Категории
Your Cart

Промишлени уреди

Охлаждане на вода, уреди, създаващи въздушни струи, както и различни видове водоструйки, пароструйки и т.н. – това са все уреди, които влизат в състава на нашата категория, предоставяща възможност на потребителите ни да закупуват промишлени уреди от нашия онлайн магазин.

Това, което можем да ви обещаем след като ни се доверите, са неща като бърза доставка, множество аксесоари, които влизат като безплатна доставка в поръчката и още изненади, които ще оставим за нататък. Важното е да запомните едно – качеството за нас е може би единственото нещо, което има значение.

Всичко останало са неща, които могат да се редактират, неща, върху които да се стъпи и да се надгради и неща, които са поправими макар и за дълъг период напред във времето. Важното е да видим, че печелим вашето доверие, което играе роля на наше основно вдъхновение, от което имаме спешна нужда.

Обожаваме да ви гледаме удовлетворени и щастливи от онова, което сте закупили, което сте получили на достъпна цена. Стоките, събрани в нашата категория с промишлени уреди, са изцяло съобразени с нуждите на някои от най-развитите отрасли в страната, така че вие със сигурност ще откриете онова, което търсите при нас.

Очакваме ви в нашите страници, за да ви помогнем без оправдания и компромиси!

Какви промишлени уреди предлагаме в нашия онлайн магазин

Нашата цел винаги е била да поддържаме желанието да не спирате да се развивате. Естествено, освен бизнесът, личността също трябва да търпи метаморфози, защото е важно човек да разполага със самочувствие.

Онлайн магазинът ни е сериозно оборудван с всякакви продукти, които ще помогнат на вашия бизнес да процъфти за нула време. Това ще ви помогне да се почувствате много по-успешни, много по-уверени и със сигурност по-адекватни в действията си.

Ако нещо ви кара да се притеснявате за нещата, които предлагаме, съмнявате се в качеството на артикулите и най-важното – цената не ви устройва, то тогава задължително ни сигнализирайте! Ние ще се опитаме да разрешим този казус – това е нашата работа.

Разчитайте на Klimatici.bg за всичко, което ви трябва

Съвестният търговец винаги трябва да прави всичко по силите си, за да помага колкото се може по-добре на своите клиенти. Ако те развиват собствен бизнес, краен потребител ги очаква някъде с проблеми, нуждаещи се от решение, то нашите клиенти трябва да имат възможност да инвестират в качествени материали.

Продуктите, с които ще се сдобиете от онлайн магазина ни Klimatici.bg, са изключително удобни за употреба, лесни за разучаване, а доставката е една от най-бързите!

Дизелов отоплител Master B 35 CED, 10 kW се характеризира с мощност 10 kW, капацитет - 34 200 BTU и електромеханично управление.  Отличителни черти на уреда Уредът работи с ниско налягане и е с директно горене - отоплява чрез директно нагряване на нафта. Консумацията на гориво за 60 мин. е 0,..
1009.00 лв.
Калорифер Master B 2 PTC е малък и удобен уред, който служи за отопление както в помещения за бита, така и в по-малки търговски обекти, земеделски постройки, складове, оранжерии. Лесно може да се премества. Характеризира се с две степени на мощност - 1000 W и 2000W, а въздушния му дебит е 97 m³/h. Т..
129.00 лв.
Калорифер Master B 3.3 EPB е малък и удобен електрически уред за отопление, който може лесно да се премества в различни помещения. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски шумови нива. Нагревателните елементи са от неръждаема стомана. Конструкцията му е изключите..
259.00 лв.
Калорифер Master B 5 EPB е малък и удобен отоплителен уред, лесно преносим. Основна информация Метална стойка за добра стабилност. Вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Ниски нива на шум. Нагревателни елементи от неръждаема стомана. Изключително устойчива на механични въ..
379.00 лв.
Калорифер Master B 15 EPB е удобен отоплителен, лесно преносим уред. Разполага с метална стойка за по-добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива на шум. Нагревателните му елементи са направени от неръждаема стомана. Конструкцият..
875.00 лв.
Калорифер Master B 22 EPB е електрически калорифер, който може лесно да се мести в различни помещения. Предимства и характеристики Метална стойка за много добра стабилност. Вграден стаен термостат Не поглъща кислород. Нагревателните му елементи са направени от неръждаема стомана. Ниски нива ..
1409.00 лв.
Калорифер Master B 18 EPR е електрически калорифер, който може лесно да се мести в различни помещения. Основни характерстики Големи колела и дръжка - лесно преместване. Може да се свърже към гъвкава тръба. Има удължен захранващ кабел. Има възможност да се свързва с гъвкава тръба. Вграден ста..
1879.00 лв.
Калорифер Master RS 40 представлява удобен отоплителен уред, който може лесно да се премества в различни помещения. Разполага с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Работи с три степени на мощност: 13kW, 26kW и 40kW. Подходящ е за търговски обекти, складове, оранжерии..
3779.00 лв.
Калорифер Master B 30 EPR представлява удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Може да се свърже към гъвкава тръба. Притежава удължен захранващ кабел. Има и вграден стаен термостат. К..
3639.00 лв.
Инфрачервен дизелов отоплител Master XL 61, 17 kW е нов уред, последовател на стария Master XL 6, съставен от висококачествени компоненти. Най-значимото подобрение за потребителя е куплунгът за присъединяване на дистанционен аналогов или цифров термостат. Подобрена е въздуховодещата система и пусков..
1989.00 лв.
Професионален вентилатор Master BLM 4800 е със стабилна и устойчива конструкция. Притежава метален корпус. Лесен е за експлоатация и транспорт. Отличава се с висок въздушен поток, термозащита и възможност за свързване с гъвкава тръба на входящия и изходящия отвор. Дебит на въздуха - 1500м3/h и IP 22..
359.00 лв.
Газов отоплител Master BLP 17М, 10-16 kW е с капацитет 54 000 BTU при максимална мощност. Уредът е механичен и се запалва ръчно. Предназначен е за отопление на строителни обекти, производствени помещения, работилници и гаражи. Намира широко приложение и в селското стопанство, в оранжерии и складове ..
399.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9350 е предназначен за помещения от 100 до 200 кв.м. Обезвлажнява до 51 литра на ден, а дебитът му е 450 m3/h. Възможност за постоянен дренаж.  Основните характеристики на модела са:  Индикатор за пълен резервоар и автоматично изключване при напълв..
1289.00 лв.
Универсален маслен отоплител Master WA 33
Изчерпан
Универсален маслен отоплител Master WA 33 се отличава с две степени на мощност - 17 kW и 33 kW. При 17 kW разходът на гориво е 1,46 kg/h, а при 33 kW - 2,8 kg/h. Моделът работи с дизел, дебитът на въздуха е 1000m3/h, димоотводът е с диаметър 150 мм., а вместимостта му е 50 литра.  Други характ..
3549.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
4.21 | 163