Категории
Your Cart

Пакетни оферти

Изгради желания комфорт и спести пари

Валидност на пакетните оферти до 31 август 2022г.

За пакетните оферти

Специални пакетни оферти за всички клиенти на Klimatici.bg, които искат да закупят три или повече уреда за дома.

Като ползватели на нашите пакетни оферти, имате възможността да избирате сред богатия ни продуктов каталог от климатична техника, електрически бойлери, пречистватели за въздуха, електрически конвектори и други подбрани продукти на водещи марки.

 Целта на нашите пакетни оферти е да спестите пари, комбинирайки 3 или повече продукта без да се тревожите за по-голямата инвестиция и разходи на домакинството.

За кого са предназначени

Пакетните ни оферти са предназначени за всеки, който има нужда от обзавеждане на своя нов дом или просто желае да подмени старите и неефективни уреди.

Обзавеждането на нов дом и създаването на комфорт в него безспорно е свързано с огромни разходи. Ето защо възползвайки се от нашето предложение, Вие не само пестите пари, но и получавате нови по-икономични, по-екологични и по-функционални домакински и отоплителни уреди с гаранция до 5 години.

Още възможности

Поръчаните от Вас продукти пристигат с безплатна доставка и застраховка срещу рискове при транспорт. Като допълнение изпращаме всеки уред с опция преглед, за да може да се възползвате от своите права и да прегледате пратката пред куриера.

Пакетните оферти за София – град могат да бъдат доставени със собствен транспорт в удобно за Вас време. Предлагаме и други опции като качване на уредите до етаж ( по актуален ценоразпис на фирмата) или 1 месец безплатно съхранение в нашия склад, в случай че още не сте готови с ремонта на дома и няма къде да съхранявате новите уреди.

Към пакетните ни оферти е включен както монтаж, така и качествена инсталация по стандартите на Klimatici.bg, изпълнена с едно или две посещения, в зависимост от етапа на ремонт на жилището.

Как да се възползвате от пакетните оферти

Нашите пакетни оферти се основават на принципа: Колкото повече продукти купувате, толкова повече пари спестявате. Всеки, който иска да се възползва от тях може да го направи по един от следните начина:

  1. Чрез стандартна онлайн поръчка, като изберете 3 или повече продукта в сайта на bg. В полето за коментар отбелязвате като забележка, че желаете да се възползвате от пакетната оферта. В най-кратък срок ние ще Ви изпратим пакетна оферта за желаните от вас продукти по имейл.
  2. Чрез e-mail на sales@klimatici.bg, като посочите Вашите имена, град, телефонен номер и продуктите, които искате да закупите.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.