Категории
Your Cart

Безплатен оглед

Безплатен оглед на място или от разстояние

Услугата “Безплатен оглед на място или от разстояние”се отнася за климатични системи в жилища, административни и търговски обекти във всички градове в България, в които има наши монтажни екипи. В случай, че желаете оглед в населено място, в което не оперират наши монтажници, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще извърши огледа. Цената за 1 км. пробег е 0,50 лв.

Услуга “Оглед на място”

Наши инсталатори или търговци, в зависимост от естеството на помещението, определят колко сложен е монтажа, съществуват ли затруднения при определяне на необходимата мощност на климатичната техника и доколко голямо или нестандартно е помещението.

Екипът на Klimatici.bg ще Ви помогне с определянаето на най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Освен това, ще получите съвет относно каква трябва да бъде мощността на климатика, необходим за климатизиране на даденото помещение.

За услугата “Оглед на място” се заплаща 30 лв., но ако поръчате климатична система от онлайн магазин Klimatici.bg, ние приспадаме тази сума от цената на поръчаната система, с което Ви възстановяваме тези 30 лв.

Услуга “Оглед от разстояние”

Услугата “Оглед от разстояние” е нова и полезна услуга на Klimatici.bg, която се прилага бързо, още преди да сте закупили желаната климатична техника.

Как става огледа от разстояние?

За извършването на оглед от разстояние не е нужно да притежавате предварителни познания. Използвайте камерата на Вашият мобилен телефон, с която да заснеменете помещенията за климатизация. Освен това можете да направите видео клип, да скицирате стаите на ръка или дори да заснемете панорамна снимка.

Възползвайте се от тази услуга, не само че ще спестите време в чакане на физически екип да извърши оглед на място, но и ще получите индивидуална консултация за Вашите нужди.

Изпратете Вашите снимки, видеа или скици на:

Услуга “Оглед на термопомпи/газови котли”

Услугата “Оглед на термопомпи/газови котли” задължителна. Ако имате съмнения относно монтажа, заявете оглед на място, за да сте сигурни че всичко ще бъде наред в деня на монтажа.

Стойността на тази услуга е 50 лв., но ако поръчате от Klimatici.bg, сумата се приспада от цената на климатичната система, с което ние Ви възстановяваме тези 50 лв.

Кога трябва да поискате оглед?

В помещения със сложна Г или П-образна форма, при наличие на колонни или други интериорни системи, затрудняващи въздушния поток на климатика е задължително извършването на оглед.

Ако няма достъп за монтаж на външно тяло също трябва да поискате оглед. Това се случва ако липсват прозорци на стената, на която ще се монтира, ако жилището е на последен етаж и има скосени тавани и други. При тези обстоятелства е важно да се извърши правилна преценка как ще протече монтажа – със стълби отвън или ще е необходимо наемането на автовишка, което би оскъпило услугата. В случай на неуточнения до деня на монтажа е много вероятно неговото отлагане, поради липса на достъп до мястото за монтаж на външното тяло. Това ненужно забавя и монтаж на климатика.

Когато става дума за огромни помещения като търговски площи, складове или заведения е препоръчително да се извърши оглед. По този начин най-лесно може да се прецени необходимата мощност за климатизация на помещението, както и броя и вида климатизатори.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.