Категории
Your Cart

Влагоуловители

Когато започнахме да предлагаме и влагоуловители, ние нямахме кой знае колко познания във връзка с този електроуред, което малко или много ни притесняваше.

В последствие, обаче нещата се промениха и постепенно започнаха да идват на мястото си – до сегашната ни селекция, в която се намира вашият влагоабсорбатор.

Нашата работа ставаше все по-лесна, а клиентите сякаш все по-лесно ни се доверяваха. Достъпните цени на нашите влагопречистватели печелиха нови и нови потребители, които идваха и наистина се уверяваха, че тук се работи в името на техния комфорт!

Ако искате и вие да почувствате това спокойствие, което всички търсят, заповядайте при нас – уверени сме, че тук ще намерите точния за вас влагоуловител! Вече знаете мястото!

Защо да закупите влагоуловители от нас

От влагоуловители има нужда почти всеки дом в България. На практика, всеки човек се е сблъсквал с влажни помещения, в които лесно се настива, трудно се заспива и най-важното – появява се неприятният мухъл по стените, както и мокрите петна по ъглите.

Това поражда въпроса - влагоуловител или влагоабсорбатор да изберем за премахването на излишната влага?

Един нормален битов влагоуловител би трябвало да може да обере влагата в едно помещение с размер до 40 кв.м, като дори той да е мини влагоабсорбатор, би трябвало да получите желаните сухи резултати.

Всички тези неприятни съпътстващи влагата неща са цел номер едно за премахване в някои домакинства – затова се предлагат битови влагоуловители.

Ето защо можете да ни се доверите напълно в името на вашия комфорт, за да ви препоръчаме възможно най-добрия и евтин влагоабсорбатор. Един влагоабсорбатор с цена подобаваща за толкова полезен уред, ще пребори влагата и ще ви позволи да живеете с усмивка на лице.

Тъй като има много различни видове влагоабсорбатори и мнения за тяхната ефективност спрямо обема на помещението, ние сме готови да ви асистираме при пазаруване.

За да получите безплатна консултация преди закупуване на влагоабсорбатори на цена подходяща за вас, можете да се свържете с екипа ни по всяко време.

Klimatici.bg – точното място за вашия нов влагоабсорбатор

Когато нещата опрат до закупуване на нов електроуред, всеки започва да се изненадва, че няма много места, от които човек да може да закупи спокойно нещо устойчиво.

То или няма да е достъпно на цена и адекватно като марка или няма да може да ѝ се има доверие.

Затова екипът ни щателно проверява всеки артикул, за да гарантираме, че ще се сдобиете с влагоабсорбатор на цени възможно най-приемливи за вас.

Имаме образцови влагоабсорбатори на цени достъпни и ниски, както и грижа за въздуха, които са в по-високия спектър на ценовия диапазон.

За евтини влагоабсорбатори можете да се доверите на нашата селекция, а ако търсите влагоабсорбатор и мнения за конкретен продукт – директно ни се обадете.

В началото, когато започвахме всичко това, което виждате днес, нямаше много места, от които човек да може лесно и спокойно да закупи уред, в който да е напълно сигурен.

Нещо повече – не бяха много местата, които предлагат едновременно и обилно разнообразие, и невъобразимо качество, както и достъпни цени.

Особено последното, цената, е нещо, което трудно може да се постигне. Всеки желае да постигне адекватна сделка, но това зависи изцяло от търговеца – готов ли е той да даде повече за клиентското удоволствие и по този начин да жертва отчасти своето?

Ако търговецът е готов, както сме ние от Klimatici.bg, то вие няма да срещнете каквито и да е било проблеми при покупката на нов, устойчив електроуред. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да бъдете в центъра на нашето внимание!

