най-добрия възможен начин.

Идеята на нашата работа е да можем да препоръчаме възможно най-доброто на нашите потребители, за да могат те да се доверят по-лесно следващия път и най-важното – за да имат достъп до най-ниски цени и в замяна да получават устойчивост години наред след покупката. Добре дошли в света на стойностните електроуреди – онлайн магазин Klimatici.bg!

Поръчай онлайн хладилник с фризер на Топ цена и на промоция или хладилници с фризери на изплащане, както и Но Фрост (No Frost) хладилник! При нас ще откриете богато разнообразие от евтини комбинирани хладилници (но фрост система) с фризер на най-ниски цени или комбиниран, черен хладилник с фризер Но фрост (No Frost), с два компресора, диспенсър за вода, ширина 55 см или 50 см. Направи правилния избор на черен, двукрилен хладилник с фризер и ледогенератор или инокс както и други модели хладилници с и фризер Но Фрост (No Frost), с две врати.

Хладилник Liebherr CU 331 SmartFrost се отличава с изчистен дизайн и голямо пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки.  Основни характеристики Моделът е с технология SmartFrost, която намалява заскрежаването на вътрешното пространство и замразяваните продукти.  Притежа..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost
По запитване
Ако искате фризера ви никога да не се заледява, а хранителните продукти в него да не се покриват със скреж, то най-доброто решение е Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost.  Уредът е произведен с дясно окачване на вратата. Потребителят може да смени посоката на отваряне на вратата и така..
1499.00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Gorenje RK4161PW4, 161 см е енергиен клас F и общ полезен обем от 230 литра. Основни характеристики Размери (Ш/В/Д) - 55/161,3/55,7 см. Разход на енергия - 263 kWh годишно. Общ обем на продукта 230 л. Общ обем на хладилника - 159 л. Общ обем на фризера - 71 л. ..
589.00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Gorenje RK4161PS4, 161 см е енергиен клас F и общ полезен обем от 230 литра. Основни характеристики Свободностоящ. Размери Ш/В/Д - 55/161,3/55,7 см. Разход на енергия - 263 kWh годишно. Общ обем на хладилника - 159 литра.  Общ обем на фризера - 71 литр..
599.00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Gorenje NRK6181PW4 NoFrost Plus, 179 см е с енергиен клас F и общ полезен обем - 292 литра. Основна информация за модела Общ обем на хладилника - 207 л. Общ обем на фризера - 87 л.  Въздушни шумови емисии - 39 dB.  Клас на емисия на шум във въздуха..
799.00 лв.
Хладилник Liebherr CU 281 SmartFrost има общ полезен обем 266 литра и покрива енергиен клас F.  Основни предимства на модела Технологията SmartFrost е полезна за намаляване на заскрежаването във вътрешното пространство и продуктите там. С нея размразяването все по-рядко е необходимо, а вътреш..
899.00 лв.
Хладилник Liebherr CNbdd 5733 Plus EasyFresh NoFrost съчеатава в себе си технологиите NoFrost, DuoCooling и EasyFresh в едно! Отличителни характеристики Благодарение на технологията NoFrost храната се замразява с охладен циркулационен въздух, а влагата се отвежда навън. По този начи..
1699.00 лв.
Хладилник Liebherr CNbs 4015 Comfort NoFrost Хладилник Liebherr CNbs 4015 Comfort NoFrost
По запитване
Хладилник Liebherr CNbs 4015 Comfort NoFrost съчетава в себе си както автоматиката SuperCool, така и автоматиката SuperFrost. Първата понижава температурата до +2 °C на охлаждане за до 12 часа, като осигурява бързо охлаждане на пресните продукти. Втората осигурява бързо понижаване на температурата с..
1599.00 лв.
Хладилник Nurfelt CNT-195IN NoFrost Хладилник Nurfelt CNT-195IN NoFrost
По запитване
Хладилник Nurfelt CNT-195IN NoFrost се отличава с енергиен клас A+ и общ обем 342 литра. Други характеристики са: 245 литра обем на хладилното отделение; 97 литра обем на фризерното отделение; Размери (ШxВxД) - 600x1950x670 мм; 36 месеца гаранция. ..
705.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
4.21 | 183
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.