Категории
Your Cart

Въздухопречистватели

Всички видове успехи на нашите клиенти са първа радост за нас. Например, ако въздухът у дома ви е много мръсен и вие успеете да преборите този неприятен елемент от живота си, то това е успех за нас.

Знаете ли, обаче защо често въздухът у дома се замърсява? Знаете ли как да се справите не просто временно, а ефикасно с този проблем? Имате ли ясен план за действие?

Ако нямате пречиствател за въздух, то ние сме тук, за да ви помогнем максимално добре в тази тежка задача и да направим това, което се изисква от нас и това, на което опитът ни е научил.

Ние от Klimatici.bg сме до вас във всяко изпитание – включително, когато търсите най-добрия пречиствател на въздух за дома.

Ще ви помогнем с подбора на въздухо пречистватели, като най-важното е да открием онзи въздухопречиствател, който ще се грижи за здравето и комфорта във вашето домакинство.

Защо да се доверите на нашите въздухопречистватели

Когато говорим за въздухопречистватели, то тогава нещата трябва да станат изключително сериозни, защото вие се нуждаете от истински адекватна помощ, а не просто поредното временно решение.

Нашата задача тук е да ви дадем уреди за пречистване и грижа за въздуха, който да може спокойно да покрие цялата квадратура на помещението, което трябва да бъде подобрено.

Разбира се, това е свързано и с известна доза познания в сферата, но не се безпокойте, защото ние сме тук заради това. Качествените въздухопречистватели са тук, очакваме ви да дойдете при нас и да ги вземете.

Ние от Klimatici.bg ви очакваме, за да ви предложим най-доброто

Очакваните клиенти са най-сладки, защото тяхното доверие струва най-много. Разбира се, за нас всеки клиент е дълго чакан, много уважаван и най-важното е, че искаме да изграждаме дълги, лоялни връзки с тях.

Затова инвестираме в екипа си и продуктите намиращи се тук, за да могат дори най-семплият пречиствател и овлажнител за въздух да отговори на вашите изисквания.

Попитайте ни за най-добрият овлажнител и пречиствател за въздух, за да ви предложим онова, което ще пасне на размера на помешението и степента на замърсяване.

Това, което искаме да ви дадем е единствено качествени стоки, снабдени с всичко необходимо, за да започнете веднага тяхната експлоатация. Готови ли сте да бъдете обслужени от едни от най-добрите експерти в страната?

Ние сме до вас – очакваме ви и не се бавете, защото добрите оферти свършват бързо! Очакваме ви!

 

Пречиствател за/на въздух с мнения от вносител на Топ цена с Гаранция. Разгледай всички предложения за най-добрите пречистватели за/на въздух и се възползвай от Експресна доставка на въздухопречиствател. При нас ще откриете пречиствател на въздух с вода, с uv лампа, с йонизатор, с воден или без филтър, за големи помещения или въздухопречистватели на промо цени с мнения от Klimatici.bg

