Категории
Your Cart

Влагоуловители

Когато започнахме да предлагаме и влагоуловители, ние нямахме кой знае колко познания във връзка с този електроуред, което малко или много ни притесняваше.

В последствие, обаче нещата се промениха и постепенно започнаха да идват на мястото си – до сегашната ни селекция, в която се намира вашият влагоабсорбатор.

Нашата работа ставаше все по-лесна, а клиентите сякаш все по-лесно ни се доверяваха. Достъпните цени на нашите влагопречистватели печелиха нови и нови потребители, които идваха и наистина се уверяваха, че тук се работи в името на техния комфорт!

Ако искате и вие да почувствате това спокойствие, което всички търсят, заповядайте при нас – уверени сме, че тук ще намерите точния за вас влагоуловител! Вече знаете мястото!

Защо да закупите влагоуловители от нас

От влагоуловители има нужда почти всеки дом в България. На практика, всеки човек се е сблъсквал с влажни помещения, в които лесно се настива, трудно се заспива и най-важното – появява се неприятният мухъл по стените, както и мокрите петна по ъглите.

Това поражда въпроса - влагоуловител или влагоабсорбатор да изберем за премахването на излишната влага?

Един нормален битов влагоуловител би трябвало да може да обере влагата в едно помещение с размер до 40 кв.м, като дори той да е мини влагоабсорбатор, би трябвало да получите желаните сухи резултати.

Всички тези неприятни съпътстващи влагата неща са цел номер едно за премахване в някои домакинства – затова се предлагат битови влагоуловители.

Ето защо можете да ни се доверите напълно в името на вашия комфорт, за да ви препоръчаме възможно най-добрия и евтин влагоабсорбатор. Един влагоабсорбатор с цена подобаваща за толкова полезен уред, ще пребори влагата и ще ви позволи да живеете с усмивка на лице.

Тъй като има много различни видове влагоабсорбатори и мнения за тяхната ефективност спрямо обема на помещението, ние сме готови да ви асистираме при пазаруване.

За да получите безплатна консултация преди закупуване на влагоабсорбатори на цена подходяща за вас, можете да се свържете с екипа ни по всяко време.

Klimatici.bg – точното място за вашия нов влагоабсорбатор

Когато нещата опрат до закупуване на нов електроуред, всеки започва да се изненадва, че няма много места, от които човек да може да закупи спокойно нещо устойчиво.

То или няма да е достъпно на цена и адекватно като марка или няма да може да ѝ се има доверие.

Затова екипът ни щателно проверява всеки артикул, за да гарантираме, че ще се сдобиете с влагоабсорбатор на цени възможно най-приемливи за вас.

Имаме образцови влагоабсорбатори на цени достъпни и ниски, както и грижа за въздуха, които са в по-високия спектър на ценовия диапазон.

За евтини влагоабсорбатори можете да се доверите на нашата селекция, а ако търсите влагоабсорбатор и мнения за конкретен продукт – директно ни се обадете.

В началото, когато започвахме всичко това, което виждате днес, нямаше много места, от които човек да може лесно и спокойно да закупи уред, в който да е напълно сигурен.

Нещо повече – не бяха много местата, които предлагат едновременно и обилно разнообразие, и невъобразимо качество, както и достъпни цени.

Особено последното, цената, е нещо, което трудно може да се постигне. Всеки желае да постигне адекватна сделка, но това зависи изцяло от търговеца – готов ли е той да даде повече за клиентското удоволствие и по този начин да жертва отчасти своето?

Ако търговецът е готов, както сме ние от Klimatici.bg, то вие няма да срещнете каквито и да е било проблеми при покупката на нов, устойчив електроуред. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да бъдете в центъра на нашето внимание!

