Категории
Your Cart

Въздухопречистватели

Всички видове успехи на нашите клиенти са първа радост за нас. Например, ако въздухът у дома ви е много мръсен и вие успеете да преборите този неприятен елемент от живота си, то това е успех за нас.

Знаете ли, обаче защо често въздухът у дома се замърсява? Знаете ли как да се справите не просто временно, а ефикасно с този проблем? Имате ли ясен план за действие?

Ако нямате пречиствател за въздух, то ние сме тук, за да ви помогнем максимално добре в тази тежка задача и да направим това, което се изисква от нас и това, на което опитът ни е научил.

Ние от Klimatici.bg сме до вас във всяко изпитание – включително, когато търсите най-добрия пречиствател на въздух за дома.

Ще ви помогнем с подбора на въздухо пречистватели, като най-важното е да открием онзи въздухопречиствател, който ще се грижи за здравето и комфорта във вашето домакинство.

Защо да се доверите на нашите въздухопречистватели

Когато говорим за въздухопречистватели, то тогава нещата трябва да станат изключително сериозни, защото вие се нуждаете от истински адекватна помощ, а не просто поредното временно решение.

Нашата задача тук е да ви дадем уреди за пречистване и грижа за въздуха, който да може спокойно да покрие цялата квадратура на помещението, което трябва да бъде подобрено.

Разбира се, това е свързано и с известна доза познания в сферата, но не се безпокойте, защото ние сме тук заради това. Качествените въздухопречистватели са тук, очакваме ви да дойдете при нас и да ги вземете.

Ние от Klimatici.bg ви очакваме, за да ви предложим най-доброто

Очакваните клиенти са най-сладки, защото тяхното доверие струва най-много. Разбира се, за нас всеки клиент е дълго чакан, много уважаван и най-важното е, че искаме да изграждаме дълги, лоялни връзки с тях.

Затова инвестираме в екипа си и продуктите намиращи се тук, за да могат дори най-семплият пречиствател и овлажнител за въздух да отговори на вашите изисквания.

Попитайте ни за най-добрият овлажнител и пречиствател за въздух, за да ви предложим онова, което ще пасне на размера на помешението и степента на замърсяване.

Това, което искаме да ви дадем е единствено качествени стоки, снабдени с всичко необходимо, за да започнете веднага тяхната експлоатация. Готови ли сте да бъдете обслужени от едни от най-добрите експерти в страната?

Ние сме до вас – очакваме ви и не се бавете, защото добрите оферти свършват бързо! Очакваме ви!

 

Пречиствател за/на въздух с мнения от вносител на Топ цена с Гаранция. Разгледай всички предложения за най-добрите пречистватели за/на въздух и се възползвай от Експресна доставка на въздухопречиствател. При нас ще откриете пречиствател на въздух с вода, с uv лампа, с йонизатор, с воден или без филтър, за големи помещения или въздухопречистватели на промо цени с мнения от Klimatici.bg