Популярни търсения: въздух пречиствател

Въздухопречиствател Daikin MC55W Въздухопречиствател Daikin MC55W
-11 %
Въздухопречиствател Daikin MC55W се отличава с нов, стилен и компактен дизайн. Отличителни характеристики Компактен и ефективен Чистия въздух се осигурява от активния плазмен, йонен разряд и технологията флаш стример. Високоефективен HEPA филтър. Тиха работа и мощна смукателна функция. Пре..
1129.00 1005.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™ осигурява качествено пречистване на въздуха. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи движения, благодарение но които чистият въздух достига до всяка точка на стаята.  Основни характеристики 360-градусово пречистване Осигурява чист въздух навсякъде кат..
1499.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS95GDWV0 PuriCare™ е мощен и се грижи за качеството на въздуха във Вашия дом с уникалната си система за пречистване на 360º. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи се движения, благодарение на които въздуха достига до всеки ъгъл на помещението. Отличителни характеристики на м..
2499.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION Въздухопречиствател Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION
-7 %
Въздухопречиствател Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION се отличава с пет стъпки на филтрация и индикатор в реално време за качеството на въздуха. Основни характеристики CADR (Дебит на пречистен въздух) - 120 m³/h TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5% PM 2.5 (частици по-ма..
189.00 175.00 лв.
Основни характеристики на Въздухопречиствател Rohnson R-9470 Steril Air TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5%. PM 2.5 (частици по-малки от 2.50µm) - 99,9%. Скорости на вентилатора - 6. Auto-Smart режим. Sleep Mode - 29 dB с изключен дисплей. 8-часов цифров таймер. Ниво ..
259.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9450 Steril Air
-7 %
Въздухопречиствател Rohnson R-9450 Steril Air притежава 7-степенна филтрация. Пречиства въздуха от вредните частици на 99,9%. Основни характеристики CADR (Дебит на пречистен въздух) - 280 m³/h. TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5%. PM 2.5 (частици по-малки от 2.5 микрометра..
279.00 260.00 лв.
Въздухопречиствател Lanaform Air Purifier се характеризи с отлична пречистваща система и икономия на енергията - консумацията му е едва 45 kW/h. Основна информация Система от филтри 3-слоен филтър, който включва: - Предварителен филтър, - Филтър с активен въглен, - HEPA филтър UV лампа Модел..
339.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9600 Въздухопречиствател Rohnson R-9600
-4 %
Въздухопречиствател Rohnson R-9600 се характеризира със 7 нива на почистване - 5-степенна филтрация и стерилизация с UV лампа и йонизатор. Основни черти на модела 7 нива на пречистване - за 1 час се пречистват 320 куб.м. въздух. Пречистени са 93,5% от летливите органични съединения и 99,9% от част..
459.00 439.00 лв.
Въздухопречиствател Gree GCF350 WiFi се отличава с тристепенна система за пречистване, wifi управление и високи нива на икономия на енергията. Основни характеристики Ефективно пречистване Притежава три степени на пречистване - предварителен филтър, филтър с активен въглен и композитен филтър. Кон..
469.00 лв.
Въздухопречиствател Gree GCF450DKNA WiFi се отличава с ефективност на пречистване на въздуха и висока икономичност. Отличителни характеристики и предимства Три степени на пречистване Предварителен филтър. Филтър с модифициран активен въглен. Композитен HEPA филтър. Конструкцията завършва със..
969.00 лв.
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK55W STREAMER Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK55W STREAMER
-10 %
Въздухопречиствател с овлажняване на въздуха Daikin MCK55W STREAMER има способност да овлажнява и почиства в едно. Подходящ е за помещения от 40 до 50 кв.м. Отличителни характеристики Овлажняване и почистване в едно Активен плазмено йонен разряд и технологията Flash Streamer за чист въздух. HE..
1359.00 1229.00 лв.
Въздухопречиствател Karcher AF 100 Въздухопречиствател Karcher AF 100
-5 %
Въздухопречиствател Karcher AF 100 е съчетание от най-добрите технологии за филтрация на въздуха. Отличителни характеристики Универсален филтър Съставен е от 5 кв.в. НЕРА 11. Задържа най-фините частици благодарение на специалния електростатичен материал. Вредните изпарения и газове с дебит от 302..
1609.00 1529.00 лв.
Въздухопречиствател Daikin MC70L STREAMER
Изчерпан
Въздухопречиствател Daikin MC70L STREAMER ефективно се грижи за по-чистия въздух у дома. Streamer технологията се грижи мръсния въздух да преми през шест слоя филтри, преди да бъде върнат в помещението. Уредът елиминира успешно прах, акари, бактерии и неприятни миризми. Основни характеристики Моде..
885.00 лв.
Въздухопречиствател Dyson Pure Hot and Cool™ HP04 Въздухопречиствател Dyson Pure Hot and Cool™ HP04
Изчерпан
Въздухопречиствател Dyson Pure Hot and Cool™ HP04 автоматично засича нивата на качеството на въздуха в реално време на замърсителите PM2.5, PM10, VOC и NO2. Основни характеристики 360-градусов HEPA филтър Филтрираща система, която комбинира филтър с активен въглен, отстраняващ газове и НЕРА филтъ..
1399.00 лв.
Въздухопречиствател Philips AC0830/10 Въздухопречиствател Philips AC0830/10
Изчерпан
Въздухопречиствател Philips AC0830/10 се отличава с многостепенна система на филтрация на въздуха и изключително тиха работа с приглушена светлина в нощен режим.  Основни характеристики Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха Многостепенната система за филтриране улавя до 99,97..
349.00 лв.
Въздухопречиствател Philips AC1214/10 Въздухопречиствател Philips AC1214/10
Изчерпан
Въздухопречиствател Philips AC1214/10 е идеален за малки до средни помещения и има дълготрайна ефективност. Отличителни черти и предимства Интелигентно пречистване Обратна връзка за качеството на въздуха. Три автоматични режима - общ, режим за алергени и нощен режим. Четири ръчни настройки, в..
649.00 лв.
Показани 1 от 16 | 21 (2 Страници)
4.16 | 165