Категории
Your Cart

Конвектори

Всеки човек обича да използва лесни за употреба уреди, които му показват лекотата на живота и правят ежедневието му изключително лежерно. Колкото по-малко мисли за проблеми имат нашите клиенти, толкова по-добре вършим работата си - затова има конвектор за всеки.

Една конвекторна печка е способна, без намеса, да затопли цяло помещение с минимален преразход на електричество.

А когато говорим за такива електрически уреди, то няма как да не споменем нашите конвектори, които печелят доверието на все повече потребители.

Доверете се на нашите качествени конвектори

Качеството е лесно да се спомене като характеристика, но трябва да бъде доказано с времето – тогава хората се обръщат към конвектора.

Истината е, че хората понякога не вярват на това, което можем и е необходимо да се трудим още повече, за да покажем на потребителската маса, че Klimatici.bg не е просто онлайн магазин за енергоспестяващи конвектори.

За да намерите правилния енергоспестяващ конвектор за вас и вашия дом, е добре да вземете предвид размера на помещението и видът монтаж, който е най-подходящ за вас.

Всичко е било с цел по-лесна употреба на наши предложения, наред с нашите конвектори.

Наличните тук конвектори печки могат да се разделят на няколко различни енергийни класа – такива за една стая и такива за множество помещения. Конвектор за отопление с повече от една програма или дори дистанционно управление ще бъде най-доброто, което можете да закупите.

Klimatici.bg – вашият логичен избор по ред причини

Като водеща дестинация за качествени конвекторни печки, ние щателно проверяваме всеки артикул. Така гарантираме, че той ще оправдае вашите очаквания напълно, без компромис с качество и дълготрайност на експлоатация.

Наличните тук конвектори за отопление идват от доверени и доказани наши партньори в сферата на отоплителната техника. По този начин увеличаваме вероятността да останете доволни от новия си конвекторен радиатор.

Ние разполагаме с няколко различни вида конвекторни радиатори    , а именно:

Като също така предлагаме и по-широка гама от отоплителни, невентилаторни електроуреди като:

Да си авторитет в индустрията за ел конвектори не е никак лесна задача, тъй като се изисква време, опит и много упоритост. Смятаме, че нашият труд има пряко отражение и на удоволствието, което всеки нов клиент усеща при пазаруване през Klimatici.bg.

Поръчай конвектор за отопление или охлаждане на дома и офиса или конвектори на Ниски цени с Експресна доставка. Богато разнообразие от евтини и икономични, норвежки ел конвектори с wifi за отопление (за топло и студено) или електрически, смарт конвектор за 20, 30 квадрата с дистанционно управление.

Направи правилния избор с wifi, вертикален или керамичен конвектор икономичен за топло и студено или за охлаждане. Управлявай по всяко време своя конвектор 2000w, 3000w, 500w, 1000w, 1500w с wifi на Топ цена и на промоция. Безупречно качество и гаранция на всички конвекторни отоплителни уреди или печка конвектор от Klimatici.bg.

Популярни търсения: конвектор 400 вт., ковектор

Отличителни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Touch Дигитално управление с LED дисплей и touch управление. Електронен термостат. Стилен и елегантен дизайн, подходящ за всяка съвременна баня. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Стойка за кърпи с 4 кукички. Миещ с..
299.00 лв.
Вентилаторен конвектор за баня Tedan Quadro Visio е ново поколение нагреватели за баня с високоефективна технология за прецизно и персонализирано управление на топлинния комфорт на Вашата баня. Уредът може да затопли помещението с приятна топлина във Вашата баня само за няколко минути, способен е да..
329.00 лв.
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy Дигитално управление с LED дисплей и touch.  Ел. термостат за максимална икономичност. Елегантен дизайн в бял цвят за всяка съвременна баня. Компактен размер. Режим за безшумна работа. Равномерно разпределяне на топлин..
359.00 лв.
Характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy 2B Дигитално управление: LED дисплей с touch управление. Електронен термостат за максимална икономичност. Елегантен и стилен дизайн в бяла цвя. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Алуминиева поставка за кърпи. Равномерно р..
399.00 лв.
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy Visio Дигитално управление включва LED дисплей и touch управление. Електронен термостат за максимална икономичност. Елегантен дизайн. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Алуминиева поставка за кърпи. Огледална повъ..
449.00 лв.
Електрическа лира за баня Tedan TBBI 12i 600-700W
Изчерпан
Отличителни характеристики на Електрическа лира за баня Tedan TBBI 12i 600-700W Електронен термостат с цифрово електронно управление. Термостата има за цел да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл. Програма за бързо изсушаване на хавлии. Програма за затопляне на бебешки о..
569.00 лв.
Електрически радиатор Tedan TT-KS 2500W Електрически радиатор Tedan TT-KS 2500W
По запитване
Tedan TT KS TDI 2500  е електрически акумулиращ отоплител с хомогенно излъчващ челен панел. Мощността му е 2500W. Корпусът е изработен от въглеродна стомана, върху който е нанесено епоксидно покритие (Color RAL 9003). Специална конструкция подобрява топлообмена. Цифров електронен термостат, с диги..
1449.00 лв.
Крачетата за конвектор Tedan са мобилни стойки, на които конвекторът се монтира и може да бъде лесно и удобно преместван. Изработени са от пластмаса и са съвместими със следните серии конвектори на Tedan: CVT, CVT E и CVS. ..
19.90 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.07 | 97
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.