Популярни търсения: въздух пречиствател

Въздухопречиствател Daikin MC55W Въздухопречиствател Daikin MC55W
-12 %
Въздухопречиствател Daikin MC55W се отличава с нов, стилен и компактен дизайн. Отличителни характеристики Компактен и ефективен Чистия въздух се осигурява от активния плазмен, йонен разряд и технологията флаш стример. Високоефективен HEPA филтър. Тиха работа и мощна смукателна функция. Пре..
1129.00 999.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™ осигурява качествено пречистване на въздуха. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи движения, благодарение но които чистият въздух достига до всяка точка на стаята.  Основни характеристики 360-градусово пречистване Осигурява чист въздух навсякъде кат..
1499.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS95GDWV0 PuriCare™ е мощен и се грижи за качеството на въздуха във Вашия дом с уникалната си система за пречистване на 360º. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи се движения, благодарение на които въздуха достига до всеки ъгъл на помещението. Отличителни характеристики на м..
2499.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9300 се отличава с изключително компактен дизайн. Вентилаторът има 4 скорости. Таймерът може да се настрои за 2,4,8 часа. Моделът осигурява 5-степенно пречистване на въздуха, а шумът му е само 27dB. Характеристики и предимства Филтрация: Предфилтър за грубите замър..
169.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9480 е подходящ за помещения от 50 до 60 кв.м. Характеристики на модела (Дебит на пречистен въздух) CADR - 320 m³/h(Пречистване от летливи органични съединения) TVOC - 93,5%(частици, които са по-малки от 2.50µm) PM 2.5 - 99,9%Smart режим за оптимална настройка на всич..
399.00 лв.
Осигурете си свежест и чистота на въздуха с надеждния Въздухопречиствател Karcher AF 50 Отличителни характеристики Филтър High Protect 13 Новият филтър H13 отстранява патогени и аерозоли. За свързване на миризми и химически изпарения. Двойна система за всмукване на въздух С помощта на всмукване..
895.00 лв.
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK70YV STREAMER не само, че осигурява чист въздух, но и абсорбира влагата от външния въздух и я разпределя равномерно из вътрешните помещения Отличителни характеристики Двойно по-голяма сила на разлагане на прахови частици и миризми Този модел ..
1469.00 лв.
Основни характеристики на Въздухопречиствател Rohnson R-9470 Steril Air TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5%. PM 2.5 (частици по-малки от 2.50µm) - 99,9%. Скорости на вентилатора - 6. Auto-Smart режим. Sleep Mode - 29 dB с изключен дисплей. 8-часов цифров таймер. Ниво ..
259.00 лв.
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK70ZW STREAMER URURU Wi-FI е изключително полезен уред за осигуряване на чист въздух и поддържане на нормално ниво на влага. Основни характеристики Двойно по-голяма сила на разлагане на прахови частици и миризми Освен с два Flash стримера, тоз..
1599.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9450 Steril Air
-7 % Изчерпан
Въздухопречиствател Rohnson R-9450 Steril Air притежава 7-степенна филтрация. Пречиства въздуха от вредните частици на 99,9%. Основни характеристики CADR (Дебит на пречистен въздух) - 280 m³/h. TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5%. PM 2.5 (частици по-малки от 2.5 микрометра..
279.00 260.00 лв.
Въздухопречиствател Lanaform Air Purifier се характеризи с отлична пречистваща система и икономия на енергията - консумацията му е едва 45 kW/h. Основна информация Система от филтри 3-слоен филтър, който включва: - Предварителен филтър, - Филтър с активен въглен, - HEPA филтър UV лампа Модел..
339.00 лв.
Въздухопречиствател Mitsubishi Electric MA-E85R-E е изключително подходящ за използване в частни домакинства. Основни характеристики Компактен, но изключително мощен Благодарение на функцията си за интелигентно търсене, въздухопречиствателят насочва прецизно въздушния поток към частите на стаята ..
1379.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9600 се характеризира със 7 нива на почистване - 5-степенна филтрация и стерилизация с UV лампа и йонизатор. Основни черти на модела 7 нива на пречистване - за 1 час се пречистват 320 куб.м. въздух. Пречистени са 93,5% от летливите органични съединения и 99,9% от част..
459.00 лв.
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK70YV STREAMER е изключително полезен уред за поддържане на нормално ниво на влага и здравословен въздух. Основни характеристики Двойно по-голяма сила на разлагане на прахови частици и миризми Този модел се характеризира с два Flash стримера и..
1599.00 лв.
Въздухопречиствател Gree GCF350 WiFi се отличава с тристепенна система за пречистване, wifi управление и високи нива на икономия на енергията. Основни характеристики Ефективно пречистване Притежава три степени на пречистване - предварителен филтър, филтър с активен въглен и композитен филтър. Кон..
469.00 лв.
Въздухопречиствател Mitsubishi Electric MA-E100R-E е изключително подходящ за лекарски практики, ресторанти и класни стаи. Основни характеристики Безкомпромисно решение за по-големи помещенияИнтелигентните функции на този модел осигуряват надеждно пречистване на въздуха. Сензорът i-see отчита прис..
2369.00 лв.
Показани 1 от 16 | 30 (2 Страници)
4.15 | 167
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.