Категории
Your Cart

Влагоуловители

Когато започнахме да предлагаме и влагоуловители, ние нямахме кой знае колко познания във връзка с този електроуред, което малко или много ни притесняваше. В последствие, обаче нещата се промениха и постепенно започнаха да идват на мястото си.

Нашата работа ставаше все по-лесна, а клиентите сякаш все по-лесно ни се доверяваха. Достъпните цени печелиха нови и нови потребители, които идваха и наистина се уверяваха, че тук се работи в името на техния комфорт!

Ако искате и вие да почувствате това спокойствие, което всички търсят, заповядайте при нас! Вече знаете мястото!

Защо да закупите влагоуловители от нас

От влагоуловители има нужда почти всеки дом в България. На практика, всеки човек се е сблъсквал с влажни помещения, в които лесно се настива, трудно се заспива и най-важното – появява се неприятният мухъл по стените, както и мокрите петна по ъглите.

Всички тези неприятни съпътстващи влагата неща са цел номер едно за премахване в някои домакинства. Ето защо можете да ни се доверите напълно в името на вашия комфорт, за да ви препоръчаме възможно най-добрия уред, който да пребори влагата и да ви остави да живеете с усмивка на лице.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да бъдете възможно най-добре обслужени и занапред да бъдем рамо до рамо в борбата с влагата!

Klimatici.bg – точното място за вашия нов електроуред

Когато нещата опрат до закупуване на нов електроуред, всеки започва да се изненадва, че няма много места на практика, от които човек да може да закупи спокойно нещо, което да е устойчиво, достъпно на цена и адекватно като марка, на която спокойно може да ѝ се има доверие. Ние, в ролята си на онлайн магазин, който гради репутацията си с години, можем да го потвърдим.

В началото, когато започвахме всичко това, което виждате днес, нямаше много места, от които човек да може лесно и спокойно да закупи уред, в който да е напълно сигурен. Нещо повече – не бяха много местата, които предлагат едновременно и обилно разнообразие, и невъобразимо качество, както и достъпни цени.

Особено последното, цената, е нещо, което трудно може да се постигне. Всеки желае да постигне адекватна сделка, но това зависи изцяло от търговеца – готов ли е той да даде повече за клиентското удоволствие и по този начин да жертва отчасти своето?

Ако търговецът е готов, както сме ние от Klimatici.bg, то вие няма да срещнете каквито и да е било проблеми при покупката на нов, устойчив електроуред. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да бъдете в центъра на нашето внимание!

Влагоуловител Rohnson R-9612 премахва успешно влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет на обезвлажняване е 12 литра на ден за помещения с площ до 45 кв.м. Вместимостта на резервоара му е 2 литра.  Основни предимства на модела Притежава йонизиращ филтър и прахов филтър; Подобрен..
319.00 лв.
Влагоуловител Ariston DEOS 18S се отличава с електронен контрол на обезвлажняването, ниски нива на шум и автоматично включване на таймера. Притежава редица функции като: функция за пране, функция за непрекъснат режим на работа и функция против мирис. ..
419.00 лв.
Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi
Hot Top Brand
Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi е изключително икономичен, с ниски нива на шум и обезвлажнява пощението бързо. Отличителни характеристики WiFi управление Управлявайте своя уред бързо, лесно и удобно чрез NetHome Plus приложението, достъпно за Android и iOS.  Дигитален диспл..
499.00 лв.
Влагоуловител Master DH 720 е предназначен за обезвлажняване на гардероби, галерии, вили, бунгала и сушилни помещения с площ 20 кв.м. Вместимостта на резервоара е 5 литра, като в него излишната влага се събира а обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура.  Уредът е оборудван с..
769.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9350 е предназначен за помещения от 100 до 200 кв.м. Обезвлажнява до 51 литра на ден, а дебитът му е 450 m3/h. Възможност за постоянен дренаж.  Основните характеристики на модела са:  Индикатор за пълен резервоар и автоматично изключване при напълв..
1190.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)