Категории
Your Cart

Стоящи бойлери

Откакто свят светува всеки се стреми да получава възможността да купува евтино и да получава достатъчно много. Е, това понякога е твърде лесно, когато ние от Klimatici.bg се опитаме да навлезем ударно там, където другите трудно могат да достигнат.

Основната ни идея винаги е била да правим възможно най-много за клиентите си и да ги караме да бъдат още по-сигурни в това, което можем да им дадем. За щастие, повечето потребители са на мнение, че можем да им помогнем и заради това се връщат при нас без дори да се замислят.

Те знаят, че разполагаме с решение и се стремим да бъдем значителна част от него. Заповядайте и вие в един от най-добре развитите онлайн магазин за електрически уреди в България!

Кои бойлери се наричат стоящи и защо

Бойлерите винаги са били онова нещо, което ни доставя удоволствие да познаваме. Това е така, защото независимо дали те са стоящи, дали са хоризонтални, дали вертикални, нашата задача е да познаваме техния принцип на работа.

Мнението на нашите експерти в сферата е, че всички стоящи бойлери са адекватни и можем да кажем, че инвестицията в тях си заслужава във всяко едно отношение. Доверете се на нашия онлайн магазин за електроуреди и повярвайте, че успешното пазаруване е възможно!

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Клиентите на различни онлайн магазини все повече и повече желаят да изпитат удоволствието от пазаруването на такива места. Това не е толкова невъзможно, колкото ви се струва, защото обикновено проблемът е заровен в отношението на онлайн търговците към хората, които пазаруват от тях.

Ако отношението към клиента е адекватно, то тогава нещата ще бъдат много по-успешни както за едната, така и за другата страна при евентуалната сделка между тях. Самата сделка ще се изпълни много по-лесно заради взаимното доверие между търговец и клиент.

Нашата задача още от времената, в които се появихме на пазара, е да помагаме на хората, които помагат на нас. Как ни помагат клиентите?

Истината е, че редовните потребители в нашия онлайн магазин са същите онези хора, които ние се стремим да задържим възможно най-много. Те са наш основен стимул, заради който ние продължаваме да даваме максимума от себе си във всяко отношение.

По време на работата ни с тях, ние инвестираме енергия и други ресурси, с които да покажем компетентността си в максимален обем и да вдъхнем увереност, че не само сме най-добрите, но и умеем да правим нещата точно така, както са очаквани от нас. Трудът, обаче си струва, защото нашата работа е свързана с удовлетворението на хората, а не само с нашия прогрес.

Стоящ бойлер Eldom FV15060 150л е продукт от последно поколение.  Отличителни характеристики  Този модел е с емайлиран бойлер с номинален обем от 150 литра и е преднзначен е да стои на пода. Притежава електрически тръбен нагревател, който е специално проектиран с модерна и иновативна те..
829.00 лв.
Стоящ бойлер Eldom FV20060 200л е Вашият избор за енергоспестяващ, с уникална защита бойлер, който да използвате дълго време. Отличителни характеристики Гарантира минимални топлинни загуби с изолацията си от шприцван безфреонов пенополиуретан, чиято дебелина е 75 мм, има и метален кожух. Защитен ..
999.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина е произведен изцяло в Австрия. Предназначен е за работа в газови инсталации и монтаж на под. Неговият диаметър е Ø570 mm, а номиналния обем - 150 литра. Характеристики на Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина Цилиндричен дизайн; Емай..
1199.00 лв.
Стоящ бойлер TESY EV 10/7 S2 300 65 с две серпентини е с емайлиран водосъдържател с номинален обем 300 литра. Отличава се с високоефективна CFC FREE 50 mm пенополиуретанова изолация. Моделът е стоящ на пода и разполага с две серпентини. Той е с голям аноден протектор, който се грижи за предпазванет..
1769.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.39 | 11