Категории
Your Cart

Парочистачки

Уредите за почистване на дома са много и разнообразни, но едва малка част могат да се мерят с почистващата и премахването на мазнини, която една парочистачка притежава.

Затова днес от Klimatici.bg ви представяме специална селекция от висококачествени домакински уреди, които могат значително да променят начина ви на чистене.

Уверени сме, че тук ще намерите най-добрата парочистачка за вашите нужди. Ако си задавате въпроса „Каква парочистачка да си купя?” в тази категория ще намерите отговора.

Какви са предимствата на различните парочистачки

Има много и най-различни парочистачки и мнения за тях и тяхната ефективност. Има парочистачки на цени достъпни за всеки, каквито са нашите евтини парочистачки.

Има и дори уреди, които улесняват употребата им, което ги прави идеалната покупка за хора, които не са сигурни в това как се работи с парочистачка.

Основният начин, чрез които една парочистачка почиства една повърхност, е чрез загряването на вода снабдена от вграден воден резервоар.

Самото нагряване стига до точката на кипене и изпарение, което произвежда и самата пара – този механизъм е наличен както при една ръчна парочистачка, така и при телескопичните.

Именно високата температура на почистване е нещото, което позволява за пълната дезинфекция на всичко от килими до тапицерия на коли и всякакви други гладки и грапави повърхности.

Дори с една евтина парочистачка, вие ще получите фантастични резултати всеки път – особено ако търсите начин да дезинфекцирате дома си ефикасно.

Постоянният поток на топла пара разгражда мазни и трудни за почистване петната без да оставя стечки по стъкла, керамика или други повърхности. За още по-ефикасно почистване има дори и парочистачка със суха пара, която съвсем гарантира липсата на петна и размазване.

Има някои парочистачки, които са специално създадени да позволят достъп до по-трудни за почистване места като под пералнята, мивката или други тесни пространства. Има и парочистачки за под, които с удивителна ефективност обират всяка мръсотия от равни и грапави подови повърхности.

Това, което ги прави наистина полезни и способни да се справят с всякакви повърхности, е че идват и с доста богат асортимент от аксесоари.

Коя парочистачка да изберете за дома

Тъй като основната функция на парочистачките е да дезинфекцират, на вас би трябвало да ви хареса всеки уред намиращ се тук, поне ако това е главното ви съображение.

От там нататък, реално можете да избирате между комбинира парочистачки, които да се ползват с палка, или такива без палка, които са фиксирани за дръжката си.

Това, което всъщност ги разграничава, е че имат различни аксесоари и приставки за парочистачки и че имат по-голям съд за вода. Отвъд това, тяхната функционалност е запазена, а качеството на които и да е уред тук, е наистина неоспоримо – все пак са Керхер.

Онова, на което професионалистите наблягат са уреди с по-голяма вместимост на водния резервоар, тъй като това им позволява да работят по-дълго време.

Ако ще използвате подобен уред за дома, то тогава няма да имате нужда от толкова голям резервоар, но пък ще имате нужда от приставка за почистване на стъкла, фурни и на плочки.

Нашата препоръка е да наблегнете на аксесоарите за по-грапави повърхности, най-вече защото те ще улеснят домакинската работа в пъти, особено ако имате мозайка или плочки в кухнята.

За всяка парочистачка има мнение, но това, което ще ви убеди в абсолютната им полезност за дома, е това да боравите с парочистачка за баня поне за едно почистване.

Защо да си вземете този нов уред от Klimatici.bg

Причината толкова много хора да ни избират, е понеже знаят, че тук могат да намерят правилното решение на техните нужди.

Станете част от хилядите хора, които вече ни се довериха и закупете своят Керхер продукт на изключително ниска цена, с доказан произход и дълга гаранция – само на Klimatici.bg.

