Категории
Your Cart

Помпи за налягане

Ако някога ви се е налагало да пренасяте големи количества вода без помпи за налягане, знаете колко трудоемка и времеемка задача може да бъде това.

Не е случайно, че толкова много професионални и битови клиенти на Klimatici.bg търсят ефикасен метод за пренасяне на питейна и поливна вода – за щастие тук ще намерите правилната селекция от продукти пригодени да ви помогнат .

Какви помпи за налягане предлагаме

От както човекът борави с инструменти и се занимава с агрикултура, той търси ефикасен и безпроблемен начин за пренасяне на вода от едно място на друго.

Водата, дори в малки количества, може да е доста трудна за ефикасно транспортиране без загуба, затова при създаване на първата помпа, човекът започва да преосмисля начинът, по който вижда света.

При нас можете да намерите богат асортимент от най-различни помпи за налягане с най-различни технически възможности и капацитет. А именно:

В зависимост от вашите потребности и битови нужди, вие можете да откриете продукти на достъпни цени, без излишно оскъпяване и със сигурен произход.

Как ви помагат различните помпи

Добър пример за помпа, която е желателно да имате под ръка е помпата за градина или помпите за варели. Това са може най-компактните, невзискателни, но и ефикасни предложения в сайта ни.

Тяхната ефективност зависи от много фактори, но що се отнася до бързина на инсталация и време от закупуване до време на начална експлоатация, те се нареждат на първо място.

Помпите за варели спестяват изключително много трудности и правят много дейности значително по-лесни и безопасни. Не се налага да вдигате тежко или да се излагате на опасност, тъй като можете с лекота да извлече всякакви течности с лек вискозитет.

Дори да става дума за вино, ракия или други течности, стига те да са вече филтрирани, вие можете доста бързо да прехвърлите стотици литри, само за минути.

Потопяемите помпи работят отлична в кладенци и водоеми. При тях рисковете от изгаряне са значително намалени, както и вероятността от запушване.

За разлика от  многото видове помпи за налягане без потопяване, тези за потопяване имат по-голям капацитет и могат да се ползват дори за нефилтрирана вода.

Ниски цени, добър избор и гарантирано качество – само на Klimatici.bg

Намерете своята бленувана помпа за вода, хидрофор или помпа за градина на намалена цена още днес.

Възползвайте се от нашата селекция и си спестете закупуването на нискокачествен продукт, който ще ви подведе – изберете отличието още от първия път и забравете разочарованието от нискокачествената конкуренция.

 

Поръчай онлайн помпа за налягане на вода за надеждно битово водоснабдяване и намаляване на нецелесъобразното изразходване на питейна вода. С висококачествената помпа за повишаване на налягането на водата използвате евтина вода от алтернативни източници. За щадящо използване на ресурсите и по-малко разходи за скъпа питейна вода, използвай водни помпи за повишаване на налягането.

