Категории
Your Cart

Мобилни климатици

Идеята за инвестиция в различни видове техника е добра, но за жалост много хора ни се оплакват, че трудно заделят, за да си закупят желаното.

Това винаги ни е стимулирало да даваме максималното от себе си, за да отваряме възможности за много повече клиенти да закупуват нещата, които желаят – като изложените пред вас мобилни климатици.

Дали ще купувате подвижен климатик за домакинството или за офиса си – за нас няма особено значение, защото нашата идея е да инвестирате достъпни за вас суми в собствения си комфорт. Смятаме, че едни от най-добрите избори са именно нашите подвижни климатици.

Искаме да ви дадем нещата, които са ви необходими, за да бъдете по-работоспособни и съответно по-отпочинали у дома.

Като технология един мобилен климатик е сравнително близък до стенните климатици. Основната разлика е, че един преносим климатик може да сменя своето място в стаята с лекота.

Основната функция на мобилен охладител е да предостави нужната адаптивност спрямо нуждите на един клиент. Те не се монтират към стена, а се предлагат със стойки на колела, която се стопира на желаното място.

Когато нужната позиция се промени, всеки може с лекота да премести своята нова покупка – все пак става дума портативен климатик. Ако търсите мобилен климатик без въздуховод или настолен климатик, то ние сме правилното място за вас.

Защо да изберете нашите мобилни климатици

Категорията ни с мобилни климатици изобилства от разнообразие и невероятни артикули, които са неподвластни на времето и ще са до вас в трудностите, които времето ви поднася. Освен всичко останало, те ще бъдат на една ръка разстояние всеки път, когато са ви нужни.

Това прави цялата ни гама от мобилни климатици изключително желана от всеки наш клиент, който поне веднъж е посещавал онлайн магазина ни. Благодарение на различните преносими климатици, вие можете да усвоите своето пространство напълно.

Без ограничение и без особено много трудности всеки наш клиент може да превърне едно горещо помещение в перфектната стая.

Те могат да паснат в кола и да бъдат с вас дори на къмпинг, на почивка в планината или на морето. Има много видове мобилен климатик и мнения за тях – някои ги предпочитат, докато други се придържат към стандартните избори.

Намерете най-добрия мобилен климатик на още по-добра цена и си спестете тревоги, дискомфорт и най-вече – пари.

Минимален риск доверявайки се на Klimatici.bg

Искало ли ви се е да поемате минимален риск, когато пазарувате каквото и да е било? Изберете, който и да е мини климатик за стая от нашия каталог и постигнете абсолютния комфорт, където и да се намирате.

Е, с нашата компетентност и качествени вътрешни инверторни климатици, вече имате невероятния шанс да разполагате с времето и качеството, които са ви нужни. Ние сбъдваме желания и мечти и това ни прави едни от най-търсените на пазара.

Klimatici.bg предлага перфектната селекция, в която ще намерите идеалния за вас вътрешен климатик за охлаждане и отопление от висок клас.

Мобилен климатик ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU, 12000 BTU
Безплатна доставка 3г. гаранция
Мобилен климатик ARIELLI AM-H12A4/MFR2-EU, 12000 BTU e предназначен за климатизация на малки помещения с площ от 20 до 30 кв.м. Той работи както в режим отопление, така и в режим охлаждане. Удобно може да се контролира чрез дистанционно управление. Монтажът му се извършва много лесно и не изисква с..
699.00 лв.
Мобилен климатик Aux AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTU
Безплатна доставка 3г. гаранция
Мобилен климатик Aux AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTU се използва за охлаждане в помещения с обем до 65 куб.м. Моделът е с хладилен агент R290, който е с ниски нива на замърсяване на природата. Инсталацията на климатика може да се извърши дори от непрофесионалист в сферата на климатичните системи. Необх..
879.00 лв.
Мобилен климатик Inventor Magic MGHP-12BS, 12000 BTU, Клас A/A+
Top Brand Безплатна доставка 2г. гаранция Изчерпан
Мобилен климатик Inventor Magic MGHP-12BS, 12000 BTU, Клас A/A+ се отличава с много добри енергийни характеристики.  За отопление и охлаждане Моделът е добро решение за помещения, в които няма възможност за монтаж на стандартна сплит система. В режим на отопление може да се използва за помеще..
799.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
4.17 | 206