Категории
Your Cart

Фризери

Когато стане дума за фризери, нашата работа се свежда до това да успеем да дадем на своите клиенти максимум качество и то на достъпни цени. Не е никак лесно да бъдеш най-добрия, независимо какво правиш и с какво се занимаваш.

Това, че е трудно, обаче по никакъв начин не е пречка за това да се стараеш да даваш на хората винаги онова, от което се нуждаят, особено когато става дума за фамилен фризёр. Няма как да си на върха в нещо, ако не се раздаваш на максимална степен и ето защо вие виждате желанието ни да го правим отново и отново!

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където освен фризери, вие ще можете да видите и много други неща. Открийте своите мечтани домакински уреди, като идеалният за вас фризер, с лекота и без излишно оскъпяване при доставка до адрес.

Защо да изберете някой от нашите фризери

Ако трябва да сме искрени, нашите модели мини фризери са изключително добре подбрани и са минали сериозна цедка преди да се появят на някоя от нашите онлайн страници – тук не слагаме случайни евтини фризери, а висококачествени продукти, на които наистина да се насладите.

Клиентът ни винаги има достъп само до предварително проверени малки фризери, който преминават през експертна оценка. Без значение дали търсите малък фризер с чекмеджета или мини фризер с правилните размери, ние сме сигурни, че ще успеете да намерите повече от задоволително предложение.

Всеки артикул, за който не сме сигурни просто не се появява на онлайн магазина ни и нито един клиент няма да може да го поръча. Ето защо се стремим да работим само с доказани производители на електроуреди, които предоставят вертикални фризери на цени достъпни за всеки.

Ако някой артикул предаде своя нов собственик след като той го е закупил от нас, тогава ние ще се погрижим клиентът да получи или нов уред до оправянето на стария, или директно ще го посъветваме обстойно как да се справи с належащия проблем.

Заповядайте при нас, за да се погрижим за това да получите най-доброто от всеки аспект на едно закупуване на малки фризер.

Няколко причини, поради които да се доверите на Klimatici.bg

Ние – хората, които работим за вашето удовлетворение, сме наистина крайно мотивирани да успяваме да ви дадем възможно най-доброто качество на максимално ниски цени. Истината за това се крие в желанието ни да сме най-добрия онлайн магазин за електротехника в България.

Крайният потребител в нашата страна се нуждае сериозно от подкрепа в направление добро обслужване, висок стандарт на качествени електроуреди за дома или офиса, както и от достъпни цени.

Всеки един от нашия екип е 100% сигурен в успеха на онлайн магазина ни за климатици и друга техника и постоянно се стремим да се подобряваме в различни аспекти от нашата дейност.

Ето защо вие виждате само най-доброто от нашата работа. Доверете се на уменията ни – няма да ви подведем в нито един момент от работата ни заедно.

Заповядайте в онлайн магазин за топ електротехника Klimatici.bg!

 

Избери сред най-добрите фризери на ниски цени или фризер на промоция от Klimatici.bg. При нас ще откриете най-добрите и евтини големи или малки (мини) фризери или но фрост на ниски цени от 319 лв, подходящи за всеки тип домакинство. Поръчай онлайн хоризонтален, мини (малък) фризер от 50 до 500 литра, 12 волта или повече. Разполагай целогодишно с пресни плодове и зеленчуци с фризер но фрост или фризер малък или голям.