Помпа за варел Karcher BP 1 Barrel е уред за удобно и изгодно поливане с дъждовна вода. Без повече тежки лейки! Без излишни разходи за питейна вода! Помпата е с максимална мощност 400W, а нейния дебит - 3800 литра за час. Осигурява лесно закрепване към варела. Постига се отлична ефективност благода..
189.00 лв.
Помпа за градина Karcher BP 2 Garden Помпа за градина Karcher BP 2 Garden
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 2 Garden е предназначена за напояване на градината от алтернативни източници (например цистерни от дъждовна вода). Моделът се отличава с практичен педален превключвател за удобно включване и изключване без да се навеждате. Мощността на помпата е 700 W, а максималният деби..
229.00 217.55 лв.
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Помпа за градина Karcher BP 3 Garden
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници - цистерни за дъждовна вода и др. Тя притежава практичен педален превключвател за удобно включване и изключване без да се налага да се навеждате. Мощността на помпата е 800 W, а максималният дебит е ..
259.00 246.00 лв.
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници - цистерни за дъждовна вода или др. Помпата поддържа комфорта си с практичният педален превключвател за включване и изключване без необходимост от навеждане. Мощността на уреда е 800 W, а ма..
329.00 313.00 лв.
Помпа за градина Karcher BP 4 Garden Set Помпа за градина Karcher BP 4 Garden Set
-5 %
Помпа за градина Karcher BP 3 Garden Set Plus е подходяща за напояване на градината от алтернативни източници. Помпата има практичен педален превключвател за комфортно включване и изключване без необходимост от навеждане. Също така има и термозащита срещу прегряване, която повишава безопасността и у..
369.00 351.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C се отличава с здрав корпус, ергономичен дизайн на дръжката и ниско ниво на шум. Предназначена е както за напояване на градината, така и за употреба у дома. Технически характеристики на Градинска помпа Cleancraft GP 1105C Вид на машината - помпа за градина Деб..
279.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P
Изчерпан
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P е самозасмукваща и подходяща за домашна употреба и напояване на градината. Тя има предварителен филтър, който предотвратява повредата на помпата при груби замърсявания. Уплутненията са висококачествени и гарантират дълъг живот. Металната арматура е с ниско износва..
303.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S притежава стоманен корпус, който е подходящ за домашно напояване или водоснабдяване в градината, с LCD дисплей и филтър. Контролът на автоматичните операции се извършва чрез регулиране на налягането. LCD дисплеят дава информация за ефективността на доставката, нал..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S е многостепенна, засмукваща центробежна помпа, притежаваща стабилен стоманен корпус. Предназначена е за напояване на градина или домашна употреба. Засмуква отлично, дори при по-малко въздушни мехурчета. Тя притежава надеждна система за запечатване с механичен, упл..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 Градинска помпа Cleancraft GPI 5548
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 е машина от типа градинска помпа, с височина на изпомпване 40 метра, дълбочина на засмукване 6 метра и дължина на кабела 1,5 метра. Дебитът е между 45 и 80 литра в минута, а диаметърът на конектора - 1”. Уредът е с мощност 550 W и електрическо захранване - 230 V. ..
1579.00 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 3 Home & Garden е идеална за използване на алтернативни източници на вода. Предназначена е за градинско напояване, перални машини или захранване на тоалетна. При необходимост се включва, а после изключва. Отличава се с висока мощност - 800W, ефективност и плаве..
489.00 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 4 Home & Garden е идеална за използване на алтернативни водоизточници. Подходяща е за използване за захранване на тоалетна, градинско напояване или перални машини. Включва се и се изключва, когато е необходимо. Това е модел, който предлага още по-висока ефектив..
549.00 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 5 Home & Garden е интелигентна качествена помпа, която се използва за алтернативни източници за вода - градинско напояване, перални машини, захранване на тоалетна и др. Когато е необходимо уредът се включва автоматично, а после се изключва. Многостъпалните помп..
729.00 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 5 Home & Garden е интелигентна качествена помпа, подходяща за използване на алтернативни източници за вода. При необходимост уредът се включва автоматично, а после се изключва. Това е една от многостъпалните помпи, които предлагат още по-висока ефективност, мощ..
799.00 лв.
Помпа за дом и градина Karcher BP 7 Home & Garden eco!ogic е една от интелигентните качествени помпи на Karcher. Подходяща е за градинско напояване, перални машини, захранване на тоалетна или други алтернативни водоизточници. Уредът се включва и изключва, когато е необходимо. Предлага по-висока..
759.00 лв.
Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern е с мощност 800W, максимална дълбочина на потапяне 7м. и дебит 5700 литра на час. Характеризира се с поплавъчен прекъсвач, чиято височина на превключване се регулира гъвкаво. Оборудване на Потопяема помпа с налягане Karcher BP 2 Cistern Корпус на п..
499.00 лв.
Показани 1 от 16 | 40 (3 Страници)
4.23 | 146