Категории
Your Cart

Бойлери със серпентина

Бойлерите са уред, който с лекота може да ви осигури значително количество литри топла вода с температура, подходяща за много неща. Бойлерът от висок клас може да стопли вода, която разполага с няколко важни качества.

Първо, тя е достатъчно мощна, за да ви помогне в миенето на замърсени съдове. Естествено, тя е и доста нежна, за да можете спокойно да третирате тялото си по време на душ.

Ето кои са онези характеристики на различните бойлери със серпентина, които най-сериозно накланят везните към закупуването именно на такъв тип продукт.

Защо да закупим бойлер със серпентина

Наличните тук бойлери със серпентина са такъв тип уреди, които загряват водата изключително бързо. Един хоризонтален бойлер със серпентина е направен да приема един или повече източници на топла вода.

Често бъркани и търсени като „бойлери със семпертина” или „бойлер с семпертина”, тези продукти могат да се затоплят от централно парно или чрез соларен колектор. Има и комбинирани бойлер със серпентини – някои модели са с 2 – една отгоре и една отдолу.

Предимството на този вид бойлери със серпентина, е че не само приемат два източника на топлина, но и затоплят водата по значително по-ефикасен начин.

Докато долната серпентина се ползва за бързо нагряване на студена вода, горната служи за запазване на състоянието на вече затоплената вода в колектора.

Тези бойлер с две серпентини могат да използват двата нагревателя едновременно или поединично. Има и дори бойлери с две серпентини и такива с електрически нагревател – те са специален клас електроуреди и се ползват често в кухни, бани и обществени места.

За да закупите най-добрите бойлери със серпентини за вас и вашето домакинство, винаги можете да се свържете с екипа на Klimatici.bg за безплатна консултация.

Кое прави Klimatici.bg един добър онлайн магазин

Истината за нас е доста проста – можем да се адаптираме. Към какво?

Ние сме онлайн магазин за електроуреди, който може много успешно да направи това, което вие очаквате от него, при това да го стори във всяка ситуация, безпроблемно и безупречно.

Това нагаждане към проблема на клиента и ставането на основна част от решението му, ни е изградило имидж на търговец, който може да се справи безропотно с всяко ваше изпитание.

Какво толкова правим, за да сме винаги една стъпка пред проблема? Истината е, че можем да предвиждаме нещата, които ще се случат с нашите клиенти още много рано, преди да са се случили.

Това успяваме да направим единствено и само благодарение на опита, с който разполагаме.

Изграден веднъж и помагащ ни всеки ден, той е едно от най-важните ни оръжия в работата и за щастие не ни е подвеждал в нито един момент, което го прави наистина безценен.

Заповядайте и вие да изпробвате този невероятно усъвършенстван процес, плод на проба-грешка, практикувана с години. Klimatici.bg са тук, за да ви помогнат в ситуациите, които изглеждат безнадеждни.

Очакваме ви!

Бойлер със серпентина на промо цена или бойлери със семпертини (серпентина) на промоция с Гарантирано качество. Поръчай онлайн комбиниран бойлер с 2 (две) серпентини, за парно на изплащане или комбинирани, хоризонтални бойлери неръждавейка s serpentina, с две серпентини (семпертини) за/на ток и (локално) парно. Възползвай се от най-добри цени за serpentina (хоризонтален) бойлер с една/две, двойна серпентина!

Най-често търсени свързани продукти: бойлер с серпентина, бойлери с семпертина, бойлери с серпентина.

Вертикален бойлер Eldom 72281HS 200л с ниска серпентина - неръждаем е енергоспестяващ продукт с дълъг живот, който гарантира максимална сигурност.  Отличителни характеристики Този модел вертикален бойлер е проектиран с 1 серпентина , която е разположена в долната му половина. Площта и е увели..
1989.00 лв.
Вертикален бойлер Eldom WV08039SL 80л с ниска лява серпентина е сигурен избор за енергоспестяващ продукт с дълъг експлоатационен период. Основни характеристики Този модел бойлер на Eldom има номинален обем от 80 литра и е предназначен за вертикален монтаж. Той разполага с една серпентина. Има уни..
509.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email GTS 120 със серпентина
Изчерпан
Стоящ бойлер Austria Email GTS 120 със серпентина е стоящ, високообемен бойлер, който е проектиран за работа в газови инсталации. Неговият диаметър е 570 мм. Предназначен е за монтаж на под. Всички продукти на марка Austria Email са изцяло произведени в Австрия. Основни характеристики на Стоящ бойл..
1299.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина е произведен изцяло в Австрия. Предназначен е за работа в газови инсталации и монтаж на под. Неговият диаметър е Ø570 mm, а номиналния обем - 150 литра. Характеристики на Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина Цилиндричен дизайн; Емай..
1399.00 лв.
Стоящ бойлер TESY EV 10/7 S2 300 65 с две серпентини е с емайлиран водосъдържател с номинален обем 300 литра. Отличава се с високоефективна CFC FREE 50 mm пенополиуретанова изолация. Моделът е стоящ на пода и разполага с две серпентини. Той е с голям аноден протектор, който се грижи за предпазванет..
1839.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HR 160 с увеличена серпентина е високообемен и притежава топлообменник, който е специално проектиран, с увеличена топлообменна повърхност за нискотемпературни системи - кондензни котли, термопомпени системи и др. Бойлерът е с диаметър - 600 мм. Предназначението му е за мо..
1999.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HT 400 ERMR с 2 серпентини се явява като част от отоплителни инсталации с основен топлоизточник - слънчев колектор. Чрез втората серпентина може да се свърже и водогреен котел. Диаметърът на този бойлер е 680 мм. и е предназначен за подов монтаж. Той е изцяло произведен в ..
2699.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.47 | 25