Категории
Your Cart

Професионални охладители

Нуждите от електроуреди на един ресторант,бар или магазин за бутикови хранителни стоки, често са не само от практичен, но и естетичен характер. Работите ли с храна или напитки, винаги ще имате нужда от начин на охлаждане на продуктите – а при професионално потребление, вие имате нужда от професионални охладители, като тези, които намирате тук на Klimatici.bg.

Какво представляват професионалните охладители

Професионалните охладителни тела са специален клас хладилници, фризери и изстудяващи камери, които са предназначени за ползване в работна среда при ниска консумация и висока производителност.

Голямото предимство на селекцията пред вас, е че много голяма част от тях има прозрачни, остъклени врати, които са като дисплей за свежите продукти.

Разликата между професионалните продукти и тези предназначени за домашно ползване идва от качеството на изработка, вложените материали и гаранционния срок. Много от продуктите предложени тук са от по-висок клас на изработка и за това могат да поддържат много по-ниски температурни стойности за много по-дълго време.

Освен това ще разполагате с различни на вид рафтове подходящи за съхраняването до консумация на разнообразни продукти – от бутилки с вино, до хранителни продукти – на едно място. В зависимост от вашите потребности, тук ще откриете различни по размер и вътрешен обем решения, които са оптимизирани за визуална приветливост и представителност.

Ползите от нашите професионални охладители

Една полза, която ще забележите мигновено, е че такива продукти като нашите професионални охладители, идват с прозрачна, остъклена врата и вградено дисплейно осветление за всеки рафт. Новите LED технологии позволяват за много по-ефикасно и ефектно осветяване на вътрешността на охладителите, така че да презентират продукцията вътре в тях.

Освен атрактивност, тези охладители имат и голяма вместимост, дори при моделите с по-компактни външни размери. Това ги прави идеални за ползване под бар, зад гише или в други по-ограничени на пространство обстоятелства, които са често срещани в професионалните среди.

Освен това, при модели с допълнително изолирани врати, можете да се възползвате от динамично охлаждане в няколко отделни зони на активност. По този начин можете много по-правилно да охладите един продукт, докато друг оставите в сравнително по-топло състояние за по-бързо размразяване или готово ползване.

Защо винаги можете да имате доверие на Klimatici.bg

Това, което винаги ни е отличавало от останалите е нивото на подбор на продукти и производители както и обслужването на клиенти. Няма значение дали пазарувате за професионални или домакински електроуреди, при нас винаги можете да откриете най-високите класове продукти на изключително добра цена.

А когато не сте сигурни какво точно ще ви служи най-добре, винаги можете да се обърнете към нас за професионална консултация от експерт.

Професионални охладители на Промо цени с Гаранция и включена доставка в цяла България. При нас ще откриете професионална хладилна витрина, фризерна ракла, хладилник или фризер по стандарт Гастроном 2/1.

Фризерна ракла Liebherr EFI 1453 притежава изключително ефективна охладителна система, основана на десетилетия опит областта на хладилната техника и постоянната научноизследователска дейност на Либхер. Отличителни характеристики на модела  Моделът разполага с кошници за окачване, с които прод..
1499.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr GTL 4905 Фризерна ракла Liebherr GTL 4905
По запитване
Фризерна ракла Liebherr GTL 4905 има общ полезен обем 460 литра и е енергиен клас E. Основни характеристики  С десетилетия опит в областта на хладилната техника, Либхер осигурява превъзходно качество на охладителната система. Благодарение на употребата на висококачествени компресори, конденза..
1365.00 лв.
Професионален хладилник Liebherr MRFvc 3501 се отличава с ефективна охладителна система и динамично охлаждане. Основни характеристики Екологичен хладилен агент Притежава екологични хладилни агенти R600a и R 290. Те намаляват парниковия ефект и не разрушават озона. Изцяло са заменили предходните х..
1279.00 лв.
Фризер Liebherr GGPv 1490 ProfiPremiumline е първокласен избор дори и за най-високите изисквания по отношение на дизайна и техниката. Отличителни характеристики и предимства Една от основните характеристики на фризера е това, че външният му корпус е от благородна стомана. Той е изпълнен с цели стр..
8599.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.25 | 165