Категории
Your Cart

Airelec

Конвектор Airelec Basic Pro 1500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Basic Pro 1500W, Електронен термостат
-7 %
Конвектор Airelec Basic Pro 1500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околнат..
279.00 259.00 лв.
Конвектор Airelec Basic Pro 2500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Basic Pro 2500W, Електронен термостат
-8 %
Конвектор Airelec Basic Pro 2500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околнат..
336.00 309.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 1500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Tactic Pro 1500W, Електронен термостат
-6 %
Конвектор Airelec Tactic Pro 1500W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Функции и характеристики на модела Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е..
318.00 299.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 2000W, Електронен термостат Конвектор Airelec Tactic Pro 2000W, Електронен термостат
-7 %
Конвектор Airelec Tactic Pro 2000W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е да се н..
342.00 319.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 2500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Tactic Pro 2500W, Електронен термостат
-8 %
Отличителни характеристики на Конвектор Airelec Tactic Pro 2500W, Електронен термостат Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е да се намали потреблението на енергията и вредните въглеродни емисии да бъдат ограничен..
378.00 349.00 лв.
Конвектор Airelec Basic Pro 500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Basic Pro 500W, Електронен термостат
-6 %
Конвектор Airelec Basic Pro 500W, Електронен термостат е влагоустойчив, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Да не се мокри директно! Характеристики на модела Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. От..
234.00 219.00 лв.
Конвектор Airelec Basic Pro 750W, Електронен термостат Конвектор Airelec Basic Pro 750W, Електронен термостат
-4 %
Конвектор Airelec Basic Pro 750W, Електронен термостат е подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Да не се мокри директно! Основни характеристики Нов модел по ErP 2018 - съответстващ с изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблениет..
239.00 229.00 лв.
Конвектор Airelec Basic Pro 1000W, Електронен термостат Конвектор Airelec Basic Pro 1000W, Електронен термостат
-7 %
Конвектор Airelec Basic Pro 1000W, Електронен термостат, както и всички уреди на Airelec са 100% френско производство. Франция е производител с дългогодишни традиции в производството на отоплителни уреди. Нов модел по ErP 2018 Basic Pro е нова серия, съответстваща на изискванията на ErP 2018 - Евр..
246.00 229.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 500W, Електронен термостат Конвектор Airelec Tactic Pro 500W, Електронен термостат
-8 %
Всички уреди на Airelec, както и Конвектор Airelec Tactic Pro 500W, Електронен термостат са 100% произведени във Франция от производител с дългогодишни традиции в производството на отоплителни уреди. Основни характеристики Tactic Pro е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018..
249.00 229.00 лв.
Всички уреди на Airelec, както и Конвектор Airelec Tactic Pro 750W, Електронен термостат са 100% произведени във Франция от производител с дългогодишни традиции в производството на отоплителни уреди. Предимства и характеристики Tactic Pro е нова серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 ..
258.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 1000W, Електронен термостат Конвектор Airelec Tactic Pro 1000W, Електронен термостат
-8 %
Конвектор Airelec Tactic Pro 1000W, Електронен термостат има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Да не се мокри директно! Характеристики и предимства Нов модел по ErP 2018 - съответстващ с изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екоди..
270.00 249.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 1500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта на на ErP 2018 - Европейска директива е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието в..
516.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат e подходящ за помещения от 20 до 25 кв.м. Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия Premier Pro отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн на продукти и тяхното енергопотреблението.&..
546.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, която е свързана с изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Основни характеристики Отоплителен елемент ..
659.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат се отличава отговаря на изискванията на на ErP 2018 - Европейска директива, чиято цел е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Предимства и характеристики ..
719.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат е с алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence, който е с голяма излъчваща площ и създава комфортна топлина сравнявана с меко слънчево греене.Прецизният контрол на температурата се дължи на електронен термостат. Специалната система ..
539.00 лв.
Показани 1 от 16 | 26 (2 Страници)

В света на конвекторите и лъчистите нагреватели, Airelec са сред най-често препоръчваните и предпочитаните марки. Защо? Тъй като те могат да гарантират за своето качество, като да ви предложат възможно най-доброто за най-ниската цена на пазара.

Тук ще откриете огромна селекция от най-доброто, което френската компнаия с почти вековен опит в индустрията, може да ви предложи.

Ние разполагаме с тяхната пълна гама лъчисти и дирекционни конвектори, както и запазената марка от Airelec конвектори.

Уникалното при новите Airelec конвектори

Това, което е уникално при новото поколение от Airelec конвектори, е тяхната енергийна ефективност. Докато повечето конвектори губят своята топлина през стените на самите си корпуси, продуктите на Арлек имат с 50% по-малко загуба.

Вместо това, те насочват своята енергия натам накъдето тя ще бъде възможно най-продуктивна, правейки ги едни от най-ефикасните продукти на пазара.

Като марка, Airelec са известни със своите иновативни подходи и интеграция на нови идеи и употреба на по-ефикасни материали за производство.

Тяхната идея е целенасоченото създаване на възможно най-ефикасните базисни продукти, за да могат да дадат избор на всяко семейство, без значение с какъв бюджет разполага.

Благодарение на тяхното революционно разбиране на конвекцията, те непрестанно преправят нови подходи към създаването на интересни решения на реални проблеми.

Благодарение на техните идеи, индустрията с конекторите е пораснала с над 10% в последното десетилетие, правейки ги в един от най-важните играчи.

Това, което ще получите с всеки Airelec конвектори, е:

 • Сигурен начин на безопасно отопляване на големи пространства;
 • Умни датчици за нагряване и температура;
 • Висока степен на адаптивност;
 • Директна лъчиста енергия;
 • Инфрачервено отопляване на пространството;
 • Ниска цена на високо качество.

Идеалния начин да затоплите своя дом

Причините дори най-базовия Airelec конвектор да имат славата като идеален метод за отопляване на един дом, са много и най-различни.

Най-характерните причини един конвектор airelec, да класира толкова високо са понеже той има невероятно ефективност и затопля пространствата, в които се намира, доста бързо.

Нашата селекция обема всяка част от техните предложения, от лъчисти нагреватели за баня, до стенни конвектори с керамично или стъклено покритие за най-добро разпределение на топлината.

Нежната топлина, която излъчват не се концентрира в една конкретна точка, което позволява да се избягват дискомфортните топли зони, които са характерни за повечето ниски класове конвектори.

Внимателно създадената архитектура за топлинно разпределени гарантира равномерно затопляне на всички въздушни пластове в помещението, по възможно най-ефикасния начин.

При нас ще откриете:

 • Инфрачервени дирекционни нагреватели;
 • Лъчисти конвектори;
 • Френски конвектори по спецификация;
 • Електрически френски лири за баня.
 • Конвектори с висока мощност.

Нашата роля като вносител на европейска и азиатска електроника е да гарантираме оригиналността и автентичността на всеки продукт. Тук можете да получите гаранция, че закупения конвектор Аерлек е дошъл директно от фабриката на производителя.

Реални решения на реални проблеми – Klimatici.bg

Тук на Klimatici.bg, вие можете да намерите реални решения на вашите проблеми, като дадените решения са същинските отговори, а не просто лечение на симптоми.

Ние даваме сигурност на всеки, без значение с какъв бюджет пазарува. Нашата цел е да ви доставим именно най-доброто, което може да бъде намерено, без да се налага да давате големи суми – възползвайте се още днес.

4.58 | 15