Категории
Your Cart

Уреди за прозорци

Ежегодното уреди за почистване на прозорци е една от най-досадните и трудоемки задачи при цялата поддръжка на дома или офиса.

От стечки и мокри остатъци по прозореца, до мръсната вода и влагата по первазите – всичко това може да остане назад в миналото с новото поколение уреди за прозорци налични на Klimatici.bg.

Какво представляват уредите за прозорци

Един уред за почистване на прозорци използва минимално количество вода и вибрации с определена чистота, за да постигне тези кристално чисти резултати, от които всяко семейство се нуждае.

За разлика от парочистачките и водоструйките, това поколение уреди за почистване на прозорци не използват огромни количества вода или топлина, за да почистят, а насочват точно специфични вибрации към стъклото.

Това прави вашия уред за миене на прозорци идеалния инструмент за почистване на всякакви гладки повърхности дори те да са силно замърсени.

Без значение дали миете плочките в банята, стъклената кабина на душа или плота в кухнята, с новото поколение  уреди за миене на прозорци, вие можете да постигнете наистина кристално чисти резултати.

Благодарение на тази вибрация вие можете значително по-бързо и качествено да промените облика на своите равни повърхности. Има и магнитен уред за почистване на прозорци, които използва двойна пластина, която се поставя от двете страни на прозореца.

Чрез силата на магнитите от двете страни, един подобен уред може съвсем автономно да почисти прозорци намиращи се на най-високия етаж. Това е така нареченият уред за двустранно почистване на прозорци – той едновременно чисти отвътре и отвън.

Не се изисква толкова много вода или препарати, а единственото, което трябва да използвате са миещите се подложки, които се перат в пералнята при стандартни програми.

Какви модели от уреди за прозорци предлагаме

Има два основни вида уреди, с които разполагаме - такива с плоска основа и подложка от плат, и такива под формата на парочистачка за прозорци.  За да намерите правилните парочистачки за прозорци за вас, можете да разгледате категорията с техника за миене.

Първата чистачка за прозорци използва вибрация и подложката, за да снеме мръсотия от всякакъв вид – мазни петна, прах, птичи тор и дори микро-наранявания по повърхността на стъклопъркетите.

Вторите използват вакуумен уред за почистване на прозорци и вибрации с малки количества вода, за да разбият мръсотията и да я поемат в малкия резервоар.

Благодарение на вакуумната помпичка на вашия уред за чистене на прозорци, не се изисква силно натискане, но е желателно да проверявате гумения накрайник, с който се премахва мръсотията.

При силно замърсени прозорци е желателно да се използва влажна кърпа, с която да се снемат по-тежките частици.

След това можете да минете с някои от посочените тук уреди за прозорци, благодарение, на които да оставите всяка гладка повърхност наистина чиста и кристална, както и да направите процеса по чистене на прозорци доста по-лесен и приятен.

Защо да се спрете на предложенията от Klimatici.bg

Причините да изберете нашите стъклочистачки за прозорци – като започнем от качеството, на което всички залагат, и се спрем на цената и на наличните аксесоари.

Благодарение на тези три неща, всеки един от вас може да се сдобие с уред, чиято функция ще остане незаменима при поддръжката на домакинството или обществените пространства.

Намалете мръсотията в дома си с лесни за използване и поддръжка уреди с акумулаторни батерии с дълъг експлоатационен период.

Изстъргване на леда от автомобилните стъкла вече не е трудна задача с помощта на Акумулаторна стъргалка за автомобил Karcher EDI 4. Отличителни характеристики на модела Акумулаторната стъргалка за лед има въртящ се диск и 6 здрави пластмасови остриета, с които премахва дори упорития лед без усилие..
109.00 лв.
Акумулаторна вибро-чистачка Karcher KV 4 премахва мръсотията като с магия от гладките повърхности и ни кара да забравим търкането на ръка. Отличителни черти и предимства Това е нов уред, който прави чистенето лесно чрез комбинацията на вибрациите, генерирани от мотора захранван от батерия и механи..
149.00 лв.
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 6 Plus Ви осигурява 100 минути работа с едно зареждане на батерията. Почиствате 300 кв.м площ, което се равнява на 100 прозореца. Основни характеристики на модела Karcher Ви представя новия си подобрен модел за почистване на прозорци, който е с още по-гъвк..
209.00 лв.
Комплект за почистване на прозорци Karcher WV 6 Plus + KV 4 е незаменим помощник в домакинството! Отличителни характеристики Нов, подобрен модел Нов подобрен модел с по-гъвкав смукателен накрайник и по-дълго време на работата на батерията - WV 6 Plus. С новият накрайник премахването на излишните ..
279.00 лв.
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Premium Non Stop Cleaning kit - абсолютен връх сред почистващите уреди за прозорци. По-удобен, по издръжлив, по лесен за работа и по-функционален. Предимства и характеристики  Индикатор за батерията - три светодиода на дръжката, които показват състо..
229.00 лв.
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Black Edition Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Black Edition
По запитване
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Black Edition показва блестящи резултати в почистването на прозорци вече 10 години. Отличителни характеристики на модела Лимитирана серия - има жълто-черен дизайн и се отличава с метален профил с лого на смукателния накрайник и юбилейно лого на една от с..
159.00 лв.
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Plus N Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Plus N
Изчерпан
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 2 Plus N почиства бързо, без да оставя следи. С него се работи лесно, навсякъде и по всяко време. Оборудване  Литиево-йонна батерия. Зарядно устройство. Пулверизатор с микрофибърна чистачка. Препарат (концентрат) за почистване на прозорци. Дюза ..
149.00 лв.
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Plus N Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Plus N
Изчерпан
Уред за почистване на прозорци Karcher WV 5 Plus N обръща представите Ви за почистване на прозорци. Първата акумулаторна стъклочистачка - революция в почистването на прозорци. По-лесна за работа, по-издръжлива и по-функционална. Отличителни характеристики Моделът има индикатор за батерията, който ..
169.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.22 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.