Категории
Your Cart

Колонни климатици

Случвало ли ви се е да влезете в любимото си заведение и да ви прегърне топла струя въздух, от която да ви стане изключително приятно? Рядко си даваме сметка, че комфортът в много от любимите ни места, се дължи на качествена климатична система, разположена някъде там по ъглите.

Хубаво е да се спомене, че различните климатични системи работят по различен начин, с различен принцип на действие. Това респективно води до промени в интензитета на струята въздух, както и в неговата мекота при топлина и плътност при студен режим на работа.

Ако се питате как можете да постигнете любимата си атмосфера и у дома, то доверете се на нашите колонни климатици. Няма как да не изпитате щастието при закупуването на подобна техника, с помощта на която ще успеете да постигнете невероятен комфорт дори и у дома.

Онова, което прави климатичните системи от тази категория толкова желани, е характеристиката им да изпускат в пространството огромно количество преработен въздух, което е тяхно огромно преимущество спрямо останалите видове. Ние ви предлагаме качество не само на електроуреди, но и на живот!

Как едни колонни климатици ще променят живота ви

Категорията ни с колонни климатици е пълна с избор, който ви дава възможност да направите помещението си наистина комфортно. Това е тип климатични системи, които ще направят офиса или фитнес залата ви нещо, което досега не е давало такъв уют на вас и вашите посетители, например.

Ако купувате климатична система от този вид за вашия дом, то тогава по-добре пресметнете пространството, защото някои модели заемат твърде много място. Добре е предварително да имате ясна представа къде точно ще го вместите и защо сте решили да използвате точно този вид климатици.

Решението е взето и искате да работите с най-добрите? Просто се доверете на нас – хората, които винаги ще се отзоват на вашите искания!

Klimatici.bg – кое е основното качество на адекватния търговец

Ние сме от онези онлайн търговци, които предлагат на клиентите си куп от възможности, защото ние искрено вярваме, че нашето отношение към клиента рефлектира директно върху неговото намерение да купува от нас качествени стоки. Важно е да се чувствате добре в нашия онлайн магазин – това е сред онези цели, които съвестните търговци

Компетентността на нашите експерти също е сред нещата, на които възлагаме огромни надежди. Това е качество, което търсим още в началото от тях – всеки от нашите служители преминава тест, който определя неговите знания в определени области на електрическите уреди.

Доверете се на нашата компетентност, за да се чувствате удовлетворени от покупката в Klimatici.bg. Останалото можете да оставите спокойно на нас.

Колонен климатик Treo CF-I30CE3/CO-I30CE3, 26000 BTU, Клас A е подходящ за от 50 до 55 кв.м помещения. Отличителни черти на климатика са вграденият електрически нагревател, осигуряващ допълнителна мощност през студените дни и компресорът, работещ на пълни обороти. Моделът притежава таймер за автома..
2399.00 лв.
Колонен климатик Gree GVH24AK-K3DNC8A LCLH WiFi I-SHINE, 24000 BTU, Клас A++ e инвертор от колонен тип, предназначен за помещения от 45 до 50 кв.м. Отличава се с уникален кръгъл дизайн, снежно бял цвят и лицев панел с LED индикатор. Притежава вграден WiFi модул, таймер, часовник, Turbo режим и 5 ав..
3279.00 лв.
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF71VD1/FDC71VNP Standard Inverter, 24 000 BTU е инвертор, предназначен за охлаждане и отопление на помещения от 40 до 45 кв.м. Неговата номинална охладителна мощност 7.1 kW. Отличава се с широк и мощен въздушен поток, осигуряващ комфортна климатизация на цялото п..
4229.00 лв.
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF100VD2/FDC100VNP Standard Inverter, 34 000 BTU се използва за климатизация на офиси и търговски обекти от 65 до 70 кв.м. Представлява мощна стандартна колона с 10 kW. номинална охладителна мощност. Характеризира се с широк и мощен въздушен поток за гарантирана к..
5609.00 лв.
Колонен климатик Mitsubishi Heavy FDF100VD2/FDC100VSA Micro Inverter, 34 000 BTU е подходящ за офиси и търговски обекти от 60 до 65 кв.м. Представлява мощна микроинверторна колона с 10 kW. номинална охладителна мощност. Моделът притежава широк и мощен въздушен поток, с който се гарантира комфортна ..
5869.00 лв.
Колонен климатик Daikin FVА71А/RZASG71MV1 Advance, 24 000 BTU, Клас А+ отоплява и охлажда помещения между 50 и 55 кв.м. Предназначен е за офиси и магазини с високи тавани, където трудно се монтират друг тип климатици. Моделът от серия Sky Air Advance работи с новия R32, който е напълно безвреден за..
6079.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)