Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение.

Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно.

За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят и подхранват ежедневните хигиенни нужди на всяко семейство.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство.

Топ оборудването улеснява живота и несъмнено го прави в пъти по приятен. Благодарение на бойлери на цени достъпни за всеки, всяко семейство може да закупи желания от тях продукт, само за част от средствата, които биха оставили на други места.

Един бойлер трябва да нагрява бързо, да задържа топлата вода в себе си подходяща за ползване с часове без нагряване, и не трябва да използва толкова много енергия.

С новото поколение електроуреди, не е нужно да източвате бойлера всеки месец, просто го ползвате и се наслаждавате на дълги душове.

При нас ще откриете:

  • Плоски бойлери;
  • Електрически бойлери;
  • Енергоспестяващи бойлери на ниски цени;
  • Бойлер 30 литра;
  • Бойлер за кухня.

Един плосък бойлер може да подхрани нуждите на едно домакинство с минимален преразход на електроенергия.

Друг страхотен избор е бойлер 80 литра, той е перфектния размер за малки пространства, тъй като съдържа достатъчно топла вода, без да отнема прекалено много място в помещението.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже при нас им бойлери на цена достъпни за всеки. Без значение какъв е вашия бюджет, ние сме сигурни, че при нас ще откриете вертикални бойлери и цени, които ви устройства.

И тъй като съзнаваме важността на един електрически бойлер, старателно подбираме всеки продукт, за да бъде с вас точно, когато най-много имате нужда от него.

Пазарувайки от Klimatici.bg вие няма да изпаднете в ситуация, в която да се чудите кога вашият ел бойлер ще изгори.

Намерете надеждност, приятен дизайн и практично решение под формата на ел бойлер за дома и офиса. Дали търсите бойлери 80 литра или бойлер 50 л, вертикален или хоризонтален, със серпентина или двойна серпентина – ние сме правилното място за вас.

Закупете вашите електрически хоризонтални бойлери с минимална гаранция от 5 години още днес и си спестете главоболия, чудене и неудобство.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас.

Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

 

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Малолитражен бойлер TESY GCU 0515 M02 RC 5л - под мивка
-8 %
Малолитражен бойлер TESY GCU 0515 M02 RC 5л - под мивка е с обем 5литра и е за монтаж под мивка. Нагревателят на бойлера е меден. Класът му на влагозащита е IP X4, а енергийният клас на уреда е B. Уредът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предпазващо от корозия. Моделът е подово-стоящ..
175.00 161.00 лв.
Малолитражен бойлер TESY GCU 0715 G01 RC 6.5л - под мивка
-9 %
Малолитражен бойлер TESY GCU 0715 G01 RC 6.5л - под мивка е с обем 6.5 литра и е за монтаж под мивка. Нагревателят е меден. Класът на влагозащита на уреда е IP X4, а енергийният му клас е B. Моделът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предпазващо от корозия. Моделът е подово-стоящ, но ..
185.00 169.00 лв.
Малолитражен бойлер TESY GCA 0715 G01 RC 6.5л - над мивка
-9 %
Малолитражен бойлер TESY GCA 0715 G01 RC 6.5л - над мивка е предназначен за монтаж над мивката и е с капазитет 6.5 литра. Моделът е с меден нагревател и клас на влагозащита IP X4. Класът му на енергийна ефективност е А. Бойлерът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предотвратяващо от не..
185.00 169.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l под мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 2000W. Диаметърът е Ø255 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълн отгов..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1020 L52 RC 10л - над мивка притежава нов, изчистен и елегантен дизайн.  Отличителни характеристики  Моделът представлява малолитражен бойлер за лесна и удобна инсталация над мивка. Неговият обем покрива 10 литра, а номиналната му мощност е 2 ..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка
-5 %
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка се отличава с качествен емайлиран водосъдържател с високо съдържание на кварц. Мощността на модела е 1600W, а диаметъра Ø255 mm. Основна информация Уредът отговаря напълно на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите със..
189.00 179.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72324NMP 7л. - над мивка е с обем 7 литра и е създаден за монтаж над мивката. Уредът работи под налягане, икономичен е и почти няма топлозагуби, благодарение на отличната си топлоизолация от плътен еко пенополиуретан. Моделът е с шест степенна защита и дълъг живот. Подходящ..
185.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72324PMP 7л. - под мивка е с обем 7 литра и е създаден за монтаж под мивката. Моделът работи под налягане, икономичен е и има минимални топлинни загуби, благодарение на отличната си топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Бойлерът е с надеждна шест степенна защита и дъл..
185.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325PMP 10л. - под мивка разполага с обем 10 литра. Той е предназначен за монтаж под мивка и се характеризира с висока икономия на електричество и минимални топлинни загуби. Това се дължи на перфектната топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Може да се похвали с дълъг..
195.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325NMP 10л. - над мивка е с обем от 10 литра и е предназначен да бъде монтиран над мивка.  Основни характеристики на модела Бойлерът функционира под налягане и се характеризира с висока степен на икономия и минимални топлинни загуби, благодарение на съвършената топ..
195.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic Nanto 10l над мивка е победител на едно от най-големите изложения за промишлен дизай reddot за 2021 година. Моделът е оценен от международно жури по критерии като: степен на иновативност, ергономичност, функционалност и издръжливост. Той предлага атрактивен и ф..
219.00 лв.
Основна информация за Малолитражен бойлер Tedan Mini 8N Inox - над мивка  Мощност 1500W. Водосъдържател от неръждаема стомана. Меден нагревател с магнезиев анод. Биполярен термостат, произведен от Thermowatt - Италия. Характеристики на Малолитражен бойлер Tedan Mini 8N Inox - над мивка..
269.00 лв.
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P enamel - под мивка
-9 %
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P enamel - под мивка е с прецизен термостат със защита против измръзване (произведен от Thermowatt Италия). Конструкцията на уреда е специално проектирана за по-голяма надеждност и сигурност. За антикорозионна защита има магнезиев анод с 50% по-дълъг живот. Максимална..
229.00 209.00 лв.
Основни характеристики на Малолитражен бойлер Ariston Andris RS 10U/3 EU - под мивка Продължителност - изключително устойчив материал. Съпротивлението на медта гарантира антикорозионен ефект, а по-твърдата структура на фланеца намалява изискванията за поддръжка с течение на времето. Малки размер..
209.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1015 L52 RCM 10л - над мивка
-7 %
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1015 L52 RCM 10л - над мивка притежава следните характеристики: Светлинни индикатори за улеснение и удобство на потребителя; Бутон On/Off (включване и изключване); Термостат с термична и токова защита (регулиращ се); Входна и изходна тръба за в..
225.00 209.00 лв.
Основни характеристики на Малолитражен бойлер Ariston Andris RS 10/3 EU - над мивка Продължителност - изключително устойчив материал. Съпротивлението на медта гарантира антикорозионен ефект, а по-твърдата структура на фланеца намалява изискванията за поддръжка с течение на времето. Малки размери..
209.00 лв.
Показани 1 от 16 | 28 (2 Страници)
4.17 | 142
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.