Категории
Your Cart

Аксесоари за мобилно почистване

Освен основните уреди за почистване с вода под налягане, едни кристални и безупречни резултати изискват и употребата на множество други аксесоари, които да улеснят и подпомогнат дейността. В този каталог ще намерите най-различни и разнообрази аксесоари за мобилно почистване, които ще се превърнат в неотменна част от всяко ваше миене с мобилна водоструйка.

Кои аксесоари за мобилно почистване са задължителни

Истина, е че има многобройни и най-различни начини за почистване на външни повърхности, но са малко тези неща, които действат безотказно всеки път. Именно аксесоарите, които ви предлагат сигурност във всякакви условия на чистене, са тези, които са най-желани и търсени.

Кой не иска да разчита на инструментите си и да знае, че може да им има доверие без значение какво се случва? Затова тук сме събрали подобни предложения като микрофибърни кърпи, четки и приставки за уреди за мобилно почистване, които значително да подобрят вашето почистване през лятото и пролетта.

Задължително е да разполагате с нещо за подсушаване, тъй като то ще намали бързото натрупване на мръсотия. Това е особено важно, когато почиствате прозорци или автомобил стоящи на открито, тъй като дори най-малкия полъх може да полепне фин прах по все още мократа им повърхност.

Добре е и да имате приставки за удължаване на водоснабдителен маркуч към вашите уреди за мобилно почистване. Те ще ви позволят да увеличите обсега на вашата дейност значително, като ви дават нужната гъвкавост да достигнете тези иначе трудни за почистване места.

Как най-добре се почиства с вода под налягане

Водата под налягане има огромен потенциал за отстраняване на мръсотия. За да осъществите този потенциал, е важно да разполагате с правилите аксесоари за мобилно почистване, като например микрофибърна кърпа или приставка за създаване на хоризонтална струя.

Преди да подходите към почистването на каквато и да е замърсена повърхност, е добре да вземете предвид дали има вятър и каква е неговата сила. Ако има силен вятър е добре да работите бързо и отблизо, тъй като силните пориви могат с лекота да отклонят водата под налягане и тя изобщо да не стигне там, където е била насочена.

Друг важен момент е това да имате лесен достъп до желаното място, като винаги се почва отгоре-надолу, след което отвътре-навън. Такъв е случая с миенето на прозорци – винаги мийте дограмата преди да подходите към самите стъклопаркети – така ще намалите излишното повтаряне на стъпките за почистване.

Защо да изберете Klimatici.bg за вашите покупки

Пазаруването в Klimatici.bg винаги е добро решение, тъй като всеки от вас тук можете да намери широк диапазон от продукти на различна цена. Това позволява на всеки търсещ да намери инструмент, уред или аксесоар, които да пасне не само на неговите потребности, но и на предвидения от него бюджет.

Микрофибърна кърпа за финно почистване...
11.00 лв.
Четката за почистване на козина е предназначена за премахване на мръсотията от домашния любимец. Зъбците са от неръждаема стомана и идеален източник на масаж за животното. Дръжката на четката се регулира и е подходяща за различни размери на ръцете...
17.90 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4.16 | 162
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.