Категории
Your Cart

Бойлери със серпентина

Бойлерите са уред, който с лекота може да ви осигури значително количество литри топла вода с температура, подходяща за много неща. Бойлерът от висок клас може да стопли вода, която разполага с няколко важни качества.

Първо, тя е достатъчно мощна, за да ви помогне в миенето на замърсени съдове. Естествено, тя е и доста нежна, за да можете спокойно да третирате тялото си по време на душ.

Ето кои са онези характеристики на различните бойлери със серпентина, които най-сериозно накланят везните към закупуването именно на такъв тип продукт.

Защо да закупим бойлер със серпентина

Наличните тук бойлери със серпентина са такъв тип уреди, които загряват водата изключително бързо. Един хоризонтален бойлер със серпентина е направен да приема един или повече източници на топла вода.

Често бъркани и търсени като „бойлери със семпертина” или „бойлер с семпертина”, тези продукти могат да се затоплят от централно парно или чрез соларен колектор. Има и комбинирани бойлер със серпентини – някои модели са с 2 – една отгоре и една отдолу.

Предимството на този вид бойлери със серпентина, е че не само приемат два източника на топлина, но и затоплят водата по значително по-ефикасен начин.

Докато долната серпентина се ползва за бързо нагряване на студена вода, горната служи за запазване на състоянието на вече затоплената вода в колектора.

Тези бойлер с две серпентини могат да използват двата нагревателя едновременно или поединично. Има и дори бойлери с две серпентини и такива с електрически нагревател – те са специален клас електроуреди и се ползват често в кухни, бани и обществени места.

За да закупите най-добрите бойлери със серпентини за вас и вашето домакинство, винаги можете да се свържете с екипа на Klimatici.bg за безплатна консултация.

Кое прави Klimatici.bg един добър онлайн магазин

Истината за нас е доста проста – можем да се адаптираме. Към какво?

Ние сме онлайн магазин за електроуреди, който може много успешно да направи това, което вие очаквате от него, при това да го стори във всяка ситуация, безпроблемно и безупречно.

Това нагаждане към проблема на клиента и ставането на основна част от решението му, ни е изградило имидж на търговец, който може да се справи безропотно с всяко ваше изпитание.

Какво толкова правим, за да сме винаги една стъпка пред проблема? Истината е, че можем да предвиждаме нещата, които ще се случат с нашите клиенти още много рано, преди да са се случили.

Това успяваме да направим единствено и само благодарение на опита, с който разполагаме.

Изграден веднъж и помагащ ни всеки ден, той е едно от най-важните ни оръжия в работата и за щастие не ни е подвеждал в нито един момент, което го прави наистина безценен.

Заповядайте и вие да изпробвате този невероятно усъвършенстван процес, плод на проба-грешка, практикувана с години. Klimatici.bg са тук, за да ви помогнат в ситуациите, които изглеждат безнадеждни.

Очакваме ви!

Бойлер със серпентина на промо цена или бойлери със семпертини (серпентина) на промоция с Гарантирано качество. Поръчай онлайн комбиниран бойлер с 2 (две) серпентини, за парно на изплащане или комбинирани, хоризонтални бойлери неръждавейка s serpentina, с две серпентини (семпертини) за/на ток и (локално) парно. Възползвай се от най-добри цени за serpentina (хоризонтален) бойлер с една/две, двойна серпентина!

Най-често търсени свързани продукти: бойлер с серпентина, бойлери с семпертина, бойлери с серпентина.