Фризер Liebherr GP 1223 SmartFrost съчетва в себе си съвкупност от нови технологии.  Отличителни характеристики  Фризерът използва технологията SmartFrost , за да намалява заскрежаването на вътрешното простраство и продуктите в него. Така няма да е необходимо толкова често да размразяват..
619.00 лв.
Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost
По запитване
Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost е с енергиен клас F, общ полезен обем 192 литра и височина 144,7 см. Отличителни характеристики SmartFrost Заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти се намалява благодарение на SmartFrost технологията.  SuperFrost Бързо..
999.00 лв.
Фризер Liebherr G 1213 SmartFrost притежава функция за намаляване на заскрежаването на вътрешното пространство.  Отличителни характеристики Бързото понижаване на температурата на -32°C се осигурява от SuperFrost автоматиката, тя създава студови резерви за запазване на полезните съставки в хра..
629.00 лв.
Фризер Liebherr G 1223 Comfort SmartFrost има горен плот, който може да се сваля и перфектна защита от деца. Отличителни характеристики Бързото понижаване на температурата на -32°C се осигурява от SuperFrost автоматиката, тя създава студови резерви за запазване на витамините и минералите в големит..
649.00 лв.
Фризер Liebherr GX 823 Comfort SmartFrost притежава елегантно и прецизно управление MagicEye, което осигурява точно спазване на желаната от Вас температура. Обслужването е лесно, спрямо модела - чрез електроника с бутони или сензорна електроника. Отличителни характеристики Технологията SmartFrost ..
649.00 лв.
Фризер Liebherr Gbe 1213 SmartFrost има спсобността да запазва полезните съставки в големите количества прясно оставени хранителни продукти, създавайки студови резерви. Това е благодарение а автоматиката SuperFrost. Отличителни характеристики и предимства. SmartFrost - технология за намаляване на ..
699.00 лв.
Фризер Liebherr GP 1376 Premium SmartFrost е с енергиен клас E, общ полезен обем 103 литра и е в бял цвят Основни характеристики  Този моделът се обслужва от елегантното и прецизно управление MagicEye. То поддържа точното спазване на температурата, която потребителя избере. Друга отличителн..
799.00 лв.
Фризер Liebherr GP 1386 SmartFrost е с енергиен клас E, общ полезен обем 103 литра и височина 99 см. Основни характеристики  Моделът се обслужва от елегантно и прецизно управление MagicEye. То осигурява точното спазване на температурата, която сте избрали. Моделът е подходящ за семейства с м..
799.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFf 1870 Pure StopFrost използват FrostProtect, за да гарантира оптималната си работа дори дори и при ниски температури на околната среда. Уредът има тази функция за специална годност за ниски температури до -15 °C. В случай, че температурата на околната среда спадне под +10 ..
1399.00 лв.
За да се осигури оптималната работа на Фризерна ракла Liebherr CFf 2080 Pure StopFrost и при ниски температури на околната среда, той има FrostProtect. Фунцкията служи за специална годност и при ниски температури до -15 °C. Ако температурата на околната среда спадне под +10 °C фризера пак ще функцио..
1499.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFf 2500 Pure StopFrost е подходящ за инсталиране и в неотопляеми помещения, защото притежава FrostProtect. Това гарантира оптималната му работа дори и при ниски температури на околната среда. ..
1799.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFd 2085 Plus StopFrost SoftSystem е енергиен клас D, има общ полезен обем 248 литра и е с произход от Малайзия.  Моделът дава сигурна гаранция за ефикасна работа и при ниски температури на околната среда до -15 градуса, защото има FrostProtect. Това прави уреда подходя..
1599.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFd 2505 Plus StopFrost SoftSystem е енергиен клас D, има общ полезен обем 359 литра и височина 99 см. Този модел гарантира за ефикасната си работа и при ниски температури на околната среда до -15 градуса, защото притежава FrostProtect. Това прави уреда подходящ за инсталира..
1899.00 лв.
Фризер за вграждане Bosch GIV11AFE0 LowFrost Серия 6 притежава три прозрачни чекмеджета и система SuperFreezing. Отличава се с автоматично супер размразяване, LowFrost и клас на енергийна ефективност А++. Основна информация Автоматично супер замразяване Функцията се грижи за оптималното замразява..
1149.00 лв.
Елегантното и прецизно управление MagicEye е отличително за Фризер Liebherr IGS 1624 Comfort SmartFrost. То осигурява стриктното спазване на избраната температура.  Основни характеристики на модела Чрез практичната системата VarioSpace хладилникът си осигурява допълнително място и за по-голем..
1399.00 лв.
С Фризер Liebherr SUIG 1514 Comfort SmartFrost размразяването е необходимо по-рядко. SmartFrost силно намалява заскрежаването на вътрешното пространство и продуктите в него.  Отличителни характеристики  Всички чекмеджета и плотове могат да се изваждат, така възниква и система VarioSpace,..
1449.00 лв.
Показани 1 от 16 | 27 (2 Страници)
4.20 | 149