Категории
Your Cart

Мултикукъри

Приготвянето на ястия може да има много форми и да се прави по най-различни начини и рецепти, но когато търсим здравословния начин на хранене, има сами един начин – нашите мултикукъри. Тук ще откриете различни по вид и функционалност уреди за готвене без мазнина от добре познати и доказани световни производители.

Предимствата на един мултикукър

Мултикукърите са това бленувано произведение на бялата кухненска техника, което ни позволява да приготвяме всевъзможни ястия без наличието на мазнина или пържене. Какъвто и модел да изберете, ние сме сигурни, че тук винаги ще намерите уред, който да ви помогне да приготвя по-здравословна храна за вас и вашето семейство.

Най-голямото явно предимство на този вид продукти, е че готвят с топлина без да изискват наличието на мазнини. Благодарение на това вие можете да приготвите хрупкави картофи без наличието на горещо и опасно олио, или пък да приготвите изкусно изпечено пиле, с което да гощавате не само вас, но и вашите гости.

Сред най-желаните предимства са:

  • Бързо приготвяне на свежа храна;
  • Липса на прегаряне и изпарения;
  • Готвене на въздух;
  • Храната оставена в кукъра остава топла до 24 часа;
  • Функция за бавно готвене;
  • Богат асортимент от възможни рецепти;
  • Лесно почистване и поддръжка.

Освен изложените предимства, смятаме, че вие сами ще се уверите в това, колко е лесно да се готви с подобен уред, щом се сдобиете с него от виртуалните рафтове на Klimatici.bg.

Как подобряват качеството на храната ви различните мултикукъри

Начините на приготвяне са толкова разнообразни колко самите култури, които са ги измислили. Едва в последните 30 години, обаче започна да се наблюдава придвижване към по-здравословните начини на хранене, които да подобрят здравето на консуматорите.

Като един от най-нездравословните, но и вкусни начини, пърженето в растителна мазнина значително променя химичния и кристален състав на много от продуктите, които консумираме. Пърженето с мазнина не само увеличава наличието на холестерол в организма, но и има пряк ефект над появата на ракови клетки в организма.

Начинът, по който нашите мултикукъри подобряват вашето хранене, е като изцяло премахват нуждата от мазнини. Благодарение на 3D нагревателната технология, с която те разполагат, вие можете да приготвите всевъзможни ястия точно така както ги обичате, без да се налага да се излагате на вредните последствия.

Храната става не само вкусна, но и остава здравословна и възможно най-химически близа до суровото си състояние.

С какво Klimatici.bg са по-добри от останалите

Благодарение на десетилетия опит, нашите екипи подбират предоставените на вас продукти чрез експертиза. Това означава, че всеки артикул намиращ се тук е предварително тестван и проверен за качество на производство, като това по никакъв начин не увеличава цената им, а напротив – я намалява.

Възползвайте се от тази гаранция и пазарувайте свободно на най-добрите на пазара – още днес.

Поръчай онлайн мултикукър под налягане или с керамично покритие на Топ цена и на промоция с Експресна доставка до 2-3 работни дни. Избери най-добрия (тенджера) мултикукър херметик с керамично покритие, функция под налягане на промоция с Топ цена от Klimatici.bg. Разнообразие от мултикукъри с множество функции или херметически мултикукър 20 в 1, 18 в 1, 50 в 1 на промоция.

Други търсения: мултикукър пържене, мулти кукър

Мултикукър Philips HD3037/70 Мултикукър Philips HD3037/70
-9 % Изчерпан
Мултикукър Philips HD3037/70 се отличава с 3D функция за загряване, която гарантира най-добрите ястия. С програми за интелигентно и автоматично готвене за оптимален краен резултат. Основна информация Интелигентно и автоматично готвене Свежи ястия за 24 часа Вграден микропроцесор за лесно готве..
219.00 199.00 лв.
Мултикукър Bosch MUC11W12 Мултикукър Bosch MUC11W12
Изчерпан
Мултикукър Bosch MUC11W12 се отличава с голям температурен диапазон - от 40 до 160°C. Това дава възможност за приготвяне на почти всички видове ястия. Отличителни характеристики и предимства Запознанството с устройството и функциите става бързо благодарение на краткото ръководство, което е приложе..
249.00 лв.
Мултикукър Bosch MUC22B42RU Мултикукър Bosch MUC22B42RU
Изчерпан
Мултикукър Bosch MUC22B42RU притежава множество полезни функции и програми, с които да приготвяте всички Ваши любими ястия и рецепти. Отличителни характеристики Комфорт 48 интелигентни предварително зададени програми. Автоматични програми - къси, средни, дълги. Персонализирана функция (моята ..
259.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
4.16 | 170
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.