Категории
Your Cart

Вертикални бойлери

Благодарение на огромния асортимент от артикули, с който разполагаме в онлайн магазина си, ние имаме възможността да покажем на нашите потребители всички неща, от които може да се нуждаят те.

Искаме да дадем на крайния клиент грижата и комфорта да пазарува в интернет без да усеща липсата на живия контакт.

Това е възможно само и единствено заради компетентността на нашите служители. Ние работим с хора, които са изградили опит и познания в света на технологиите много преди да дойдат и да ни помогнат с развитието.

Вижте защо нашите вертикални бойлери са най-добрите и все пак разгледайте и останалата част от магазина ни – той е за вас, скъпи потребители!

Какво прави нашите вертикални бойлери перфектни

Ако използвате вертикални бойлери шансът да търпите загуби на топла вода е минимален.

Истината е, че все повече и повече потребители искат да имат едновременно и компактен малък бойлер, но да не губят топлата вода при ползване.

Разликата е в това, че ако използвате хоризонтални бойлери (вид, който също предлагаме), вие ще имате винаги една малка част от водата, която няма да можете да употребите поради естествената позиция на тялото на уреда.

Избирайки един вертикален бойлер, вие избирате по-голяма ефикасност, по-добро нагряване и цялостно по-здрав продукт с по-дълъг експлоатационен живот. Нашата препоръка е, ако имате пространството, изберете наличните тук вертикални бойлери, за по-голям комфорт.

Klimatici.bg – вашият комфорт е наше задължение

Осигуряването на върховен комфорт на нашите клиенти е наш основен дълг и благодарение на това, че даваме максимума в тази насока, ние можем да се наречем един от най-добре развилите се онлайн магазини в България. Истината е, че уютът не се купува, той се намира.

Плюс това, той се намира в онези малки и на пръв поглед незначителни детайли, на които нашите клиенти често не обръщат внимание, но тактично им посочваме.

Благодарение на дългогодишно градения си опит, с който смело заявяваме, че разполагаме, нашите умения за адаптация са наистина усъвършенствани.

Всичко, което сме постигнали, сме направили в името на клиентското спокойствие. За да може един краен потребител да бъде спечелен, нашите експерти работят ежедневно в името на попълването на онези изисквания, които са решаващи в момента на решаване дали едно нещо ще бъде закупено, или не.

Работата на тези хора е силно необходима за нашето развитие и е сред основните неща, които ни движат напред.

Ето защо тези компетентни хора са на ваша страна и искат да ви помогнат – за да може едновременно вие да подпомогнете нашето изкачване нагоре, а в замяна на това ние да ви дадем сигурността и спокойствието в лицето на сериозна технологична обезпеченост.

Искате ли да работите с едни от най-добрите в сферата на онлайн търговията на електроуреди в България? Заповядайте в Klimatici.bg – очакваме ви!

Най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество са заложени във Вертикален бойлер Tesy SimpatEco CTV 8044 30 B12 TSR. Отличителни характеристики Този модел притежава редица отличителни характеристики, които го нареждат сред най-добрите модели бойлери на пазара. PISTON Eff..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B11 TSR притежават най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Със своя диамътър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства.  Основните характеристики на Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B1..
269.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 803830 B12 TSR е в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Благодарение на своя диаметър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства. Отличителни характеристики Този модел се отличава с PISTON Effec..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV05039 50л притежава дълъг експлоатационен живот и висока степен на икономичност и надеждност. Неговият обем е от 31 до 50 литра, а номиналната му мощност 2000W. Отличителни характеристики на модела Моделът се характеризира с емайлиран водосъдържател с механично управление..
295.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08046 80л се отличава с висока икономия на електричество, надеждност и дълъг живот. Отличителни характеристики  Той е с обем от 80 литра и номинална мощност 3000W. Притежава неръждаем водосъдържател и управлението му е механично. Енергоспестяващ - плътната изолация ..
329.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Style 72267WN 50л е характерен с новия си атрактивен дизайн с механично управление.  Отличителни характеристики и предимства Бойлерът от този модел притежава шест степенна защита. Водосъдържателя му осигурява дълъг живот, защото е с покритие от емайл, който е устойчив ..
275.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy BiLight Inox Slim SSV 5035 20 B12 TSRC Вертикален бойлер Tesy BiLight Inox Slim SSV 5035 20 B12 TSRC
Изчерпан
Отличителни характеристики на Вертикален бойлер Tesy BiLight Inox Slim SSV 5035 20 B12 TSRC Обем - 48 литра. Вертикален монтаж. Водосъдържател от висококачествена неръждаема стомана AISI 444, гарантираща дългата му и безпроблемна работа. Номинална мощност - 2000W. Диаметър - само 35.3 см, иде..
389.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy BiLight GCV 5044 20 B11 TSR е с обем 50 литра и е предназначен за вертикален монтаж. Неговата номинална мощност е 2000W, а диаметърът - 44 см. Водосъдържателят има стъклокерамично покритие. Бойлерът има два режима на работа, които се визуализират с промяна на цвета на светлинн..
299.00 лв.
Вертикален Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80l се отличава с нов дизайн и е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие от ново поколение. Диаметърът на този модел е Ø433 мм. Този бойлер се характеризира със сухия керамичен нагревателен елемент, който е ..
389.00 лв.
Вертикален бойлер TESY Anticalc Ceramic GCV 10044 24C B14 TSRСерия е нов модел бойлер на Tesy.Той е подходящ за региони с твърда, силно минерализирана и/или агресивна вода, тъй като е разработен с керамичен нагревател.Всички бойлери са оборудвани с нов, висококачествен керамичен нагревател, който пр..
399.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Thermo Fix SV05044TF 50л Ви осигурява топла вода с желаната от Вас температура винаги, когато е необходимо. С този продукт спестявате повече от 15% топла вода, време и енергия. Основни характеристики Този продукт поддържа постоянно голям резерв от топла вода и винаги е в го..
359.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 50l е изключително тънък и може да се монтира вертикално и хоризонтално. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и ел. инсталацията се намират от ляво. Водосъдържателят е с висококачествено емайлово покритие от ново поколение . Този бойлер е с диа..
399.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 50 EU V/H притежава италиански дизайн, компактен е и удобен за монтаж. Характеристики Това е най-тънкият бойлер на пазара - само 27см. Може да бъде монтиран във всяка ниша и шкаф. Италианските дизайнери на Ariston са създали серия Velis Evo с красиви, изчи..
779.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 100 EU V/H притежава италиански дизайн, компактен е и удобен за монтаж. Основни черти Това е най-тънкият бойлер на пазара - само 27см. Може да бъде монтиран във всяка ниша и шкаф. Италианските дизайнери на Ariston са създали серия Velis Evo с красиви, изчи..
939.00 лв.
Нов дизайн, водосъдържател с висококачествено емайлово покритие, икономия на енергия - всичко това е съчетано във Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 50l. Предназначен е за вертикален монтаж.  Основна информация за продукта Бойлерът е с диаметър Ø433 mm. Притежава уникална защита от корози..
309.00 лв.
Отличителни характеристики на модела INSUTECH Plus е прецизна технология на Вертикален бойлер Tesy ModEco Ceramic GCV 10047 24D C21 TS2R за равномерно разпределяне на изолацията, с висока плътност и дебелина от 32 мм. Тя е базирана на PU формула без CFC и HCFC, щадяща околната среда Керамичен нагр..
439.00 лв.
Показани 1 от 16 | 84 (6 Страници)
4.20 | 155