Категории
Your Cart

Професионални охладители

Нуждите от електроуреди на един ресторант,бар или магазин за бутикови хранителни стоки, често са не само от практичен, но и естетичен характер. Работите ли с храна или напитки, винаги ще имате нужда от начин на охлаждане на продуктите – а при професионално потребление, вие имате нужда от професионални охладители, като тези, които намирате тук на Klimatici.bg.

Какво представляват професионалните охладители

Професионалните охладителни тела са специален клас хладилници, фризери и изстудяващи камери, които са предназначени за ползване в работна среда при ниска консумация и висока производителност.

Голямото предимство на селекцията пред вас, е че много голяма част от тях има прозрачни, остъклени врати, които са като дисплей за свежите продукти.

Разликата между професионалните продукти и тези предназначени за домашно ползване идва от качеството на изработка, вложените материали и гаранционния срок. Много от продуктите предложени тук са от по-висок клас на изработка и за това могат да поддържат много по-ниски температурни стойности за много по-дълго време.

Освен това ще разполагате с различни на вид рафтове подходящи за съхраняването до консумация на разнообразни продукти – от бутилки с вино, до хранителни продукти – на едно място. В зависимост от вашите потребности, тук ще откриете различни по размер и вътрешен обем решения, които са оптимизирани за визуална приветливост и представителност.

Ползите от нашите професионални охладители

Една полза, която ще забележите мигновено, е че такива продукти като нашите професионални охладители, идват с прозрачна, остъклена врата и вградено дисплейно осветление за всеки рафт. Новите LED технологии позволяват за много по-ефикасно и ефектно осветяване на вътрешността на охладителите, така че да презентират продукцията вътре в тях.

Освен атрактивност, тези охладители имат и голяма вместимост, дори при моделите с по-компактни външни размери. Това ги прави идеални за ползване под бар, зад гише или в други по-ограничени на пространство обстоятелства, които са често срещани в професионалните среди.

Освен това, при модели с допълнително изолирани врати, можете да се възползвате от динамично охлаждане в няколко отделни зони на активност. По този начин можете много по-правилно да охладите един продукт, докато друг оставите в сравнително по-топло състояние за по-бързо размразяване или готово ползване.

Защо винаги можете да имате доверие на Klimatici.bg

Това, което винаги ни е отличавало от останалите е нивото на подбор на продукти и производители както и обслужването на клиенти. Няма значение дали пазарувате за професионални или домакински електроуреди, при нас винаги можете да откриете най-високите класове продукти на изключително добра цена.

А когато не сте сигурни какво точно ще ви служи най-добре, винаги можете да се обърнете към нас за професионална консултация от експерт.

Професионални охладители на Промо цени с Гаранция и включена доставка в цяла България. При нас ще откриете професионална хладилна витрина, фризерна ракла, хладилник или фризер по стандарт Гастроном 2/1.

Фризерна ракла Liebherr GTL 4905 Фризерна ракла Liebherr GTL 4905
По запитване
Фризерна ракла Liebherr GTL 4905 има общ полезен обем 460 литра и е енергиен клас E. Основни характеристики  С десетилетия опит в областта на хладилната техника, Либхер осигурява превъзходно качество на охладителната система. Благодарение на употребата на висококачествени компресори, конденза..
1365.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr EFI 1453 притежава изключително ефективна охладителна система, основана на десетилетия опит областта на хладилната техника и постоянната научноизследователска дейност на Либхер. Отличителни характеристики на модела  Моделът разполага с кошници за окачване, с които прод..
1449.00 лв.
Професионален хладилник Liebherr MRFvc 3501 се отличава с ефективна охладителна система и динамично охлаждане. Основни характеристики Екологичен хладилен агент Притежава екологични хладилни агенти R600a и R 290. Те намаляват парниковия ефект и не разрушават озона. Изцяло са заменили предходните х..
1249.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
4.51 | 25