Категории
Your Cart

Master

Инфрачервен нагревател Master HALL 1500 загрява помещението, в което се използва моментално. Когато работи уредът, не гори кислород и не нарушава комфорта в помещението. Липса на въздушен поток и прах. Напълно безшумен. Мощността на уреда е 1500W. Може да се постави метална стойка, с цел по-бързо и ..
599.00 лв.
Инфрачервен нагревател Master HALL 3000 загрява помещението, в което се използва максимално бързо. Той не гори кислород и не нарушава комфорта в помещението. Не предизвиква въздушен поток и прах. Моделът е абсолютно безшумен. Уредът е с мощност 3000W. Разполага с 2 степени на мощност - 1500W и 3000W..
1199.00 лв.
Влагоуловител Master DH 720 е предназначен за обезвлажняване на гардероби, галерии, вили, бунгала и сушилни помещения с площ 20 кв.м. Вместимостта на резервоара е 5 литра, като в него излишната влага се събира а обезвлажнения въздух се изпуска с леко повишена температура.  Уредът е оборудван с..
819.00 лв.
Професионален влагоуловител Master DH 26 е подходящ за премахване на влагата в мазета, складове, гаражи, библиотеки, перални помещения и др. Спада към професионални кондензационни изсушители на Master от серията рентал. Излишната влага се събира в резервоар с вместимост 8 литра, а обезвлажненият въз..
2499.00 лв.
Воден охладител Master BIO COOLER BC 80
-6 %
Воден охладител Master BIO COOLER BC 80 е предназначен за охлаждане на открити и закрити площи. Подходящ е за инсталиране в магазини, ресторанти, спортни площадки. Икономичен е, работи само с вода - няма фреон, което го прави екологичен.  Резервоарът на уреда е с вместимост 100 л. Пълненето му..
1699.00 1599.00 лв.
Дизелов отоплител Master B 35 CED, 10 kW се характеризира с мощност 10 kW, капацитет - 34 200 BTU и електромеханично управление.  Отличителни черти на уреда Уредът работи с ниско налягане и е с директно горене - отоплява чрез директно нагряване на нафта. Консумацията на гориво за 60 мин. е 0,..
1009.00 лв.
Дизелов отоплител Master BV 77 E, 20 kW се характеризира с капацитет 69 300 BTU и работа с високо налягане. Уредът е с индиректно горене, при което отпадъчните продукти от горенето се извеждат извън помещението посредством специален коминоотвод. Нужна е постоянна вентилация на помещението за притока..
2699.00 лв.
Калорифер Master B 2 PTC е малък и удобен уред, който служи за отопление както в помещения за бита, така и в по-малки търговски обекти, земеделски постройки, складове, оранжерии. Лесно може да се премества. Характеризира се с две степени на мощност - 1000 W и 2000W, а въздушния му дебит е 97 m³/h. Т..
159.00 лв.
Калорифер Master B 3.3 EPB е малък и удобен електрически уред за отопление, който може лесно да се премества в различни помещения. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски шумови нива. Нагревателните елементи са от неръждаема стомана. Конструкцията му е изключите..
259.00 лв.
Калорифер Master B 5 EPB е малък и удобен отоплителен уред, лесно преносим. Основна информация Метална стойка за добра стабилност. Вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Ниски нива на шум. Нагревателни елементи от неръждаема стомана. Изключително устойчива на механични въ..
379.00 лв.
Калорифер Master B 15 EPB е удобен отоплителен, лесно преносим уред. Разполага с метална стойка за по-добра стабилност на калорифера. Притежава вграден стаен термостат. Калориферът не поглъща кислород. Има ниски нива на шум. Нагревателните му елементи са направени от неръждаема стомана. Конструкцият..
875.00 лв.
Калорифер Master B 22 EPB е електрически калорифер, който може лесно да се мести в различни помещения. Предимства и характеристики Метална стойка за много добра стабилност. Вграден стаен термостат Не поглъща кислород. Нагревателните му елементи са направени от неръждаема стомана. Ниски нива ..
1409.00 лв.
Калорифер Master B 18 EPR е електрически калорифер, който може лесно да се мести в различни помещения. Основни характерстики Големи колела и дръжка - лесно преместване. Може да се свърже към гъвкава тръба. Има удължен захранващ кабел. Има възможност да се свързва с гъвкава тръба. Вграден ста..
1879.00 лв.
Калорифер Master RS 40 представлява удобен отоплителен уред, който може лесно да се премества в различни помещения. Разполага с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Работи с три степени на мощност: 13kW, 26kW и 40kW. Подходящ е за търговски обекти, складове, оранжерии..
3779.00 лв.
Калорифер Master B 30 EPR представлява удобен отоплителен уред, който може лесно да се мести в различни помещения. Разполага с големи колела и дръжка, които максимално улесняват преместването му. Може да се свърже към гъвкава тръба. Притежава удължен захранващ кабел. Има и вграден стаен термостат. К..
3639.00 лв.
Инфрачервен дизелов отоплител Master XL 61, 17 kW е нов уред, последовател на стария Master XL 6, съставен от висококачествени компоненти. Най-значимото подобрение за потребителя е куплунгът за присъединяване на дистанционен аналогов или цифров термостат. Подобрена е въздуховодещата система и пусков..
1989.00 лв.
Показани 1 от 16 | 19 (2 Страници)

