Категории
Your Cart

Професионална техника

Професионална почистваща техника за най-високи нива в почистването на Топ Цени с Гаранция и Експресна доставка.

Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Тя е плоска - едва 90 мм и минава под отоплителни тела и мебели и събира замърсявания до ръба, на разстояние от 2 мм. Може да настроите телескопичната тръба с ръкохватка според ръста на оператора и да я движ..
455.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/11 P Plus *EU притежава ротационна дюза, която бързо се справя с упоритите замърсявания. Разполага с ефективна аксиална помпа с три бутала и месингова цилиндрова глава. Отличава се с компактност, лекота и мобилност - използва се в хоризонтално и вертикално поло..
1309.00 лв.
Пароструйка Cleancraft HDR-H 48-15 притежава следните технически характеристики: Работно налягане - 110 bar Максимален дебит - 480 l/h Максимална температура - 90 градуса Дизелово гориво Капацитет на горивния резервоар - 4 л. Разход на гориво - 2,3 л./ч. Обем на резервоара на почистващия аг..
2484.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 18/50-4 Cage Classic има широко приложение, изключително мобилна и компактна, гарантираща най-добри резултати при почистване. Тя е най-мощната водоструйка с мобилен “cage” дизайн, с мощност от 30 кВт. Бързи резултати и премахване дори на най-упоритите замърсявани..
42149.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HWE 860 представлява проточен бойлер с ел. нагряване. Към нея са включени ключ с часовников механизъм и дистанционно управление за топло/студено...
9439.00 лв.
Генератор на гореща вода Karcher HG 43 е подходящ за подобряването на Вашата машина за студена вода - независимо от това колко е стар модела. Достигнете до 35% по-бързо и по-добро почистване! Топлата вода разтваря мазната и навлажнена мръсотия в пъти по-добре от студената вода. Така спестявате перил..
3629.00 лв.
Прахосмукачка Cleancraft flexCAT 135 O име следните технически характеристики: Тип на машината: Мокро и сухо Максимална мощност: 1000 W Въздушна струя: 3583 l/min Обем на резервоара: 35 l Диаметър на маркуча: 38 mm Брой двигатели: 1 Водно охлаждане: Байпас Ниво на шума: 72 dB (A) Ел. захр..
876.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Tact² Lp е подходяща за почистване на производствени площи и машини. Оборудвана е с големи колела и спирачки ролки, които се грижат за лесното придвижване и мобилната употреба. Дълги експлоатационни периоди без прекъсване благодарение на автоматичната систе..
6441.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BR 30/4 се отличава с лесна маневреност, до 10 пъти по-силен натиск при работа и голяма ефективност. Скорост на оборотите на валяка - 1500 оборота. Автоматът смуче напред и назад. При по-големи замърсявание изсмукващите лайсни могат да се вдигнат. По този начин почиства..
3069.00 лв.
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 560 е с автоматично управление и дискова четка. Използва се за почистване на тесни пространства и ъгли в стая. Отличава се с “Еко режим”, който намалява шума и песни електричество и вода, бърза и лесна поддръжка. Други отличителни черти са: автоматично нам..
17757.60 лв.
Дискова машина за почистване Cleancraft ESM 432 е мощна, здрава и тиха, предназначена за професионална употреба в болници, хотели или офиси. Удобна е за работа благодарение на широката ергономична дръжка. Притежава мощен индукционен мотор и двойна защита срещу случайно включване. Дълъг живот и тиха ..
3405.60 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BDP 43/450 C Adv е перфектно балансиран с две здрави алуминиеви тръби. Почиства както твърди, така и еластични подови настилки. Подходяща е и за нанасяне на продукти за грижа върху дървени подове. Цялостно и бързо почистване благодарение на високата скорост на въртене -..
2949.00 лв.
Машина за почистване на стълби/ескалатори Karcher BR 45/10 Esc се използва за поддръжка и междинно почистване на ескалатори и движещи се пътеки. Ескалаторът работи, когато се почиства с машината Отличителни характеристики Икономично почистване Готов е за работа за кратко време, а почистването ста..
15379.00 лв.
Перяща смукачка (екстрактор) Karcher Puzzi 8/1 C е предназначен за почистване на малки площи с меки подови настилки. Постига най-добрия резултат при изсмукване на влагата в сравнение с други конкурентни уреди. Компактен е - захранващият кабел може да се постави на сгъваеми куки, а дюзите за под да с..
1079.00 лв.
Автомат за почистване на мокети Karcher BRS 43/500 C е идеален за продуктивно междинно почистване на меки подови настилки. Отстранява ефикасно замърсяванията и освежава меките тъкани. Влакната и замърсяванията се събират в резервоара още при почистването. Настилката е суха и готова за употреба след ..
6129.00 лв.
Подопочистваща машина Cleancraft DWM 280 AC е удобна, компактна и маневрена. Подходяща е за почистване на малки пространства - офиси, стаи в хотели, самолети, кина, тоалетни. Почиства подови настилки като паркети, PVC, фаянс, килими, мокети, каменни подове.  Маневрира във всички посоки и лесно..
2805.60 лв.
Показани 1 от 16 | 21 (2 Страници)