Категории
Your Cart

Потопяеми помпи

Когато имате нужда от това да извадите вода от кладенец или водоем, значи имате нужда или от въздушна или от различните на вид потопяеми помпи, които са налични тук.

Те мога да ви асистират в безопасното източване на вода от нежелани места, както и с поливането на земеделски земи, градинки и лехи с цветя и то само използвайки ток.

Предимствата на различните потопяеми помпи

Огромното предимство на една потопяема помпа, за разлика от повърхностните, е че е значително по-малка на размер и може да оперира на ток, вместо на бензин или дизел.

Те не правят компромис с възможността си за извличане на вода, нито пък изискват сила за сваляне на дълбочина, което означава, че са доста по-лесни за употреба.

Друго голямо предимство на тези помпи, е че те не размътват водата а я оставят значително по-чиста и бистра.

Дори да източвате мръсен водоем и водата да не се филтрира, това, което ще бъде извлечено от нея ще бъде със значително по-високо качество отколкото от повърхностна помпа, която има вероятност да размъти водния субстрат.

Има и друг фактор за предимството на тези уреди – произхода. Много от продуктите на пазара са именно български потопяеми помпи.

Те се славят със своите отлични свойства и способности да извличат големи количества вода, с минимална умора на помпата. Те на максимална степен се възползват от отличното охлаждане, което една потояема помпа получава от водата, в която е потопена.

За потребителя това означава, че може да пусне своята помпа и да я остави да извлича вода за дълъг период от време, без да се притеснява, че тя ще прегрее. Подобни показатели са отлични не само за битови цели, но и за целите на индустриалното поливане.

Дългата експлоатация е ползва, която всички потопяеми водни помпи притежават,  основна разлика в това, че някои са по-добри в това от други. Най-страхотният избор, които можете да направите за полски потопяеми помпи, е да ги закупите от нас.

Ние сме едни от малкото, които могат да ви дадат гаранция за качеството на закупения от вас продукт, и то за малка сума.

С нас не се налага да се съмнявате, просто купувате и ползвате – без съмнение или притеснение.

Какви потопяеми помпи предлагаме

Тук предлагаме два основни вида потопями помпи, такива направени за мръсна вода и такива направени за чиста вода.

Уредите за чиста вода имат филтрационна система, която позволява задържането на малки и дребни замърсители, докато тези за мръсна вода нямат филтър и директно изпомпват водата такава каквато е.

Едните уреди са подходящи за употреба дори в по-бурни води, както са например при реките, тъй като са направени от издръжливи материали.

Тези уреди не разчитат на филтрационна система, за да отделят дребните отломки от водата, за това е добре да следите за вида и количеството мръсотията, които те поемат.

Силната турбуленция създадена от работата на помпата може да направи воден вихър, който да засили камъни и други видове тежки отломки, а това да нарани вършения съд.

Важно е да следите за вида на водата, и когато работите с помпа за чиста вода, тъй като тя разполага с фини филтри, които да спрат листа и други отломки.

Запушване на помпата може да окаже напрежение над мотора ѝ, а това да навреди цялостно на съда и на електрониката – за щастие уредите тук имат датчици за запушване и спират работата си преди да е прекалено късно.

Ние предлагаме както малки потопяеми помпи, така и по-големи модели, които са за мръсна вода. По-малките модели за чиста вода, имат отделна филтрационна система, която позволява за максималното извличане на вода от водния резервоар.

Потопямите помпи за мръсна вода са отличен избор, ако нямате доверие на водния източник. Те не предоставят филтрационна функция, но пък са отлични за поливане на градини и лехи.

Предлагаме и помпи с потапяне за по-плитки водни източници, като кофи, бидони, плитки кладенци или други водни източници.

Защо да се спрете на тези уреди от Klimatici.bg

Изложените тук продукт са от висок клас материали, съставени от специално изработени форми и геометрични конструкции, които да подобрят ефикасността и издръжливостта на всеки елемент.

Не е нужно да се чудите дали сте направили правилното решение, щом е закупено от нас, това означава, че е качествено.

Потопяема помпа за мръсна вода Karcher SP 1 Dirt се отличава с изпитан в областта на професионалните уреди керамичен плъзгащ се уплътнителен пръстен. Това я прави по-здрава, с по-дълъг експлоатационен живот и широко използвана за екстремни натоварвания в частната сфера.  Помпата е снабдена с е..
125.00 лв.
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 10013 за чиста вода
По запитване
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 10013 за чиста вода се отличава с метален корпус, ергономична дръжка и висококачествени уплътнения, които гарантират дълъг живот на експлоатация. Технически характеристики Тип на продукта - потопяема помпа за чиста вода Дебит - 216 л./мин Височина на изпомпване ..
259.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4.20 | 172
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.