Категории
Your Cart

Вертикални бойлери

Благодарение на огромния асортимент от артикули, с който разполагаме в онлайн магазина си, ние имаме възможността да покажем на нашите потребители всички неща, от които може да се нуждаят те.

Искаме да дадем на крайния клиент грижата и комфорта да пазарува в интернет без да усеща липсата на живия контакт.

Това е възможно само и единствено заради компетентността на нашите служители. Ние работим с хора, които са изградили опит и познания в света на технологиите много преди да дойдат и да ни помогнат с развитието.

Вижте защо нашите вертикални бойлери са най-добрите и все пак разгледайте и останалата част от магазина ни – той е за вас, скъпи потребители!

Какво прави нашите вертикални бойлери перфектни

Ако използвате вертикални бойлери шансът да търпите загуби на топла вода е минимален.

Истината е, че все повече и повече потребители искат да имат едновременно и компактен малък бойлер, но да не губят топлата вода при ползване.

Разликата е в това, че ако използвате хоризонтални бойлери (вид, който също предлагаме), вие ще имате винаги една малка част от водата, която няма да можете да употребите поради естествената позиция на тялото на уреда.

Избирайки един вертикален бойлер, вие избирате по-голяма ефикасност, по-добро нагряване и цялостно по-здрав продукт с по-дълъг експлоатационен живот. Нашата препоръка е, ако имате пространството, изберете наличните тук вертикални бойлери, за по-голям комфорт.

Klimatici.bg – вашият комфорт е наше задължение

Осигуряването на върховен комфорт на нашите клиенти е наш основен дълг и благодарение на това, че даваме максимума в тази насока, ние можем да се наречем един от най-добре развилите се онлайн магазини в България. Истината е, че уютът не се купува, той се намира.

Плюс това, той се намира в онези малки и на пръв поглед незначителни детайли, на които нашите клиенти често не обръщат внимание, но тактично им посочваме.

Благодарение на дългогодишно градения си опит, с който смело заявяваме, че разполагаме, нашите умения за адаптация са наистина усъвършенствани.

Всичко, което сме постигнали, сме направили в името на клиентското спокойствие. За да може един краен потребител да бъде спечелен, нашите експерти работят ежедневно в името на попълването на онези изисквания, които са решаващи в момента на решаване дали едно нещо ще бъде закупено, или не.

Работата на тези хора е силно необходима за нашето развитие и е сред основните неща, които ни движат напред.

Ето защо тези компетентни хора са на ваша страна и искат да ви помогнат – за да може едновременно вие да подпомогнете нашето изкачване нагоре, а в замяна на това ние да ви дадем сигурността и спокойствието в лицето на сериозна технологична обезпеченост.

Искате ли да работите с едни от най-добрите в сферата на онлайн търговията на електроуреди в България? Заповядайте в Klimatici.bg – очакваме ви!

Най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество са заложени във Вертикален бойлер Tesy SimpatEco CTV 8044 30 B12 TSR. Отличителни характеристики Този модел притежава редица отличителни характеристики, които го нареждат сред най-добрите модели бойлери на пазара. PISTON Eff..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B11 TSR притежават най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Със своя диамътър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства.  Основните характеристики на Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B1..
269.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 803830 B12 TSR е в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Благодарение на своя диаметър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства. Отличителни характеристики Този модел се отличава с PISTON Effec..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Bosch TR1000T 50 B TRONIC 1000T се характеризира с изключително добри характеристики за икономично подгряване на горещата вода. Отличава се основно с ефективната си изолация, благодарение на която се запазва температурата на водата с нищожни енергийни разходи. При тази серия, интег..
279.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV05039 50л притежава дълъг експлоатационен живот и висока степен на икономичност и надеждност. Неговият обем е от 31 до 50 литра, а номиналната му мощност 2000W. Отличителни характеристики на модела Моделът се характеризира с емайлиран водосъдържател с механично управление..
295.00 лв.
Вертикален бойлер Bosch TR2000T 50 B TRONIC 2000T осигурява на потребителите си отлични характеристики за икономично подгряване на горещата вода. Отличава се основно със своята ефективна изолация, която запазва температурата на водата с нищожни енергийни разходи. Температурата на загряване, която же..
289.00 лв.
Отличителни характеристики на Вертикален бойлер TESY BiLight Slim GCV 3035 12 B11 TSR: Обем - 30 литра. Вртикален монтаж. Номиналната мощност - 1200W. Диаметър - 36 см. Водосъдържател от стъклокерамично покритие. Висока енергийна ефективност. Два работни режима - затопляне и готов за употре..
259.00 лв.
Вертикален бойлер TESY BiLight Slim GCV 5038 20 B11 TSR постига по-висока енергийна ефективност благодарение на премахнатата термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка. Моделът има възможност да работи в 2 режима - режим Затопляне и режим Готов за употреба. Моделът има влагоизолиран клю..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Style 72268WN 3kW 80l е с номинална мощност 3000W и обем 80 литра. Впечатлява със своя атрактивен дизайн. Управлението му е механично Други по-важни характеристики: - Стилен дизайн; - Сигурност с уникална шест степенна защита; - Издръжливост – водосъдържателят е с покрити..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV03039 30л. се управлява механично и е с емайлиран водосъдържател. Отличава се с висока икономия на електричество, дълъг експлоатационен живот и надеждност. Още важни характеристики на модела - Аноден тестер - отчита работата на катодната защита- ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ благодарен..
259.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Еврика WV05039D 50л е с номинална мощност 1600 W и механично управление. Той Ви гарантира висока икономия на електричество, дълъг експлоатационен живот и надеждност. Основни характеристики Бойлерът на Елдом разполага с 2 сухи тръбни нагревателя ( 2 х 800W) - нагревателният ..
309.00 лв.
Обемните електрически бойлери Bosch като Вертикален бойлер BOSCH TR1000T 30 SB TRONIC 1000T предлагат отлични показатели за икономично подгряване на горещата вода. Благодарение на своята добра изолация те запазват температурата на водата с минимални енергийни разходи. При серията Tronic 1000T интегр..
319.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08046 80л се отличава с висока икономия на електричество, надеждност и дълъг живот. Отличителни характеристики  Той е с обем от 80 литра и номинална мощност 3000W. Притежава неръждаем водосъдържател и управлението му е механично. Енергоспестяващ - плътната изолация ..
329.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Еврика WV12046C 120л е с обем 120 литра и сух керамичен нагревател. Отличителни характеристики - Подходящ за райони с високо минерализирана или твърда вода. - Керамичният нагревател, намиращ се в защитна втулка и няма директен контакт с водата. - Лесна поддръжка и обслужв..
429.00 лв.
Предлагаме Ви Вертикален бойлер TESY BiLight Slim GCV 6038 20 B11 TSRC с обем 60 литра, мощност 2000W и диаметър 38 сантиметра. Водосъдържателят се произвежда със стъклокерамично покритие. Моделът гарантира по-висока енергийна ефективност, постигната благодарение на премахнатата термовръзката между ..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy ModEco Electronic GCV 8047 20 C21 EC се отличава с енергиен клас B: Най-високият енергиен клас в своята категория. Основни функции на модела  МЕДЕН НАГРЕВАТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ECO SMART MODE: Интелигентен режим, който спестява до 18% енергия седмично. LCD ДИСПЛЕЙ: Сензорно..
439.00 лв.
Показани 1 от 16 | 194 (13 Страници)
4.19 | 157
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.