Категории
Your Cart

Фризери

Когато стане дума за фризери, нашата работа се свежда до това да успеем да дадем на своите клиенти максимум качество и то на достъпни цени. Не е никак лесно да бъдеш най-добрия, независимо какво правиш и с какво се занимаваш.

Това, че е трудно, обаче по никакъв начин не е пречка за това да се стараеш да даваш на хората винаги онова, от което се нуждаят. Няма как да си на върха в нещо, ако не се раздаваш на максимална степен и ето защо вие виждате желанието ни да го правим отново и отново!

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където освен фризери, вие ще можете да видите и много други неща. Просто се доверете на едни от най-добрите, а всичко останало оставете на нас!

Защо да изберете някой от нашите фризери

Ако трябва да сме искрени, нашите модели от този тип уреди са изключително добре подбрани и са минали сериозна цедка преди да се появят на някоя от нашите онлайн страници. Клиентът ни винаги има достъп само до предварително провереното и преминалото през експертна оценка.

Всеки артикул, за който не сме сигурни просто не се появява на онлайн магазина ни и нито един клиент няма да може да го поръча. Ето защо се стремим да работим само с доказани производители на електроуреди.

Ако някой артикул предаде своя нов собственик след като той го е закупил от нас, тогава ние ще се погрижим клиентът да получи или нов уред до оправянето на стария, или директно ще го посъветваме обстойно как да се справи с належащия проблем.

Заповядайте при нас, за да се погрижим за това да получите най-доброто от всеки аспект на едно закупуване на електроуред!

Няколко причини, поради които да се доверите на Klimatici.bg

Ние – хората, които работим за вашето удовлетворение, сме наистина крайно мотивирани да успяваме да ви дадем възможно най-доброто качество на максимално ниски цени. Истината за това се крие в желанието ни да сме най-добрия онлайн магазин за електротехника в България.

Крайният потребител в нашата страна се нуждае сериозно от подкрепа в направление добро обслужване, висок стандарт на качествени електроуреди за дома или офиса, както и от достъпни цени. Всеки един от нашия екип е 100% сигурен в успеха на онлайн магазина ни и постоянно се стремим да се подобряваме в различни аспекти от нашата дейност.

Ето защо вие виждате само най-доброто от нашата работа. Доверете се на уменията ни – няма да ви подведем в нито един момент от работата ни заедно.

Заповядайте в онлайн магазин за топ електротехника Klimatici.bg!

Избери сред най-добрите фризери на ниски цени или фризер на промоция от Klimatici.bg. При нас ще откриете най-добрите и евтини големи или малки (мини) фризери или но фрост на ниски цени от 319 лв, подходящи за всеки тип домакинство. Поръчай онлайн хоризонтален, мини (малък) фризер от 50 до 500 литра, 12 волта или повече. Разполагай целогодишно с пресни плодове и зеленчуци с фризер но фрост или фризер малък или голям.

Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost е с енергиен клас F, общ полезен обем 192 литра и височина 144,7 см. Отличителни характеристики SmartFrost Заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти се намалява благодарение на SmartFrost технологията.  SuperFrost Бързо..
759.00 лв.
Фризер Gorenje FH301CW, 85 см се характеризира с електронно управление, фризерна част, състояща се от 2 кошници и енергиен клас F (от скалата за енергийна ефективност от A до G). Основна информация Вид на продукта: Свободностоящ Размери: 108 x 85 x 75 см. (Ш x В x Д) Технически характеристики Е..
629.00 лв.
Фризер за вграждане Bosch GIV11AFE0 LowFrost Серия 6 притежава три прозрачни чекмеджета и система SuperFreezing. Отличава се с автоматично супер размразяване, LowFrost и клас на енергийна ефективност А++. Основна информация Автоматично супер замразяване Функцията се грижи за оптималното замразява..
1049.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)