Категории
Your Cart

Въздухопречистватели

Всички видове успехи на нашите клиенти са първа радост за нас. Например, ако въздухът у дома ви е много мръсен и вие успеете да преборите този неприятен елемент от живота си, то това е успех за нас.

Знаете ли, обаче защо често въздухът у дома се замърсява? Знаете ли как да се справите не просто временно, а ефикасно с този проблем? Имате ли ясен план за действие?

Ако нямате, то ние сме тук, за да ви помогнем максимално добре в тази тежка задача и да направим това, което се изисква от нас и това, на което опитът ни ни е научил. Ние от Klimatici.bg сме до вас във всяко изпитание, което може да бъде преборено посредством електроуред или някакво устройство, работещо автономно, без да е нужна постоянната ви намеса.

Искате ли вашият живот и неговото качество да бъдат максимално добри? Съмняваме се да желаете обратното, така че имаме ясен план как точно да ви помогнем.

Всичко, което вие трябва да направите, е да ни се доверите. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, където можете да намерите решение за всеки ваш проблем!

Защо да се доверите на нашите въздухопречистватели

Когато говорим за въздухопречистватели, то тогава нещата трябва да станат изключително сериозни, защото вие се нуждаете от истински адекватна помощ, а не просто поредното временно решение. Нашата задача тук е да ви дадем такъв уред, който да може спокойно да покрие цялата квадратура на помещението, което трябва да бъде подобрено.

Разбира се, това е свързано и с известна доза познания в сферата, но не се безпокойте, защото ние сме тук заради това. Качествените въздухопречистватели са тук, очакваме ви да дойдете при нас и да ги вземете.

Ние от Klimatici.bg ви очакваме, за да ви предложим най-доброто

Очакваните клиенти са най-сладки, защото тяхното доверие струва най-много. Разбира се, за нас всеки клиент е дълго чакан, много уважаван и най-важното е, че искаме да изграждаме дълги, лоялни връзки с нашите клиенти.

Готови ли сте да бъдете подкрепени със сериозни знания от наша страна? Ние разбираме от своята работа и нямаме намерение да предизвикваме главоболия у вас заради постоянни поддръжки на закупени от нас електроуреди.

Това, което искаме да ви дадем е единствено качествени стоки, снабдени с всичко необходимо, за да започнете веднага тяхната експлоатация. Готови ли сте да бъдете обслужени от едни от най-добрите експерти в страната?

Ние сме до вас – очакваме ви и не се бавете, защото добрите оферти свършват бързо! Очакваме ви!

Пречиствател за/на въздух с мнения от вносител на Топ цена с Гаранция. Разгледай всички предложения за най-добрите пречистватели за/на въздух и се възползвай от Експресна доставка на въздухопречиствател. При нас ще откриете пречиствател на въздух с вода, с uv лампа, с йонизатор, с воден или без филтър, за големи помещения или въздухопречистватели на промо цени с мнения от Klimatici.bg

Популярни търсения: въздух пречиствател

Въздухопречиствател Gree GCF350 WiFi се отличава с тристепенна система за пречистване, wifi управление и високи нива на икономия на енергията. Основни характеристики Ефективно пречистване Притежава три степени на пречистване - предварителен филтър, филтър с активен въглен и композитен филтър. Кон..
399.00 лв.
Въздухопречиствател Daikin MC70L STREAMER ефективно се грижи за по-чистия въздух у дома. Streamer технологията се грижи мръсния въздух да преми през шест слоя филтри, преди да бъде върнат в помещението. Уредът елиминира успешно прах, акари, бактерии и неприятни миризми. Основни характеристики Моде..
825.00 лв.
Въздухопречиствател LG AS60GDWV0 PuriCare™ осигурява качествено пречистване на въздуха. Отличава се с кръгъл дизайн и въртящи движения, благодарение но които чистият въздух достига до всяка точка на стаята.  Основни характеристики 360-градусово пречистване Осигурява чист въздух навсякъде кат..
1249.00 лв.
Въздухопречиствател Rohnson R-9440 Sterilizer UVC + ION се отличава с пет стъпки на филтрация и индикатор в реално време за качеството на въздуха. Основни характеристики CADR (Дебит на пречистен въздух) - 120 m³/h TVOC (Пречистване от летливи органични съединения) - 93,5% PM 2.5 (частици по-ма..
199.00 лв.
Въздухопречиствател Lanaform Air Purifier се характеризи с отлична пречистваща система и икономия на енергията - консумацията му е едва 45 kW/h. Основна информация Система от филтри 3-слоен филтър, който включва: - Предварителен филтър, - Филтър с активен въглен, - HEPA филтър UV лампа Модел..
279.00 лв.
Въздухопречиствател Philips AC0830/10 се отличава с многостепенна система на филтрация на въздуха и изключително тиха работа с приглушена светлина в нощен режим.  Основни характеристики Премахва до 99,9% от вирусите и аерозолите от въздуха Многостепенната система за филтриране улавя до 99,97..
349.00 лв.
Въздухопречиствател Karcher AF 100 е съчетание от най-добрите технологии за филтрация на въздуха. Отличителни характеристики Универсален филтър Съставен е от 5 кв.в. НЕРА 11. Задържа най-фините частици благодарение на специалния електростатичен материал. Вредните изпарения и газове с дебит от 302..
1348.00 лв.
Въздухопречиствател Dyson Pure Hot and Cool™ HP04 автоматично засича нивата на качеството на въздуха в реално време на замърсителите PM2.5, PM10, VOC и NO2. Основни характеристики 360-градусов HEPA филтър Филтрираща система, която комбинира филтър с активен въглен, отстраняващ газове и НЕРА филтъ..
1399.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)