Влагоуловител Ariston DEOS 16S Влагоуловител Ariston DEOS 16S
-11 %
Основни характеристики на Влагоуловител Ariston DEOS 16S Електронен контрол на обезвлажняването. Ниски нива на шум при работа - 41 dB. Функция за пране. Функция за непрекъснат режим на работа. Таймер. Филтър за миризми. Препоръчан за работа в помещения - 30 кв.м. Максимална площ за работа ..
559.00 499.00 лв.
Влагоуловител Ariston DEOS 20S New
-15 %
Влагоуловител Ariston DEOS 20S New е подходящ за помещения до 45 кв.м. Притежава електронен контрол на обезвлажняването. Поддържа ниски нива на шум по време на работа. Има функция за пране и функция за непрекъснат режим на работа, както и таймер. Характеризира се и с филтър против мирис...
589.00 499.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-91110 True Ion + Air Purifier служи за премахване на влагата от въздуха в помещенията, в които се използва. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 45 кв.м. Резервоарът му има вместимост 2 литра. Постига се 10 л. обезвлажняване на ден. Отличителни характе..
349.00 лв.
Основни характеристики на Влагоуловител Gree Aovia GDN10BF-K5EBA1A: Работа при ниски температури (5°C ). Хладилен агент: R290. Стендбай при 0.50 W. Автоматична диагностика. Външен конектор за конденз. Антибактериални филтри. Дисплей на влажността на въздуха. Защита от преливане. Придвижва..
339.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer служи за премахване на влагата от въздуха в стаята. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 120 кв.м. Резервоарът му има вместимост 5.5 литра. Отличителни характеристики Независима функция за пречистване на въздуха. Й..
519.00 лв.
Отличителни характеристики на Влагоуловител Gree Daisy GDN40AW-K5EBA1A: Работа при ниски температури (5°C ) Фреон: R290 Standby при 0.50 W Автоматична диагностика Външен конектор за конденз Антибактериални филтри Дисплей на влажността на въздуха Защита от преливане Мобилен: придвижва се с..
629.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9150 Power Dry служи за премахване на влагата от въздуха в помещението. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 200 кв.м. Постига се 50 литра на ден обезвлажняване. Резервоарът има вместимост 7 литра. Отличителни характеристики Йонизиращ филтър, филтър..
799.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 92 е предназначен за отнемане на влагата в помещения като складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности и т.н. Този модел влагоуловител се отнася към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рента..
5339.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 44 е предназначен за отнемане на влагата в различни помещения, например складове, мазета, гаражи, офиси, библиотеки, архиви, перални помещения, при ремонтни дейности. Този модел също се към професионални кондензационни изсушители на Master от серия рентал. Излиш..
3229.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9612 Влагоуловител Rohnson R-9612
-5 % Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9612 премахва успешно влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет на обезвлажняване е 12 литра на ден за помещения с площ до 45 кв.м. Вместимостта на резервоара му е 2 литра.  Основни предимства на модела Притежава йонизиращ филтър и прахов филтър; Подобрен..
369.00 349.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 752 P главно се използва за отнемане на влага от строителни обекти, наводнени мазета и сгради, складове, при конденз на пара във водоснабдяването, пречиствателни станции и др. Той се отнася към полупрофесионалните изсушители. Моделът разполага с резервоар с вмес..
2119.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9390 Heavy Duty Ви осигурява 90 литра обезвлажняване на ден. Подходящ е за използване в помещения до 350 кв.м. Дебит - 850 m3/h. Основни характеристики на модела Филтър за прах. Капацитет на резервоара. Таймер до 24 ч. Мощности - 920 W. Удобни дръжки и к..
2379.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 732 P може да се използва на места като строителни обекти, наводнени мазета и сгради, складове, при конденз на пара във водоснабдяването и пречиствателни станции. Той е част от компактните професионални кондензационни изсушители на Master. Има резервоар с голяма..
1399.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-91020 Hybrid Pure + Dry служи за премахване на влагата от въздуха в стаята. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 120 кв.м. Резервоарът му има вместимост 2.8 литра. Постига се 20 л. обезвлажняване на ден. Отличителни характеристики Йонизираща функция..
539.00 лв.
Основни характеристки на Влагоуловител Ariston DEOS 30 Електронен контрол на обезвлажняването. Функция за сушене на пране. Функция за непрексънат режим на работа. Функция против мухъл. Таймер. Функция почистване на филтъра. Препоръчителна площ за работа - 58 кв.м. Максимална площ за работа..
759.00 лв.
Влагоуловител Master DH 720 е предназначен за обезвлажняване на гардероби, галерии, вили, бунгала и сушилни помещения с площ 20 кв.м. Вместимостта на резервоара е 5 литра, като в него излишната влага се събира а обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура.  Уредът е оборудван с..
819.00 лв.
Показани 1 от 16 | 27 (2 Страници)
4.18 | 152
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.