Парочистачки за дома на Хит цени с мнения от вносител с Експресна доставка! Направи правилния избор с най-добрата професионална парочистачка за под, прозорци, килими, кола, дивани, дрехи, стъкла на Топ цена с Гаранция. Разгледай също нашите предложения за ръчна, безжична, мултифункционална, портативна, малка или безкабелна парочистачка за дома. Възползвай се от най-големите промоции на парочистачка 12 в 1, 2 в 1, 5 в 1, 10 в 1.

Популярни търсения: parochistachka, евтини парочистачки, парочистачка мнения

Парочистачка Karcher SC 1 EasyFix - компактна, мощна и даваща високоефективни резултати. Стандартна окомплектовка  Защита за деца. Предпазен клапан. EasyFix комплект за почистване на под. Ръчна, точкова дюза, кръгла малка четка и мерителна чашка. Микрофибърно покритие на дюзата за ръце...
199.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 2 EasyFix е убиец на бактериите в домакинството до 99,99%. Отличителни характеристики Уредът е изключително лесен и интуитивен за работа. Предлага почистване с пара на 2 степени, в зависимост от вида на повърхността и на каква степен е замърсяването. Отличително предимство..
279.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 2 Upright EasyFix унищожава до 99,9% от бактериите. Намира широко приложение в дома - кухня, трапезария, коридор, баня, спалня. Отличителни черти на модела Бързо загряване Моделът загрява за 30 секунди! Червената пулсираща светлина означава, че уредът загрява, а зелената -..
229.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 3 EasyFix е най-бързата парочистачка за своето време! Вече няма нужда да чакате, само за 30 секунди е готова за работа. Отличителни характеристики Може да добавяте вода по всяко време, дори без да изключвате уреда, така съкращавате и времето за почистване максимално. Без п..
349.00 лв.
Истинско удоволствие по време на работа с Парочистачка Karcher SC 4 EasyFix. Убива над 99% от бактериите в дома! Характеристики и предимства Това е парочистачка от висок клас! С нея имате пълен комфорт при работа. Резервоарът може да се сваля и да се пълни директно от мивката. Чистете без прекъсва..
519.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 3 Upright EasyFix се отличава с бързо почистване без химия - само с естествената сила на водата!  Отличителни характеристики Най-бързата! SC 3 Upright EasyFix загрява само за 30 секунди, което я прави най-бързата парочистачка! С нея можете да започнете работа по всяко..
339.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 4 EasyFix Iron Kit превръща работата в истинско удоволствие. Отличава се със свалящ резервоар, който може да напълните по всяко време, директно от чешмата. Отличителни характеристики Най - удобната! Истински комфорт с висок клас. Разполага с интегрирана система за съхранени..
749.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 5 EasyFix е най-мощната парочистачка на Karcher. Отличава се със способността да отстранява и упоритите замърсявания, благодарение на VapoHydro функцията. Отличителни черти и предимства Функцията VapoHydro представлява третиране на упоритите замърсявания с гореща вода, осве..
839.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 5 EasyFix Iron Kit премахва и най-упоритите замърсявания, а резервоарът може да се сваля и директно да се пълни от чешмата. Отличителни характеристики Най-мощната парочистачка на Керхер притежава функцията VapoHydro за третиране на упоритите замърсявания с вода, освен с пар..
979.00 лв.
Парочистачка Karcher SC 1 Парочистачка Karcher SC 1
Изчерпан
Парочистачка Karcher SC 1 е в компактни размери, но с изключителна мощност. Оборудване Защита от деца. Предпазен клапан. Интегрирана фуния за пълнене. Силова дюза, ръчна дюза и кръгла малка четка. Микрофибърен калъф за ръчна дюза. Това е най-компактната парочистачка. По този начин новият ..
199.00 лв.
Отличителни характеристики Активно изсмукване на парата По-добро проникване в дрехите благодарение на активното изсмукване на парата. Станция за гладене Karcher SI 4 EasyFix Iron притежава функция за изсмукване, която осигурява пълно изсушаване на дрехите и фиксиране на прането върху гладачната дъ..
1259.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
4.14 | 160
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.