Категории
Your Cart

Бойлери със серпентина

Бойлерите са уред, който с лекота може да ви осигури значително количество литри топла вода с температура, подходяща за много неща. Бойлерът от висок клас може да стопли вода, която разполага с няколко важни качества.

Първо, тя е достатъчно мощна, за да ви помогне в миенето на замърсени съдове. Естествено, тя е и доста нежна, за да можете спокойно да третирате тялото си по време на душ.

Ето кои са онези характеристики на бойлера със серпентина, които най-сериозно накланят везните към закупуването именно на такъв тип.

Защо да закупим бойлер със серпентина

Бойлерите със серпентина са такъв тип уреди, които загряват водата изключително бързо. Те са изпитани, надеждни и със сигурност няма да ви предадат точно тогава, когато най-малко очаквате.

Нашата работа, обаче включва и това да ви споменаваме по няколко думи за негативните страни на един тип артикули. В случая, този тип бойлери могат да бъдат недостатъчно бързи в процеса си на работа.

Не забравяйте, че серпентината стопля водата в една точка и топлината се разпространява във водна среда, което в известен процент забавя стоплянето литрите воден ресурс значително.

Кое прави Klimatici.bg един добър онлайн магазин

Истината за нас е доста проста – можем да се адаптираме. Към какво?

Ние сме онлайн магазин за електроуреди, който може много успешно да направи това, което вие очаквате от него, при това да го стори във всяка ситуация, безпроблемно и безупречно. Това нагаждане към проблема на клиента и ставането на основна част от решението му, ни е изградило имидж на търговец, който може да се справи безропотно с всяко ваше изпитание.

Какво толкова правим, за да сме винаги една стъпка пред проблема? Истината е, че можем да предвиждаме нещата, които ще се случат с нашите клиенти още много рано, преди да са се случили.

Това успяваме да направим единствено и само благодарение на опита, с който разполагаме. Изграден веднъж и помагащ ни всеки ден, той е едно от най-важните ни оръжия в работата и за щастие не ни е подвеждал в нито един момент, което го прави наистина безценен.

Няма и един клиент, който може да ни накара да се чувстваме недостатъчно компетентни, защото още при задаването на въпрос от страна на крайния потребител, ние можем да се насочим ясно накъде иска да отиде той, какво търси, какво иска да постигне след последния етап.

Заповядайте и вие да изпробвате този невероятно усъвършенстван процес, плод на проба-грешка, практикувана с години. Klimatici.bg са тук, за да ви помогнат в ситуациите, които изглеждат безнадеждни.

Очакваме ви!

Бойлер със серпентина на промо цена или бойлери със семпертини (серпентина) на промоция с Гарантирано качество. Поръчай онлайн комбиниран бойлер с 2 (две) серпентини, за парно на изплащане или комбинирани, хоризонтални бойлери неръждавейка s serpentina, с две серпентини (семпертини) за/на ток и (локално) парно. Възползвай се от най-добри цени за serpentina (хоризонтален) бойлер с една/две, двойна серпентина!

Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина е произведен изцяло в Австрия. Предназначен е за работа в газови инсталации и монтаж на под. Неговият диаметър е Ø570 mm, а номиналния обем - 150 литра. Характеристики на Стоящ бойлер Austria Email ..
1099.00 лв.
Стоящ бойлер TESY EV 10/7 S2 300 65 с две серпентини е с емайлиран водосъдържател с номинален обем 300 литра. Отличава се с високоефективна CFC FREE 50 mm пенополиуретанова изолация. Моделът е стоящ на пода и разполага с две серпентини. Той е с голям аноден протектор, който се грижи за предпазванет..
1399.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)