Категории
Your Cart

Канални климатици

Добро усещане за комфорт във всяка ситуация, невероятно запълване на всеки ъгъл на помещението, равномерно обръщение на въздуха в жилището или в офиса – куп ползи от използването на климатични системи, а и на канални климатици в частност. Нашата задача е почти свършена.

Казваме „почти“, защото ние винаги сме имали възможността да печелим много, но все сме избирали да ви каже откровено какво считаме за даден тип артикули.

Ако нещо няма да ви върши работа, предпочитаме да ви откажем от евентуална инвестиция вместо това да го предпочетете и след това бързо да осъзнаете, че сте допуснали грешка.

Готови ли сте да работите с нас – хората, които винаги ще изберат да ви помогнат вместо да ви поставят в скъпо неудобство? Нашата работа е била за клиента, в негов интерес, а не в негов ущърб.

Можем съвсем гордо да ви поканим в нашия онлайн магазин и да ви предложим едни от най-добрите модели канален климатик. При нас има и разнообразни продукти, с които да ви накараме да се чувствате така, сякаш пазарувате изключително успешно.

Забележете, че това дори няма да е чувство, а ще е самата истина.

Можем незабавно да ви дадем една причина, с помощта на която да ви докажем нашата помощ за вас и вашето ежедневие. Ние предлагаме устойчивост на ниски цени – не станаха ли две?

Познайте какво – в нашия онлайн магазин има куп от причини, които дебнат на всяка страница. Добре дошли в онлайн магазин за климатици Klimatici.bg!

Добри цени за канални климатици и още артикули

Канални климатици човек не може да види навсякъде. Те са малко по-рядък тип системи, но за сметка на това тяхната ефикасност е повече от добра.

Това, че ги няма навсякъде е главно заради това, че те се монтират обикновено в помещения, които имат нужните условия, (неправилен таван, стъпаловиден покрив и др.) които дават възможност да се осъществи монтирането на климатик.

Ако вие имате точно такъв тип помещение, което освен всичко останало впечатлява и с голяма площ, то тогава вие със сигурност можете да заложите на подобен вид регулатор на температурата.

Как от Klimatici.bg възприемаме своите клиенти

Винаги сме казвали, че ние не продаваме продуктите си на клиенти и отношенията ни с тях не приключват с разплащането.

Ние предлагаме помощ на приятели, които разчитат на нас и нашата компетентност по теми, които не всеки познава в детайли -  в това число кой е най-добрият канален климатик.

Можем да помогнем и на вас, защото ни е грижа какво купувате, как го използвате и върши ли то реално своята работа.

Няма по-голямо удовлетворение от това да видиш как си помогнал на човек, който е имал нужда от това.

Очакваме ви!

Канален климатик Gree GUD35P/GUD35WNhA-T, 12 000 BTU, Клас A++ е с подобрена енергийна ефективност и е подходящ за скрит монтаж в тавана в помещения м/у 20 и 30 кв.м. Работи с най-новия хладилен агент R32. Отличава се с широк температурен диапазон на работа. В режим на отопление работи при температу..
1939.00 лв.
Канален климатик Mitsubishi Heavy SRR25ZS-W/SRC25ZS-W1 Premium, 9 000 BTU, Клас A++ е инверторен тип с висока енергийна ефективност. Моделът е проектиран с новия R32 хладилен агент. Височината му е едва 200 мм., като не заема значително пространство при монтаж...
2209.00 лв.
Канален климатик Fuji Electric RDG-24LMLA/ROG-24LALA, 24 000 BTU, Клас А++ е инвертор, предназначен за вграждане в стена или за монтаж в окачен таван. Притежава функции за икономичен режим, автоматичен рестарт и автоматична смяна на режим. Моделът е оборудван със седмичен таймер и таймер за сън. Въз..
3199.00 лв.
Канален климатик Fuji Electric RDG-24LMLA/ROG-24LALA, 24 000 BTU, Клас А++ е инвертор, предназначен за вграждане в стена или за монтаж в окачен таван. Притежава функции за икономичен режим, автоматичен рестарт и автоматична смяна на режим. Моделът е оборудван със седмичен таймер и таймер за сън. Въз..
3889.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.56 | 12