Категории
Your Cart

Касетъчни климатици

Визия, стил, работоспособност, устойчивост – думите, които най-добре биха могли да опишат нашите касетъчни климатици. Според много хора инвестицията за подобен вид системи е твърде голяма, предвид това, че понякога един не стига и трябват няколко, за да се задоволи цялото пространство.

Естествено, когато купувате няколко климатика от подобен вид, вие трябва да имате мисъл за своите служители или клиенти, които постоянно идват при вас, за да провеждате работни срещи. Ако инвестирате в подобни климатици, то вие със сигурност ще имате одобрението и ще се ползвате със сериозно уважение от хората, които работят за вас.

Това е така, защото на база опита, който имаме, офисите, които разполагат с подобен вид системи, са доста по-работоспособни. Разликата идва тогава, когато служителите се чувстват комфортно в средата, в която изпълняват служебните си задължения.

Касетъчни климатици на ниски цени – заповядайте при нас

Повечето считат, че идат ли в офис, в който има клетъчни климатици, то хората на това място се справят добре в работата. Този тип климатични системи са едни от най-представителните електроуреди, съществуващи в нашето време.

Те са изискани, стилни, удобни, ефективни и най-важното – невероятно достъпни в класа си. Естествено, не очаквайте да видите цена, която няма да ви накара да се замислите поне малко, но имайте предвид, че инвестицията си заслужава във всяка стотинка, която дадете за подобен вид техника.

Производителите, с които работим, са едни от най-известните и доказали се в правенето на климатични системи. Можем да ви дадем най-доброто – без съмнение.

Защо да се доверите на Klimatici.bg – хората, които ще ви помогнат

Нашата работа е свързана с изключително много хора. Всекидневно при нас идват много хора, които изискват от нас да им препоръчаме даден електроуред, за да може той достойно да изпълнява своите функции дълго време.

Е, ако вашата работа е свързана с посрещането на много хора, имате сериозна нужда от постоянно поддържана добра температура, то това си означава, че инвестиция в добра климатична система, например е меко казано необходима. Това, което можете да направите, е да се доверите на нашите експерти, които ще ви препоръчат най-доброто!

Ние от Klimatici.bg сме насреща, за да ви дадем възможно най-адекватното обслужване, на което сме способни. Правим го с удоволствие, защото искаме да сме достатъчно адекватни за онези хора, които разчитат на нас.

Те са същите онези, които разчитат на нас в ситуации, в които искат да получат най-доброто при това на най-достъпната цена. Готови ли сте да работите с един от най-добрите онлайн търговци в България?

Ако да – заповядайте при нас!

Касетъчен климатик Midea MCA3U-18HRFNX-QRD0W/MOX330U-18HFN8-QRD0W, 18 000 BTU, Клас А++ e с компактен размер и 360-градусов въздушен поток. Притежава вход за свеж въздух, вградена кондензна помпа и кабелно дистанционно управление. Други характеристики: Хладилен агент R32; Автоматичен рестарт; ..
1989.00 лв.
Касетъчен климатик Gree GUD35T-AT/GUD35WNhA-T, 12 000 BTU, Клас A++ е инверторна касета с 360-градусово разпределение на въздушния поток. Моделът е проектиран с новия екологичен фреон R32. Характеризира се с компактен дизайн и лицев панел с LED индикатор. Други характеристики: Eнергиен клас А++/..
1999.00 лв.
Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy FDTC25VH1/SRC25ZS-W1 Premium, 9 000 BTU, Клас A++ е с компактен дизайн, подходящ за монтаж в растерен окачен таван 60x60 см. Осигурява равномерно подаване на въздуха в четири посоки. Моделите от серия FDTC са отличени с европейска награда GOLDEN A’DESIGN AWARD в ..
1949.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)