Вертикален бойлер Eldom WV08046TLG 80л с лява серпентина се отличава със следните характеристики: Високо качество на достъпна цена; Централно разположена серпентина, обхващаща целия обем на уреда; Бързо загряване на водата при използване на високотемпературни източници (80 градуса); SHIEL..
419.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08046TRG 80л с дясна серпентина предлага високо качество на разумна цена. Моделът загрява водата бързо, като използва високотемпературни източници (80 градуса). Централно разположената серпентина обхваща целия обем на уреда, а SHIELD технологията с емайлно покритие е ..
419.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy GCVSL 8038 30 B12 TSRP с лява серпентина
-10 %
Вертикален бойлер Tesy GCVSL 8038 30 B12 TSRP с лява серпентина e икономичен, ефективен и надежден модел, предзначен за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление. Основна информация Вграден топлообменник (серпентина) – изводи от ляво. ..
509.00 459.00 лв.
Хоризонтален бойлер Tesy GCHS 8044 20 B12 TSRC със серпентина е с една серпентина. Отличава се като икономична, ефективна и надеждна водонагревателна система, която епредназначена за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление. Номиналната мощност на ..
489.00 лв.
Хоризонтален бойлер Eldom WH08039RSR 80л с дясна серпентина впечатлява със своето енергоспестяване. Специално разработената, конусовидна серпентина с висока ефективност, позволява ползване на алтернативни източници на енергия.  Основна информация Моделът се отличава с дълъг живот на..
489.00 лв.
Хоризонтален бойлер Eldom WH08046LSL 80л с лява серпентина е модел проектиран с една серпентина, разположена в лявата част на уреда. Тя дава възможност за използване на алтернативни източници на енергия. Изводите за вода и електричество са в лявата страна. Вместимостта на модела е 80 л., а номинална..
479.00 лв.
Хоризонтален бойлер Eldom WH08046RSR с дясна серпентина се отличава със специално конструрирана серпентина с висока ефективност, която позволява ползване на алтернативни източници на енергия.  Основна информация Моделът притежава плътна изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 33..
489.00 лв.
Хоризонтален бойлер Eldom WH08046LSL 80л с лява серпентина е модел проектиран със серпентина, разположена в лявата част. Тя дава възможност да се използват алтернативни източници на енергия. Изводите за вода и електричество са от ляво. Вместимостта на модела е 80 л., а номиналната му мощност е 2000 ..
479.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV10046ISR 100л с ниска серпентина - неръждаем е модел, който е проектиран с една серпентина, разположена в долната част на уреда. Серпентината има увеличена площ, което я прави подходяща за свързване със слънчев колектор или термопомпа. Благодарение на гофрираната повърхност..
929.00 лв.
Обем на Стоящ бойлер TESY EV 15S 160 60 Z PS със серпентинина за газова инсталация e 160 л., емайлиран, с една серпентина 1.52м², бял кожух, енергиен клас В.Моделът е с компактни външни размери и е подходящ за монтаж под стенен газов котел, както и към електрически котел. Технически характеристики ..
1529.00 лв.
Стоящ бойлер TESY EV 10/7 S2 300 75 A PS с две серпентини е с капацитет от 300 литра, две серпентини, бял кожух и енергиен клас А. Обем 300 литра Повишена ефективност на изолацията от твърд PU Енергиен клас А по съответно директива на ЕС ErP 2010/30/EU. Висококачествено емайлово покритие осигу..
2159.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy GCV6SL 8044 30 B12 TSRP с лява серпентина е вертикален бойлер с една серпентина. Ефективна, икономична и надеждна водонагревателна система, която е предназначена за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление. Разполага с вход за..
489.00 лв.
Вертикален бойлер Tesy GCV7/4SL 10044 30 B12 TSRP2 с две серпентини
-9 %
Вертикален бойлер Tesy GCV7/4SL 10044 30 B12 TSRP2 с две серпентини е ефективна, икономична и надеждна водонагревателна система. Предназначен е за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление. Основна информация Моделът е подходящ за комбинирано ..
539.00 489.00 лв.
Вертикален бойлер BOSCH TR1000T 100 CB TRONIC 1500T с лява серпентина генерира икономии на енергия по време на отоплителния сезон благодарение на вградената си високомощностна серпентина. Тя е свързана към отоплителен котел и нагрява водата в бойлера, без да консумира електричество и така предлага и..
589.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08039SR 80л с ниска дясна серпентина е енергоспестяващ и с дълъг експлоатационен живот. Неговата уникална шест степенна защита го прави напълно сигурен!  Основна информация Ниско разположенета серпентина (S) с увеличена площ акумулира максимално енергията от алт..
509.00 лв.
Бойлер Tesy GCVS 8038 30 B12 TSRP е вертикален бойлер с една серпентина. Това е икономична, ефективна и надеждна водонагревателна система предназначена за свързване към  централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление. Характеристики на BiLight: Вграден топло..
509.00 лв.
Показани 1 от 16 | 82 (6 Страници)
4.20 | 175
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.