Категории
Your Cart

Мобилни климатици

Идеята за инвестиция в различни видове техника е добра, но за жалост много хора ни се оплакват, че трудно заделят, за да си закупят желаното. Това винаги ни е стимулирало да даваме максималното от себе си, за да отваряме възможности за много повече клиенти да закупуват нещата, които желаят.

Дали ще пазарувате за домакинството или за офиса си – за нас няма особено значение, защото нашата идея е да инвестирате достъпни за вас суми в собствения си комфорт, независимо от мястото, на което се намирате. Искаме да ви дадем нещата, които са ви необходими, за да бъдете по-работоспособни и съответно по-отпочинали у дома.

Всичко като информация и думи, с които ни заливат през останалото време, е напълно ненужно и абсолютно излишно, щом действията винаги са насочени само и единствено в посока към взимане на колкото се може повече пари от клиентите. За жалост все по-често се наблюдава явлението крайният потребител да бива брутално ограбен – нещото, срещу което вървим с пълна сила.

Не искаме нашите клиенти да инвестират всичко, което имат. Искаме да даваме правилните съвети на онези, които се нуждаят от тях и с помощта на това да достигат до невероятната възможност да купуват само и единствено продукти, които да им служат достойно.

Заповядайте при нас!

Защо да изберете нашите мобилни климатици

Категорията ни с мобилни климатици изобилства от разнообразие и невероятни артикули, които са неподвластни на времето и ще са до вас в трудностите, които времето ви поднася. Освен всичко останало, те ще бъдат на една ръка разстояние всеки път, когато са ви нужни.

Това прави цялата ни гама от мобилни климатици изключително желана от всеки наш клиент, който поне веднъж е посещавал онлайн магазина ни. Нямаме никакво притеснение относно качеството, което можем да предложим – то е възможно най-доброто.

Готови ли сте да работите с един от най-добре развитите онлайн магазини, който ще ви дава отношението, което заслужавате като европейски клиенти? Заповядайте при нас!

Минимален риск доверявайки се на Klimatici.bg

Искало ли ви се е да поемате минимален риск, когато пазарувате каквото и да е било? Искало ли ви се е да имате възможност да предугаждате, когато едно нещо в света на техниката е на път да се развали или да ви създаде главоболия с неизправна работа?

Е, с нашата компетентност и качествени електроуреди, вече имате невероятния шанс да разполагате с времето и качеството, които са ви нужни и това да ви прави доволни клиенти, които се радват на възможността да инвестират в правилните работи. Klimatici.bg – очакваме ви на вашето място!

Мобилен климатик Aux AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTU се използва за охлаждане в помещения с обем до 65 куб.м. Моделът е с хладилен агент R290, който е с ниски нива на замърсяване на природата. Инсталацията на климатика може да се извърши дори от непрофесионалист в сферата на климатичните системи. Необх..
699.00 лв.
Мобилен климатик Inventor Magic MGHP-12BS, 12000 BTU, Клас A/A+
Top Brand
Мобилен климатик Inventor Magic MGHP-12BS, 12000 BTU, Клас A/A+ се отличава с много добри енергийни характеристики.  За отопление и охлаждане Моделът е добро решение за помещения, в които няма възможност за монтаж на стандартна сплит система. В режим на отопление може да се използва за помеще..
799.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)