Категории
Your Cart

Екстрактори

Екстракторите са специален клас професионални електрически уреди. Работата с тях улеснява почистването на всякакви повърхности като ги оставя чисти, дезинфекцирани и сухи без особено затруднение, което е и причината толкова много фирми за почистване да ги избират като първа покупка.

Какво представляват различните екстрактори

Наличните тук екстрактори с пара се различават от парочистачките с това, че освен да използват пара да почистват, също така и извличат влагата и мръсотията за секунди.

С такава функционалност се намаляват шансовете за нараняване на фини и изтъкани килими и черги, а резултатите са безупречни и сухи до 99.5%.

Това се постига с поставянето на два отделни мотора, един, който да позволява на парата да се движи свободно към дюзата за почистване, и втори, който работи по сходен начин на обикновените прахосмукачки за пране.

Особеността при един екстрактор, е че той има изключително ефикасно херметическо затваряне и сигурност на работа.

Множество датчици следят за температурата в малкото котле, вътрешната температура на електрониката и дори на дюзите за почистване. Това прави избраният от вас екстрактор за пране идеалното решение за безопасно почистване на под и килими.

Така производителите Керхер могат да гарантират, че техните уреди ще издържат дълго време и ще предоставят на своите потребител изключителен контрол и финес при почистване.

Защо се ползват екстракторите при почистване

Предимството на различните екстрактори, е че напълно извличат не само влагата от парното почистване, но и мръсотията. Това означава, че резултатите от минаване с такъв уред са безупречни само при един преход.

Подобен вид ефективност позволява на професионалисти и домакинства в цялата България, да постигат невероятно добри резултати за кратко време, без особено много място за компромис.

Другата причина такива уреди да се ползват за почистване, е понеже добавят доза дизенфекция, която е предпочитана в обществени сгради, болници и училища. За един дом подобен уред би съкратил работата с повече от 60%, а крайните резултати биха били както здравословни, така и кристално чисти.

Няма значение дали почиствате мозайка, пътека, килим, губер или прозорците и огледалата в банята, това което ще постигнете ще бъде от най-високия клас на чистотата.

Поддръжката на подобен уред е доста лесна, като се изисква прилагането на специални препарати за почистване на екстракторите.

Така се гарантира, че ще се спре и предотврати развитието на бактерии в резервоара, което е страхотна новина за хора, които страдат от астма и други респираторни проблеми.

Как Klimatici.bg Ви помага

Това, с което ние помага на всички наши клиенти, е качеството на нашата селекция както и консултация за правилен избор.

Ако имате съмнение дали да вземете един или друг уред, можете да се свържете с нас за безплатна консултация по телефон или чат, за да ви помогне да изберете най-правилния уред за вашите нужди – обадете се още днес и спестете пари и време.

Екстрактори на Топ цени с Експресна доставка в цяла България. Поръчай онлайн професионален парен, пароводен екстрактор за пране на тапицерии и килими с Гаранция от Klimatici.bg.

Перяща прахосмукачка Karcher SE 4001 е изключително функционален уред. Може да пере килими, да ги изсушава, а може и да се използва като прахосмукачка за сухо и мокро изсмукване. Отличителни черти на модела Уредът има 2 резервоара и не допуска чистата вода да има досег със замърсената. Може да пъл..
479.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002 се отличава със способността си да извършва няколко операции. С нея можете да перете, изсушавате текстил и килими и да я използвате като стандартна прахосмукачка за сухи и мокри замърсявания. Отличителни черти и предимства Това e перяща прахосмукачка, която при..
629.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100
-4 %
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 освен, че работи като прахосмукачка, може да пере и да изсушава. Идеално решение за дома Ви! Отличителни характеристики Уред 3 в 1 - многофункционален модел, с който може да извършвате няколко операции. Подходящ е за пране на килими и текстил, а също и за сухо..
679.00 649.00 лв.
Парен екстрактор Karcher SV 7 обединява предимствата на парочистачка и мощността на прахосмукачка. Засмуква трохи от подове, избърсва пода влажно и след това го подсушава. Винаги супер чисто домакинство! Отличителни черти на модела Чистота в три стъпки Успешно изсмуква, почиства с пара и суши в е..
1399.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.29 | 147
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.