Категории
Your Cart

Абсорбатори и аспиратори

От години насам все повече и повече семейства залагат на това да инвестират в името на удобството помещението, в което приготвят храната си, да не приема миризмата на яденото от тях ястие. В името на чистия и липсата на застоял въздух, хората се доверяват на абсорбатори и аспиратори.

Преди известни и забелязващи се само по професионални кухни в ресторанти, днес почти всяко домакинство разполага с подобен електроуред, който може да предотврати натрапчивото присъствие на прекалено приятен мирис у дома. Ако и вие страдате от липса на такива помощници във вашата кухня, то следващата част на текста е специално за вас.

Какво е кухня без абсорбатори и аспиратори

Всъщност, кухнята задължително трябва да разполага с абсорбатори и аспиратори, ако особено в къщата живеят и малки деца. Тези уреди успяват и засмучат извън помещението и вредните газове, които се изпускат във въздуха, ако се готви на газ.

Хубаво е да можете да разполагате с такива продукти, ако вашата цел е винаги у дома да е спретнато и свежо, а въздухът да не напомня на столова. Приемете факта, че е добра идея да заложите на качеството, въпреки че цените на някои модели е доста висока.

Това, обаче трябва да ви наведе на мисълта, че някои неща е по-добре да бъдат превърнати в приоритет.

Klimatici.bg – истината за качеството на нашите продукти

Ако сте наши клиенти от известно време, сигурно сте се чудели как изобщо успяваме да предлагаме само и единствено проверени артикули, от които вие да оставате винаги доволни. Е, това не е много сложно, защото за нас е обичайно занимание да проверяваме стойността на продуктите, от които се предполага, че трябва да печелим.

Задължително е за нас да подходим сериозно към самата идея да вземем някаква сума пари от човек, който разчита на нашите продукти. Зареждаме артикули наистина от цял свят и за нас е напълно непрофесионално да не положим усилия поне да разберем колко надеждни са стоките, които пристигат при нас.

В крайна сметка в един момент този продукт ще достигне до своя краен потребител, който ще живее с мисълта, че е направил правилно решение закупувайки го. Би било много неприятно, ако същият този клиент усети, че нещо не е наред твърде скоро след покупката на въпросния електроуред или аксесоар към вече закупен такъв.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където ще получите безпроблемен достъп до куп разнообразие от продукти. Спокойно се доверете на онези, които могат да ви помогнат и да ви направят горди собственици на нещо, от което да извлечете само и единствено максимума.

Поръчай абсорбатор или аспиратор за кухня на Ниска цена с Гаранция. Богато разнообразие от абсорбатори и аспиратори за кухня и за вграждане на промо цени с Експресна доставка или абсорбатор без комин, с филтър, за пълно вграждане. Избери сред телескопични, кухненски, декоративни, професионални абсорбатори или кухненски, островни, вградени, професионални, телескопични видове евтини аспиратори на ниски цени.

Мощен и тих островен, за стенен монтаж кухненски абсорбатор 90 см. с ниско ниво или свободностоящ, островен, таванен аспиратор 90 см. с филтър или два мотора за пълно вграждане в плот. Най-добрият ширм за кухня и вграждане на Топ цена, както и вграден, стенен, черен или бял абсорбатор за вграждане в плот, телескопичен и с различни размери за кухня. Вземи на изплащане с или без оскъпяване професионален аспиратор за остров под един покрив!

Популярни търсения: ширма, absorbator, абсорбатор 500 кубика

Аспиратор за пълно вграждане Bosch DLN53AA70, 302 м3/ч с енергиен клас D и максимален капацитет 302 куб.м./час. Основни характеристики  Средния енергиен разход за година е 66,7 kWh. Клас на ефективност на вентилиране E, на осветление D, на филтър за магнини D. Шум - 46/61 dB. 2 режима на..
249.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWP64BC60 е енергиен клас D и има максимален капацитет 365 куб.м./час. Основна иформация Дизайн - черен цвят Три степени на мощност. Осветление - LED модул. Метален филтър за мазнини (подходящ за почистване в съдомиялна машина). Ниво на шума според EN 60704-3 и EN 6070..
419.00 лв.
Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm
По запитване
Подходящ за всеки дом - за екстракция на въздух или рециркулация, Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm впечатлява със своя тънък дизайн, мощност от 550m3/h и ефективна филтрация с10-пластов филтър за мазнина от неръждаема стомана. Отличителни характеристики Този модел впечат..
1190.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане Teka CNL 6415 PLUS бял, 385 м3/ч
По запитване
Телескопичен абсорбатор за вграждане Teka CNL 6415 PLUS бял, 385 м3/ч се отличава с икономичен двигател EcoPower, електронно управление и LED осветление.  Основни характеристики Размер: 60 см Цвят: бял Стъклен преден панел, който се издърпва Електронно управление EcoPower икономичен и е..
314.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWK065G20, 539 м3/ч Стенен аспиратор Bosch DWK065G20, 539 м3/ч
По запитване
Стенен аспиратор Bosch DWK065G20, 539 м3/ч се характеризира с два режим на работа - отвеждане на въздуха или циркулация на въздуха. Основни характеристики  Енергиен клас C. E бял Hood. Широчина на уреда 60 см.. Дълбочина на уреда - 386 мм. За режима с циркулация на въздуха трябва допълн..
529.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWK065G60 се характеризира с електронното си управление с TouchControl и LED сензорен дисплей. Основни характеристики на модела Дизайн - черен и стъкло. Тристепенна мощност. LED осветление на работната площ. Засмукването е странично. Стъклен капак на филтъра. Метален ..
519.00 лв.
Абсорбатор за стенен монтаж, двигател EcoPower A, 60 см Teka DSH 685
По запитване
Абсорбатор за стенен монтаж, двигател EcoPower A, 60 см Teka DSH 685 притежава електронно управление с бутони, които има LED просветка. Основна онформация  Бял дисплей. Таймер за програмиране. Степени на мощност - 3 плюс 1 интензивна. LED лайсна.  Капсулован двигател с двойна турби..
599.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWB66DM50, 605 м3/час Стенен аспиратор Bosch DWB66DM50, 605 м3/час
По запитване
Стенен аспиратор Bosch DWB66DM50, 605 м3/час се отличава с TouchControl сензорно управление и LED дисплей.  Основна информация  Енергиен клас B. Среден енергиен разход годишно - 48,1 kWh. Клас на ефективност на вентилиране - A. Клас на ефективност на осветление - A. Клас на ефектив..
719.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане, двигател EcoPower A, 60 см Teka CNL 6415 PLUS, инокс
По запитване
Телескопичен абсорбатор за вграждане, двигател EcoPower A, 60 см Teka CNL 6415 PLUS, инокс има издърпващ се и сменяем преден панел. Енергиен клас А. Основни характеристики Размер - 60 см. Цвят - инокс със защита от отпечатъци. Управление - електронно. Нов по-икономичен и ефективен двигател E..
259.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане Gorenje BHP623E13X Essential, 639 м3/ч е с максимална циркулация при екстракция: 639 m³/h и енергиен клас C. Основни характеристики на модела Абсорбатор за вграждане Дизайн - инокс без отпечатъци. Осветление - LED, с 2 лампи и бутон за включване и изключван..
369.00 лв.
Телескопичен аспиратор Bosch DFL064A52 Серия 4 е 60 см широк, енергиен клас А. Предназначен е за вграждане. Основни характеристики  Цвета на уредбата е сребърен металик. Окачен шкаф с широчина 60 см. Работа с отвеждане/рециркулиране на въздуха. Комплект за рециркулация. Управлението е е..
499.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
4.51 | 15