Категории
Your Cart

Airelec

Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат
Hot
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат e подходящ за помещения от 20 до 25 кв.м. Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия Premier Pro отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн на продукти и тяхното енергопотреблението.&..
469.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1200.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 3000W е практичен, икономичен и лесен за монтаж продукт  Отличителни характеристики Това е интелигентен уред, който загрява само това пространство, което е необходимо, дори и на открито. Отличително за него е, че има регулируеми отражатели и стойка за многоп..
1320.00 лв.
Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3 е нов продукт с екодизайн, подходящ за помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики на модела Това е един от най-новите модели лира за баня на Airelec. Той отговаря на европейски изисквания на ErP, относно екодизайнът на продуктите, свързани с енергопот..
552.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

В света на конвекторите и лъчистите нагреватели, Airelec са сред най-често препоръчваните и предпочитаните марки. Защо? Тъй като те могат да гарантират за своето качество, като да ви предложат възможно най-доброто за най-ниската цена на пазара.

Тук ще откриете огромна селекция от най-доброто, което френската компнаия с почти вековен опит в индустрията, може да ви предложи.

Ние разполагаме с тяхната пълна гама лъчисти и дирекционни конвектори, както и запазената марка от Airelec конвектори.

Уникалното при новите Airelec конвектори

Това, което е уникално при новото поколение от Airelec конвектори, е тяхната енергийна ефективност. Докато повечето конвектори губят своята топлина през стените на самите си корпуси, продуктите на Арлек имат с 50% по-малко загуба.

Вместо това, те насочват своята енергия натам накъдето тя ще бъде възможно най-продуктивна, правейки ги едни от най-ефикасните продукти на пазара.

Като марка, Airelec са известни със своите иновативни подходи и интеграция на нови идеи и употреба на по-ефикасни материали за производство.

Тяхната идея е целенасоченото създаване на възможно най-ефикасните базисни продукти, за да могат да дадат избор на всяко семейство, без значение с какъв бюджет разполага.

Благодарение на тяхното революционно разбиране на конвекцията, те непрестанно преправят нови подходи към създаването на интересни решения на реални проблеми.

Благодарение на техните идеи, индустрията с конекторите е пораснала с над 10% в последното десетилетие, правейки ги в един от най-важните играчи.

Това, което ще получите с всеки Airelec конвектори, е:

 • Сигурен начин на безопасно отопляване на големи пространства;
 • Умни датчици за нагряване и температура;
 • Висока степен на адаптивност;
 • Директна лъчиста енергия;
 • Инфрачервено отопляване на пространството;
 • Ниска цена на високо качество.

Идеалния начин да затоплите своя дом

Причините дори най-базовия Airelec конвектор да имат славата като идеален метод за отопляване на един дом, са много и най-различни.

Най-характерните причини един конвектор airelec, да класира толкова високо са понеже той има невероятно ефективност и затопля пространствата, в които се намира, доста бързо.

Нашата селекция обема всяка част от техните предложения, от лъчисти нагреватели за баня, до стенни конвектори с керамично или стъклено покритие за най-добро разпределение на топлината.

Нежната топлина, която излъчват не се концентрира в една конкретна точка, което позволява да се избягват дискомфортните топли зони, които са характерни за повечето ниски класове конвектори.

Внимателно създадената архитектура за топлинно разпределени гарантира равномерно затопляне на всички въздушни пластове в помещението, по възможно най-ефикасния начин.

При нас ще откриете:

 • Инфрачервени дирекционни нагреватели;
 • Лъчисти конвектори;
 • Френски конвектори по спецификация;
 • Електрически френски лири за баня.
 • Конвектори с висока мощност.

Нашата роля като вносител на европейска и азиатска електроника е да гарантираме оригиналността и автентичността на всеки продукт. Тук можете да получите гаранция, че закупения конвектор Аерлек е дошъл директно от фабриката на производителя.

Реални решения на реални проблеми – Klimatici.bg

Тук на Klimatici.bg, вие можете да намерите реални решения на вашите проблеми, като дадените решения са същинските отговори, а не просто лечение на симптоми.

Ние даваме сигурност на всеки, без значение с какъв бюджет пазарува. Нашата цел е да ви доставим именно най-доброто, което може да бъде намерено, без да се налага да давате големи суми – възползвайте се още днес.

4.55 | 14