Влагоуловител Ariston DEOS 16S Влагоуловител Ariston DEOS 16S
-11 %
Основни характеристики на Влагоуловител Ariston DEOS 16S Електронен контрол на обезвлажняването. Ниски нива на шум при работа - 41 dB. Функция за пране. Функция за непрекъснат режим на работа. Таймер. Филтър за миризми. Препоръчан за работа в помещения - 30 кв.м. Максимална площ за работа ..
559.00 499.00 лв.
Влагоуловител Ariston DEOS 20S New
-15 %
Влагоуловител Ariston DEOS 20S New е подходящ за помещения до 45 кв.м. Притежава електронен контрол на обезвлажняването. Поддържа ниски нива на шум по време на работа. Има функция за пране и функция за непрекъснат режим на работа, както и таймер. Характеризира се и с филтър против мирис...
589.00 499.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9612 Влагоуловител Rohnson R-9612
-5 %
Влагоуловител Rohnson R-9612 премахва успешно влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет на обезвлажняване е 12 литра на ден за помещения с площ до 45 кв.м. Вместимостта на резервоара му е 2 литра.  Основни предимства на модела Притежава йонизиращ филтър и прахов филтър; Подобрен..
369.00 349.00 лв.
Влагоуловител Master DH 720 е предназначен за обезвлажняване на гардероби, галерии, вили, бунгала и сушилни помещения с площ 20 кв.м. Вместимостта на резервоара е 5 литра, като в него излишната влага се събира а обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура.  Уредът е оборудван с..
819.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 26 е подходящ за премахване на влагата в мазета, складове, гаражи, библиотеки, перални помещения и др. Спада към професионални кондензационни изсушители на Master от серията рентал. Излишната влага се събира в резервоар с вместимост 8 литра, а обезвлажненият въз..
2499.00 лв.
Професионален адсорбционен влагоуловител Aerial ASE 200 е подходящ за изсушаване и вентилация на изби, гаражи, мазета, строителни обекти и др. Той е способен да изсушава въздуха дори при температура от -10°С. Работният му максимум е до +35 градуса. Отличава се с това, че няма компресор и не използва..
4899.00 лв.
Професионален адсорбционен влагоуловител Aerial ASE 300 е подходящ за изсушаване и вентилация на гаражи, мазета, изби, строителни обекти и т.н. Този модел изсушава въздуха дори при температура от -10°С! Може да работи максимално до +35 градуса. Той не разполага с компресор и не използва фреон, което..
5599.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9350 е предназначен за помещения от 100 до 200 кв.м. Обезвлажнява до 51 литра на ден, а дебитът му е 450 m3/h. Възможност за постоянен дренаж.  Основните характеристики на модела са:  Индикатор за пълен резервоар и автоматично изключване при напълв..
1289.00 лв.
Влагоуловител Ariston DEOS 18S Влагоуловител Ariston DEOS 18S
Изчерпан
Влагоуловител Ariston DEOS 18S се отличава с електронен контрол на обезвлажняването, ниски нива на шум и автоматично включване на таймера. Притежава редица функции като: функция за пране, функция за непрекъснат режим на работа и функция против мирис. ..
419.00 лв.
Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi
Top Brand Изчерпан
Влагоуловител Inventor EVP-WF20L EVA II PRO WiFi е изключително икономичен, с ниски нива на шум и обезвлажнява пощението бързо. Отличителни характеристики WiFi управление Управлявайте своя уред бързо, лесно и удобно чрез NetHome Plus приложението, достъпно за Android и iOS.  Дигитален диспл..
599.00 лв.
Влагоуловител Nurfelt ND12EE SIESTA
Изчерпан
Ако търсите уред, който едновременно да улови влагата и да пречисти въздуха у дома, то Влагоуловител Nurfelt ND12EE SIESTA е перфектното решение за Вас! Моделът е сред най-икономичните на пазара в своя клас - едва 2.15 kW. за гарантирано ниски сметки за ток. Отличителни характеристики Уредът прите..
399.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9616
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9616 отлично се справя с премахване на влагата от въздуха в помещението. Той е подходящ за помещения с площ до 100 кв.м. Постига се обезвлажняване 16 литра на ден. Има резервоар с вместимост 5 литра. Отличителни характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9616 Йонизиращ фил..
469.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9710 Влагоуловител Rohnson R-9710
По запитване
Влагоуловител Rohnson R-9710 е подходящ за употреба в помещения до 45 кв.м. Отличава се с Турбо системата за сушене на дрехи. Неговия капацитет на изсушаване е 10 литра за 24 часа. Отличителни характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9710 Капацитет на изсушаване (30°C 80%RH) - 10 л./24 часа. К..
299.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9816 Влагоуловител Rohnson R-9816
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9816 се грижи за премахването на влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет е подходящ за помещения до 100 кв.м. площ. Обемът на резервоара му е 6,5 литра. Обезвлажняването, което може да се постигне на ден е 16 литра. Характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9816..
429.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier е с капацитет на изсушаване 12 литра за 24 часа. Отличава се с ергономичен дизайн на въздушния поток за много ниски нива на шум - 37 dB при ниско ниво на вентилатора. Характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier Йонизиращ ф..
359.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
4.18 | 152