Категории
Your Cart

Професионална техника

Ако сте професионалист навярно за ваш е важно да разчитате не само на екипа си, но и на машините, с които работите, все пак вашата работа зависи от тяхното качество.

Затова ние от Klimatici.bg създадохме специално подразделение на сайта изцяло отдадено на нужната ви професионална техника от добре познати производители.

Какви видове професионална техника има тук

Тук можете да откриете всичко нужно за професионална почистваща дейност свързана с външни и вътрешни приложения.

Освен мобилни уреди предлагаме и уреди за вграждане в стена с пълен капацитет на извличане на влага и мръсотията от силно замърсени повърхности, текстили, мозайки и всичко друго, с което вашата професия може да ви срещне.

Уредите изложени тук могат да се разделят на три основни вида, както и на две основни марки – Керхер и Cleancraft, а именно:

  • Уреди за бутане;
  • Уреди за возене;
  • Уреди за вграждане.

Като тези за бутане и возене могат да се разделят на два основни вида – за миене/полиране на повърхности и за третиране на текстилни повърхности.

Има и специални машини за вакуумно почистване с голям потенциал на работа, почти никаква поддръжка и високо качество на производство и вложени материали.

Защо професионалните машини си заслужават

Разликата между една професионална и консуматорска машина се намира най-вече във вложените възможности, потенциал за работа и най-вече качество на изработка.

От там и идва огромната разлика в цената, която за един професионалист би била въпрос на сигурност на неговата дейност.

Ако се занимавате с поддръжката на големи площи от мраморни подове, имате фирма за почистване или детайлинг на автомобили, то тези уреди са точно за вас.

Те ще издигнат вашата дейност на следващото ниво не само понеже увеличават вашите възможности, но и защото увеличават сигурността и качеството на свършената работа.

С тях не е нужно да гадаете дали работата е свършена правилно, а ще знаете, че и вие и клиентите ви ще останете доволни.

Увеличете потенциала на своята работа, разгърнете своята дейност и доминирайте конкуренцията с една добре направена инвестиция за професионална техника от Керхер и Cleancraft и то с пълна гаранция за закупеното от нас.

Защо е важно да заложите на качество

Всеки професионалист, които цени труда си, времето си и е инвестирал в своята работа, знае, че ефикасността на неговата дейност зависи от инструментите.

Това да разчиташ на оборудването си е не само задължително, а и напълно характерно за един истински професионалист.

Затова, когато се замисляте дали да вземете базов модел, или да изберете продукт, който да ви служи вярно, се замислете за това дали сте готови да направите компромис с качеството на работата си.

Ако отговорът е „не” то тогава изборът за професионален инструмент ви чака на тази страница.

На какво можете да разчитате при пазаруване от Klimatici.bg

На нас можете да разчитате на професионализъм при обслужване, обстойно проверяване на всеки уред и инструмент за професионално ползване, и най-вече за качество.

Ако вашата дейност и прехрана зависят от това дали машината работи, не залагайте на неизвестни марки и машини втора ръка – изберете новото, модерното и добре изработеното от водещи немски производители още днес.

Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Тя е плоска - едва 90 мм и минава под отоплителни тела и мебели и събира замърсявания до ръба, на разстояние от 2 мм. Може да настроите телескопичната тръба с ръкохватка според ръста на оператора и да я движ..
529.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/11 P Plus *EU притежава ротационна дюза, която бързо се справя с упоритите замърсявания. Разполага с ефективна аксиална помпа с три бутала и месингова цилиндрова глава. Отличава се с компактност, лекота и мобилност - използва се в хоризонтално и вертикално поло..
1499.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/12 C *EU е много компактна, лека и с широко приложение без загряване. Подходяща е за работа и в стоящо, и в легнало положение. Отличителни характеристики Пестете силата и времето си с пистолета за високо налягане EASY!Force и бързите връзки EASY!Lock. Връзкит..
1579.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 6/13 C *EU е лека, компактна и намира широко приложение. Подходяща е за работа и в легнало и в стоящо положение.  Отличителни характеристики Пестете сила и време: Пистолет за високо налягане EASY!Force и бързи връзки EASY!Lock. Мобилност: Интегрирана дръж..
1869.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/17 C *EU предлага отлична мобилност и е подходяща за работа и в стоящо положение, и в легнало положение. Притежава усъвършенствана система за съхранение на аксесоари. Отличителни характеристики Пистолетът за високо налягане EASY!Force и връзките EASY!Lock Ви ..
1979.00 лв.
Компактна, лека и с многостранно приложение, това е Професионална водоструйка Karcher HD 5/17 C Plus *EU. Отличителни характеристики Пистолетът за високо налягане EASY!Force и връзките EASY!Lock Ви спестяват умората и времето. EASY!Lock връзкиte са 5 пъти по-здрави в сравнение с винтовите връзки.&..
2069.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 6/15 M *EU се отличава с множество иновации в оборудването, като стандарт за безопасна и удобна работа. Отличителни характеристики Висококачествено оборудване - автоматично се освобождава налягането, за да защити компонентите и за по-дълъг експлоатационен перио..
2409.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/17 CX Plus *EU се отличава с изключителна мобилност, гъвкавост и високо качество. Отличителни черти и предимства Пестете сила и време с пистолета за високо налягане EASY!Force и здравите връзките EASY!Lock. Отлична мобилност, която включва интегрирана дръжка..
2519.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 7/17 M Cage е мобилен и здрав уред за почистване с високо налягане. Отличава се с трифазен двигател и стоманена тръбна рамка, проектирана за тежки условия на работа при вертикална и хоризонтална употреба. Основни черти и предимства Издръжлив и здрав - рамката ..
2949.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14 -4M се отличава с иновативното си оборудване. Предимства и характеристики на модела Висококачествено оборудване Автоматично освобождаване на налягането за по дълъг живот на уреда и защита на компонентите. Мощен 4-полюсен бавнооборотен електромотор с ви..
3429.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 7/14-4 M Cage гарантира работа без умора и спестяване на време за закрепване и сваляне на аксесоари. Предимства и характеристики на модела Уредът е здрав и издръжлив с рамка от стоманени тръби, която пази всички компоненти. Рамката е подходяща и за лесно закреп..
3439.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 8/18-4 M Cage притежава много здраво прахово боядисана, стоманена, тръбна рамка за защита при мобилни приложения, често транспортиране или при тежки условия за работа. Отличителни характеристики Издръжлив и здрав модел благодарение на рамката от стоманени тръби..
3879.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 8/20 G *EU предлага максимална независимост и мобилност. Отличителни черти на модела Максимална независимост - оборудвана е с надеждни двигатели Honda и Yanmar. Дори и без външно електрозахранване устройството може да засмуква вода от външни водоизточници и да ..
7049.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 9/21 G *EU е пригодена за работа при най-неблагоприятни условия. Отличава се с максимална мобилност и здравина. Отличителни характеристики на модела Максимална независимост - оборудвана с двигатели Honda и Yanmar за приложения дори и без външно електрозахранван..
7509.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 5/12 C Plus се отличава с рафинирана система за съхранение на аксесоари и гарантира за дълъг живот на експлоатация. Основни характеристики на модела Мобилност Интегрирана дръжка за удобен транспорт и лесно пренасяне. Ръкохватка, която излиза с натискане на ..
1809.00 лв.
Професионална водоструйка Karcher HD 6/15 M St *EU се отличава с удобен дизайн и висока ефективност. Основни характеристики Фин воден филтър - надеждно отстранява замърсявания, заедно с функцията за автоматичното освобождаване на налягането предпазва надеждно помпата и останалите компоненти за вис..
1849.00 лв.
Показани 1 от 16 | 173 (11 Страници)
4.20 | 147
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.