Категории
Your Cart

Вентилатори за баня

В интернет човек може да види доста вентилатори за баня. Някои мощни вентилатори за баня са доста семпли в действието си и принципа си на работа.

Друг често срещан вид вентилатор за банята се управлява с въженце - то се дърпа и вентилаторът започва въздухообмена в помещението. Трети работят само когато навън духа силен вятър – това са т.нар вентилатор за баня с клапа.

Доказано е, че най-добрият вид вентилатор за баня е този, който се задейства посредством електричество, защото работи само тогава, когато ползвателят има нужда от него. Това означава, че има мощен вентилатор за баня, който е икономичен що се отнася до консумация на енергия.

Ако искате и вие да се доверите на качеството на марките, чиито модели ние предлагаме, заповядайте при нас – хората, които дават максимум усилия за вашия комфорт!

Защо да се възползвате от нашите вентилатори за баня

Да разполагаш с вентилатори за баня у дома вече отдавна не е лукс – напротив. Почти във всяко домакинство, което претърпяло поне един дори и елементарен ремонт на банята си, разполага с вентилатори за баня с клапа.

По-модерен модел от елементарния пасивен вид, е онзи вентилатор за баня с датчик за влага. За разлика от един вентилатор за баня без ток, наличните тук вентилатори за баня с датчик за влага работят при засичане на увеличено количество влага във въздуха.

Благодарение на това, шансовете да видите мухъл в банята намаляват драстично, а нуждата от това да спирате и пускате вентилатора намаляват.

Ползите от наличието на такова средство са безспорни, а дори и някои проучвания доказват и приноса за здравословното ви състояние. Вентилаторите спомагат за по-бързото разреждане на въздуха (проветряване) на помещението.

Това спомага за абсолютното извеждане на парите от топлата вода, утаяванията по фугите, както и намалява драстично вредната за дробовете гъстота на въздуха след душ, например.

Ако искате да получите максимално добри ползи от това да използвате банята си, то снабдете я с вентилатор от нас.

Залагайки на наши артикули, вие си гарантирате не само качество и устойчивост на дълга експлоатация, но давате и възможност на бюджета си да диша.

На практика, полагате основите на едно сериозно пестене, така че има ли по-голям стимул от това да предпочетете нас – компетентните служители на Klimatici.bg?

Очаквахме ви дълго време, така че заповядайте при нас и се доверете на опита, за който ще ви разкажем само след малко!

Klimatici.bg – доверете се на доказания опит

Доказано е, че добрите търговци невинаги са най-известните. В нашия случай това е така и то не защото не сме доказали уменията си в бранша, а защото сме отскоро в него.

Въпреки това, ние не крием, че се раздаваме на над 100% за комфорта и сигурността на нашите клиенти. Обичаме лоялността и винаги сме държали на нейната двупосочност!

Готови ли сте да работите заедно с един от добрите търговци в бранша с електроуреди в България? Нашите артикули са произведени след огромно проучване, направено директно от производителите за нуждите на пазара в страната.

Това означава, че имаме по нещо за всеки, дори и за вас! Заповядайте!

Вентилатор за баня Fresh Intellivent 2 - бял се отличава с интелигентен контрол на влагата, ниски шумови нива и лесно почистване. Основни характеристики Произведен в Швеция Проектиран и произведен от шведската компания Fresh. Номиниран е за наградите в Швеция за Design S. Контрол на влагата При..
306.00 лв.
Вентилатор за баня Fresh Intellivent - черен е изключително икономичен, лесен за монтаж и управление. Основни характеристики на модела Този модел в разработен от шведската компания Fresh. Произведен и проектиран изцяло в Швеция, номиниран за шведските награди Design S за дизайн. Интелигентен конт..
306.00 лв.
Вентилатор за баня Pax Norte Вентилатор за баня Pax Norte
-6 %
Вентилатор за баня Pax Norte е произведен изцяло в Швеция и отговаря нa безкомпромисното скандинавско качество. Отличителни характеристики Той е иновативен до последния детайл. Съответства на най-модерните технологии и е с висококачествени материали. Управление чрез смартфон - мобилно приложение ..
329.00 309.00 лв.
Вентилатор за баня Pax Norte, черен Вентилатор за баня Pax Norte, черен
-5 %
Вентилатор за баня Pax Norte, черен отговаря на безкомпромисно, скандинавско качество. Изцяло проектиран и произведен в Швеция. Отличителни предимства и характеристики Иновативен до последния детайл - съответства на най-модерните технологии и е изработен от висококачествени материали. Управлявайт..
348.00 329.00 лв.
Вентилатор за баня Fresh ICE Вентилатор за баня Fresh ICE
-8 %
Вентилатор за баня Fresh ICE представлява хармония между дизайн и технология. Той притежава множество полезни функции. Отличителни черти и предимства на модела Вентилаторът е произведен в Швеция. Той е продукт за банята на бъдещето с професионална изработка, точност и опит. Отговаря на шведското к..
378.00 349.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.20 | 188
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.