Състоянието на въздуха в помещения, в които прекарваме дълго време, е от ключово значение за здравословното ни състояние.

В днешно време съществуват най-различни уреди, които могат да пречистят въздуха и да поддържат здравословна концентрация на елементи и влага.

В големите индустриални пространства обикновените домашни уреди трудно биха могли да поддържат необходимото качество на въздуха или подходяща здравословна температура. Ето защо за работната среда е необходимо да потърсим професионална техника за обработка на въздуха.

Ние от Klimatici.bg искаме да ви представим професионалните системи за отопление и вентилация на компанията за строителни машини Master, които предлагаме на максимално достъпни цени.

С тях можете ефективно да адаптирате работната среда според своите нужди без да натрупвате големи разходи.

Какви предимства имат продуктите на Master

Master Climate Solutions е немска компания, открита през 1954-та година, която заема челни позиции в производството на професионални машини за стоителната индустрия.

Водещата мисия на компанията е да държи челното място в сферата, като непрекъснато се адаптира според изискванията на съвременния свят и въвежда иновативни технологии.

Продуктите им са използвани от супермаркети, строителни фирми, промишлени помещения и халета, спортни зали, цехове, както и за домашна употреба.

Машините за обработка на въздуха се отличават с висока енергийна ефективност и безупречна работа дори при екстремни условия и продължително натоварване. Те са изключително икономични и работят ефективно с оптимизирано потребление на ресурси.

След продуктите на Мастър, които предлагаме, можете да се сдобиете с:

Всички уреди на компанията минимизират вредните емисии и неминуемите загуби на енергия в процеса на отопление или охлаждане на въздуха.

Отоплителите притежават системи, които отвеждат вредните отпадъци получени при горенето извън помещението и не застрашават здравето на обитателите.

Продуктите се отличават с голяма мощност и въздушен дебит, лесна поддръжка и изключително здрава и устойчива конструкция.  

Защо хората избират именно Master

Вече повече от 60 години компанията усъвършенства производствените си технологии, което и е отредило лидерската позиция в бранша.

Тя предлага експертни и интелигентни решения за обработка на въздуха, като интегрира най-съвременните иновативни технологии за енергийна ефективност и допълнителна функционалност.

Отношението към потребителите води Мастър в стремежа да предлага винаги надеждни продукти, затова те идват с дългосрочна гаранция и безкомпромисно качество.

Стремежът към намаляването на вредните влияния от индустрията върху околната среда е виден в продуктите на компанията, които работят екологично и оптимизират потреблението на ресурси. С това те редуцират и вашите битови разходи в дългосрочен план.

4.43 | 20