Категории
Your Cart

Помпи за налягане

Поръчай онлайн помпа за налягане на вода за надеждно битово водоснабдяване и намаляване на нецелесъобразното изразходване на питейна вода. С висококачествената помпа за повишаване на налягането на водата използвате евтина вода от алтернативни източници. За щадящо използване на ресурсите и по-малко разходи за скъпа питейна вода, използвай водни помпи за повишаване на налягането.

Помпа за варел Karcher BP 1 Barrel е уред за удобно и изгодно поливане с дъждовна вода. Без повече тежки лейки! Без излишни разходи за питейна вода! Помпата е с максимална мощност 400W, а нейния дебит - 3800 литра за час. Осигурява лесно закрепване към варела. Постига се отлична ефективност благода..
179.55 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C се отличава с здрав корпус, ергономичен дизайн на дръжката и ниско ниво на шум. Предназначена е както за напояване на градината, така и за употреба у дома. Технически характеристики на Градинска помпа Cleancraft GP 1105C Вид на машината - помпа за градина Деб..
273.60 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 3 Home & Garden е идеална за използване на алтернативни източници на вода. Предназначена е за градинско напояване, перални машини или захранване на тоалетна. При необходимост се включва, а после изключва. Отличава се с висока мощност - 800W, ефективност и плаве..
407.55 лв.
Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern е с мощност 800W, максимална дълбочина на потапяне 7м. и дебит 5700 литра на час. Характеризира се с поплавъчен прекъсвач, чиято височина на превключване се регулира гъвкаво. Оборудване на Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern Корпус на п..
417.05 лв.
Хидрофор Cleancraft DWS 1105P е самозасмукваща помпа за битово снабдяване с вода и изпомпване. Отличава се с автоматични операции, икономия на енергията, тих режим на работа и резервоар за съхраняване на вода 19 литра.  Технически характеристики на Хидрофор Cleancraft DWS 1105P Тип на машин..
429.60 лв.
2- ен куплунг
New order
Използва се за свързване на два маркуча...
6.00 лв.
Универсален куплунг за маркучи е практичен и ергономичен и позволява лесно свързване, демонтаж и поправка. Напояването на малки и големи градини и площи е улеснено, благодарение на гъвкавата система за свързване с бърза връзка.  Съвместим е с трите най-популярни диаметри на маркучи и клик..
6.90 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)