Категории
Your Cart

Вертикални бойлери

Благодарение на огромния асортимент от артикули, с който разполагаме в онлайн магазина си, ние имаме възможността да покажем на нашите потребители всички неща, от които може да се нуждаят те.

Искаме да дадем на крайния клиент грижата и комфорта да пазарува в интернет без да усеща липсата на живия контакт.

Това е възможно само и единствено заради компетентността на нашите служители. Ние работим с хора, които са изградили опит и познания в света на технологиите много преди да дойдат и да ни помогнат с развитието.

Вижте защо нашите вертикални бойлери са най-добрите и все пак разгледайте и останалата част от магазина ни – той е за вас, скъпи потребители!

Какво прави нашите вертикални бойлери перфектни

Ако използвате вертикални бойлери шансът да търпите загуби на топла вода е минимален.

Истината е, че все повече и повече потребители искат да имат едновременно и компактен малък бойлер, но да не губят топлата вода при ползване.

Разликата е в това, че ако използвате хоризонтални бойлери (вид, който също предлагаме), вие ще имате винаги една малка част от водата, която няма да можете да употребите поради естествената позиция на тялото на уреда.

Избирайки един вертикален бойлер, вие избирате по-голяма ефикасност, по-добро нагряване и цялостно по-здрав продукт с по-дълъг експлоатационен живот. Нашата препоръка е, ако имате пространството, изберете наличните тук вертикални бойлери, за по-голям комфорт.

Klimatici.bg – вашият комфорт е наше задължение

Осигуряването на върховен комфорт на нашите клиенти е наш основен дълг и благодарение на това, че даваме максимума в тази насока, ние можем да се наречем един от най-добре развилите се онлайн магазини в България. Истината е, че уютът не се купува, той се намира.

Плюс това, той се намира в онези малки и на пръв поглед незначителни детайли, на които нашите клиенти често не обръщат внимание, но тактично им посочваме.

Благодарение на дългогодишно градения си опит, с който смело заявяваме, че разполагаме, нашите умения за адаптация са наистина усъвършенствани.

Всичко, което сме постигнали, сме направили в името на клиентското спокойствие. За да може един краен потребител да бъде спечелен, нашите експерти работят ежедневно в името на попълването на онези изисквания, които са решаващи в момента на решаване дали едно нещо ще бъде закупено, или не.

Работата на тези хора е силно необходима за нашето развитие и е сред основните неща, които ни движат напред.

Ето защо тези компетентни хора са на ваша страна и искат да ви помогнат – за да може едновременно вие да подпомогнете нашето изкачване нагоре, а в замяна на това ние да ви дадем сигурността и спокойствието в лицето на сериозна технологична обезпеченост.

Искате ли да работите с едни от най-добрите в сферата на онлайн търговията на електроуреди в България? Заповядайте в Klimatici.bg – очакваме ви!

Вертикален бойлер Tesy BiLight GCV 3035 12 B11 TSR е с 30 литра обем и е предназначен за вертикален монтаж. Неговата номинална мощност е 1200W, а диаметъра - 36 см.  Отличителни черти на модела Притежава водосъдържател със стъклокерамично покритие. Термовръзката между водосъдържателя и монтаж..
259.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco CTV 8044 30 B12 TSR
Hot
Най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество са заложени във Вертикален бойлер Tesy SimpatEco CTV 8044 30 B12 TSR. Отличителни характеристики Този модел притежава редица отличителни характеристики, които го нареждат сред най-добрите модели бойлери на пазара. PISTON Eff..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B11 TSR притежават най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Със своя диамътър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства.  Основните характеристики на Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 503820 B1..
269.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy SimpatEco Slim CTV 803830 B12 TSR е в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност и изисквания за качество. Благодарение на своя диаметър от 38 см. е подходящ за монтаж в тесни пространства. Отличителни характеристики Този модел се отличава с PISTON Effec..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV05039 50л притежава дълъг експлоатационен живот и висока степен на икономичност и надеждност. Неговият обем е от 31 до 50 литра, а номиналната му мощност 2000W. Отличителни характеристики на модела Моделът се характеризира с емайлиран водосъдържател с механично управление..
295.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08046 80л се отличава с висока икономия на електричество, надеждност и дълъг живот. Отличителни характеристики  Той е с обем от 80 литра и номинална мощност 3000W. Притежава неръждаем водосъдържател и управлението му е механично. Енергоспестяващ - плътната изолация ..
329.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom Style 72267WN 50л е характерен с новия си атрактивен дизайн с механично управление.  Отличителни характеристики и предимства Бойлерът от този модел притежава шест степенна защита. Водосъдържателя му осигурява дълъг живот, защото е с покритие от емайл, който е устойчив ..
275.00 лв.
Нов дизайн, водосъдържател с висококачествено емайлово покритие, икономия на енергия - всичко това е съчетано във Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 50l. Предназначен е за вертикален монтаж.  Основна информация за продукта Бойлерът е с диаметър Ø433 mm. Притежава уникална защита от корози..
299.00 лв.
Вертикален бойлер Bosch TR1000T 120 B TRONIC 1000T се отличава с икономично подгряване на горещата вода и ефективна изолация, която запазва температурата на водата с ниски енергийни разходи. Характеро за серията Tronic 1000T е интегрирания датчик, който следи температурата и доподгрява водата ако е ..
399.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 80l е много тънък и лесно се монтира както вертикално, така и хоризонтално. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и ел. инсталацията са от ляво. Основни характеристики  Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие. Диаметърът на..
399.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC
-8 %
Ако търсите високотехнологичен бойлер, с плосък дизайн и максимална степен на гъвкавост при монтаж, Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC е най-добрият избор за вас! Отличителни характеристики на модела Този модел притежава висока енергийна ефективност - енергиен клас B, к..
835.00 769.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 10027 22 E31 EC се отличава с енергийна ефективност - той е с най-висок енергиен клас B при електрическите бойлери над 50 л. Отличителни характеристики Една от най-отличителната черта на този модел е неговия плосък дизайн. Бойлерът е с правоъгълна форма и..
895.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 3027 12 E31 EC покрива най-високия енергиен клас при електрическите бойлери - клас B. Защо да изберете този продукт? Моделът има плосък дизайн с правоъгълна форма, а дебелината му е само 280 мм. Удобен е и не заема много място.  Управлението е изклю..
669.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Eldom Galant DU080 съчетава стилен дизайн, гарантирана сигурност и удобство при монтажа. Отличителни характеристики и предимства  Новата серия Eldom Galant е проектирана с изваян тънък силует (278mm) и включва два водосъдържателя. Осигурява удобство и свобода на потреби..
759.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l
По запитване
Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l се характеризира с мощност 2000W и номинален обем 100л. Може да се монтира вертикално или хоризонтално, с изводи за ВиК и електричество от ляво. Сух нагревател с ниска мощност, подходящ за райони с вода, съдържаща калций и повече отлагания от котлен к..
379.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
4.47 | 27