Категории
Your Cart

Абсорбатори и аспиратори

От години насам все повече и повече семейства залагат на това да инвестират в името на удобството помещението, в което приготвят храната си, да не приема миризмата на яденото от тях ястие. В името на чистия и липсата на застоял въздух, хората се доверяват на абсорбатори и аспиратори.

Преди известни и забелязващи се само по професионални кухни в ресторанти, днес почти всяко домакинство разполага с подобен електроуред, който може да предотврати натрапчивото присъствие на прекалено приятен мирис у дома. Ако и вие страдате от липса на такива помощници във вашата кухня, то следващата част на текста е специално за вас.

Какво е кухня без абсорбатори и аспиратори

Всъщност, кухнята задължително трябва да разполага с абсорбатори и аспиратори, ако особено в къщата живеят и малки деца. Тези уреди успяват и засмучат извън помещението и вредните газове, които се изпускат във въздуха, ако се готви на газ.

Хубаво е да можете да разполагате с такива продукти, ако вашата цел е винаги у дома да е спретнато и свежо, а въздухът да не напомня на столова. Приемете факта, че е добра идея да заложите на качеството, въпреки че цените на някои модели е доста висока.

Това, обаче трябва да ви наведе на мисълта, че някои неща е по-добре да бъдат превърнати в приоритет.

Klimatici.bg – истината за качеството на нашите продукти

Ако сте наши клиенти от известно време, сигурно сте се чудели как изобщо успяваме да предлагаме само и единствено проверени артикули, от които вие да оставате винаги доволни. Е, това не е много сложно, защото за нас е обичайно занимание да проверяваме стойността на продуктите, от които се предполага, че трябва да печелим.

Задължително е за нас да подходим сериозно към самата идея да вземем някаква сума пари от човек, който разчита на нашите продукти. Зареждаме артикули наистина от цял свят и за нас е напълно непрофесионално да не положим усилия поне да разберем колко надеждни са стоките, които пристигат при нас.

В крайна сметка в един момент този продукт ще достигне до своя краен потребител, който ще живее с мисълта, че е направил правилно решение закупувайки го. Би било много неприятно, ако същият този клиент усети, че нещо не е наред твърде скоро след покупката на въпросния електроуред или аксесоар към вече закупен такъв.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където ще получите безпроблемен достъп до куп разнообразие от продукти. Спокойно се доверете на онези, които могат да ви помогнат и да ви направят горди собственици на нещо, от което да извлечете само и единствено максимума.

Поръчай абсорбатор или аспиратор за кухня на Ниска цена с Гаранция. Богато разнообразие от абсорбатори и аспиратори за кухня и за вграждане на промо цени с Експресна доставка или абсорбатор без комин, с филтър, за пълно вграждане. Избери сред телескопични, кухненски, декоративни, професионални абсорбатори или кухненски, островни, вградени, професионални, телескопични видове евтини аспиратори на ниски цени.

Мощен и тих островен, за стенен монтаж кухненски абсорбатор 90 см. с ниско ниво или свободностоящ, островен, таванен аспиратор 90 см. с филтър или два мотора за пълно вграждане в плот. Най-добрият ширм за кухня и вграждане на Топ цена, както и вграден, стенен, черен или бял абсорбатор за вграждане в плот, телескопичен и с различни размери за кухня. Вземи на изплащане с или без оскъпяване професионален аспиратор за остров под един покрив!

Популярни търсения: ширма, absorbator, абсорбатор 500 кубика

Аспиратор за пълно вграждане Bosch DLN53AA70, 302 м3/ч с енергиен клас D и максимален капацитет 302 куб.м./час. Основни характеристики  Средния енергиен разход за година е 66,7 kWh. Клас на ефективност на вентилиране E, на осветление D, на филтър за магнини D. Шум - 46/61 dB. 2 режима на..
299.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWP64BC60 е енергиен клас D и има максимален капацитет 365 куб.м./час. Основна иформация Дизайн - черен цвят Три степени на мощност. Осветление - LED модул. Метален филтър за мазнини (подходящ за почистване в съдомиялна машина). Ниво на шума според EN 60704-3 и EN 6070..
479.00 лв.
Абсорбатор за вграждане Teka CNL 6815 PLUS е телескопичен абсорбатор за вграждане с размер 60 см. Моделът е в цвят инокс със защита от отпечатъци. Предният му панел се издърпва и може да се сменя. Характеризира се с електронно управление и новия, по-икономичен и ефективен двигател EcoPower.  ..
519.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWK065G20, 539 м3/ч се характеризира с два режим на работа - отвеждане на въздуха или циркулация на въздуха. Основни характеристики  Енергиен клас C. E бял Hood. Широчина на уреда 60 см.. Дълбочина на уреда - 386 мм. За режима с циркулация на въздуха трябва допълн..
549.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWB66DM50, 605 м3/час се отличава с TouchControl сензорно управление и LED дисплей.  Основна информация  Енергиен клас B. Среден енергиен разход годишно - 48,1 kWh. Клас на ефективност на вентилиране - A. Клас на ефективност на осветление - A. Клас на ефектив..
749.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане Gorenje BHP623E13X Essential, 639 м3/ч е с максимална циркулация при екстракция: 639 m³/h и енергиен клас C. Основни характеристики на модела Абсорбатор за вграждане Дизайн - инокс без отпечатъци. Осветление - LED, с 2 лампи и бутон за включване и изключван..
369.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане Teka CNL 6415 PLUS бял, 385 м3/ч се отличава с икономичен двигател EcoPower, електронно управление и LED осветление.  Основни характеристики Размер: 60 см Цвят: бял Стъклен преден панел, който се издърпва Електронно управление EcoPower икономичен и е..
389.00 лв.
Телескопичен абсорбатор за вграждане, двигател EcoPower A, 60 см Teka CNL 6415 PLUS, инокс има издърпващ се и сменяем преден панел. Енергиен клас А. Основни характеристики Размер - 60 см. Цвят - инокс със защита от отпечатъци. Управление - електронно. Нов по-икономичен и ефективен двигател E..
389.00 лв.
Телескопичен аспиратор Bosch DFL064A52 Серия 4 е 60 см широк, енергиен клас А. Предназначен е за вграждане. Основни характеристики  Цвета на уредбата е сребърен металик. Окачен шкаф с широчина 60 см. Работа с отвеждане/рециркулиране на въздуха. Комплект за рециркулация. Управлението е е..
519.00 лв.
Стенен аспиратор Bosch DWK065G60 се характеризира с електронното си управление с TouchControl и LED сензорен дисплей. Основни характеристики на модела Дизайн - черен и стъкло. Тристепенна мощност. LED осветление на работната площ. Засмукването е странично. Стъклен капак на филтъра. Метален ..
549.00 лв.
Абсорбатор за стенен монтаж, двигател EcoPower A, 60 см Teka DSH 685 притежава електронно управление с бутони, които има LED просветка. Основна онформация  Бял дисплей. Таймер за програмиране. Степени на мощност - 3 плюс 1 интензивна. LED лайсна.  Капсулован двигател с двойна турби..
689.00 лв.
Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm
По запитване
Подходящ за всеки дом - за екстракция на въздух или рециркулация, Абсорбатор за вграждане Miele DA 3466D EDST, 60cm впечатлява със своя тънък дизайн, мощност от 550m3/h и ефективна филтрация с10-пластов филтър за мазнина от неръждаема стомана. Отличителни характеристики Този модел впечат..
1190.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
4.15 | 169
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.