Категории
Your Cart

Връщане / Замяна на стоки

ВРЪЩАНЕ/ ЗАМЯНА НА СТОКИ

1. Период за връщане на стоки

Всяка закупена стока през онлайн магазин Klimatici.bg може да бъде върната в 14-ДНЕВЕН СРОК от датата на доставка.

  • Връщането/замяната на закупена стока онлайн в 14-дневен срок става чрез попълване на формуляр, който може да изтеглите от тук.
  • Продукта, който желаете да върнете трябва задължително да отговаря на общите условия за връщане или замяна на стока.
  • Връщането на стока се осъществява лично или чрез куриерска услуга, като транспортните разходи са за сметка на клиента. Стоката се изпраща със застраховка за стойността на уреда и БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, в случаите когато връщате стоката чрез куриер. Ако съответната стока няма застрахова и настъпян щети при транспорта, отговорносста и разходите са за сметка на купувача.

2. Общи условия за връщане или замяна на стоки

Следните общи условия важат при връщане/замяна на стока, закупена от онлайн магазин Klimatici.bg:

1. Стоката да бъде с оригинална опаковка и да не е нарушен нейния търговски вид;

2. Да не е използвана или монтирана.

3. Да не е повредена или счупена при транспорта. В случай, че се установи повреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриер. Ако се установи транспортен дефект, стоката НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане или замяна.

4. Да е съпътствана с оригинален финансов документ ( фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички останали документи към опаковката оригинал), който доказва, че е закупен от Klimatici.bg.

5. Възстановяването на парични суми се реализира по начина, по който купувача е заплатил, в срок от 14 дни от датата на връщане на артикула.

Важно условие: Получената стока подлежи на оглед и оценка в сервизната база на Klimatici.bg. В случай, че същата не отговаря на горепосочените общи условия за връщане или замяна, на основание чл. 55, ал. 4 от ЗЗП, Klimatici.bg има право да обезцени стоката в размер от 10 до 100 % при пълна щета от стойността й, посредством протокол. Той се съставя в присъствие на клиента или му се изпраща в писмен вид по посочената във формуляра електронна поща.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.