Категории
Your Cart

LG

Инверторен климатик LG AP12RT-NSJ/AP12RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++ Инверторен климатик LG AP12RT-NSJ/AP12RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++
Безплатен монтаж -12 %
Инверторен климатик LG AP12RT-NSJ/AP12RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++ е толкова чист, колкото хладен. Той разполага със система за пречистване 2в1, като климатизира и филтрира въздуха едновременно.  Отличителни характеристики Моделът притежава компресор DUAL Inverter Compresso..
2269.00 1999.00 лв.
Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++ Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++
Безплатен монтаж -10 % По запитване
Най-висока степен на енергоспестяване - клас А+++, придружена с 5 години гаранция с Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++. За климатизация на помещения от 30 до 35 кв.м. Отличителни характеристики на модела Стилен дизайн Дизайн, който ще освежи..
3059.00 2759.00 лв.
Инверторен климатик LG AP09RT-NSJ/AP09RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 9000 BTU, Клас A++ Инверторен климатик LG AP09RT-NSJ/AP09RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 9000 BTU, Клас A++
Безплатен монтаж -14 % Изчерпан
Инверторен климатик LG AP09RT-NSJ/AP09RT-UA3 DUALCOOL PURE Wi-Fi, 9000 BTU, Клас A++ е икономичен и с добри енергийни показатели - енергиен клас A++. С какво се отличава този модел? Толкова чист, колкото хладен - системата за пречистване 2 в 1 включва климатизация и филтрация на въздуха. Тя може д..
2149.00 1849.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™ Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™
-17 %
Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™ осигурява качествено пречистване на въздуха. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи движения, благодарение но които чистият въздух достига до всяка точка на стаята.  Основни характеристики 360-градусово пречистване Осигурява чист въздух навсякъде кат..
1499.00 1249.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS95GDWV0 PuriCare™ Въздухопречиствател LG AS95GDWV0 PuriCare™
-16 %
Въздухопречиствател LG AS95GDWV0 PuriCare™ е мощен и се грижи за качеството на въздуха във Вашия дом с уникалната си система за пречистване на 360º. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи се движения, благодарение на които въздуха достига до всеки ъгъл на помещението. Отличителни характеристики на м..
2499.00 2099.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Не е необходимо да ви уверяваме в надеждността на LG – шансът да не сте чували името им в асоциация с електрониката е минимален.

LG Electronics са доказал се производител на техника, който години наред променя представите за функционалност, ефективност и дизайн.

Компанията е създадена през 1958-ма година в Северна Корея и вече над 60 години развива своята дейност и създава все по-иновативни технологии.

Неуспехите в началото на развитието и са дали тласъкът, необходим, за да изкачи недостижими върхове и да се превърнат в една от водещите марки на пазара.

LG продукти – тайната на високата ефективност

Инверторната технология в LG продуктите повишава максимално тяхната производителност, като намалява разхода на консумираната енергия.

LG създават инверторни и хиперинвенторни климатици с вградени системи за филтрация на въздуха и енергоспестяващи компресори. Те позволяват изключително бързо охлаждане и отопление на помещението.

Предлаганите климатици са с интелигентни дисплеи, показващи данни за температурата и потреблението на енергия, за да оптимизирате максимално потреблението на ресурси.

Въздухопречиствателите на LG осигуряват чист и полезен въздух на вашия дом, като пречистват атмосферата на 360 градуса, а действието им достига и най-далечните ъгли на стаята.

Те осигуряват много стъпки на филтрация, като премахват както праховите частици, така и вредните химикали във въздуха.

Повечето LG продукти осигуряват дистанционно управление чрез приложението LG ThinQ, което е съвместимо с Android и iOS. Всъщност, LG са една от водещите компании и в производството на Смарт продукти, които улесняват ежедневието ви и оптимизират вашите разходи и време.

Ще познаете климатиците на LG по винаги идеалната температура и никога по шума – те съдържат специални технологии за елиминиране на шума и плавна работа.

Защо повечето хора избират именно LG продукти

Ако една марка е известна по целия свят, реализира големи продажби и отзивите за нея са добри, това най-вероятно е с причина.

Отзивите на потребителите и търсенето говорят много повече за качеството на марката от думите.

Елегантният дизайн, който допълва ефективността и иновативността на продуктите на LG ги прави предпочитани от много хора, които държат на качествената техника.

Гордеем се, че можем да ви предложим тези висококачествени LG продукти на изключително ниски за това качество цени.

Klimatici.bg – ние знаем кое е най-доброто

Когато разгледате каталога ни ще се уверите, че предлагаме в Klimatici.bg подбираме системи за охлаждане и отопление от най-висококачествените и доказали се производители.

За да не говорим напразно, ние ги предлагаме винаги със сигурна и дългосрочна гаранция. За да осигурим високо качество за всеки дом, осигуряваме продуктите си на достъпни цени.

Проверете сами и ще се уверите в качеството – доверете се на Klimatici.bg.

4.49 | 30