Категории
Your Cart

Вентилаторни конвектори

Конвекцията е естествен, природен процес, който описва движението на топлите и студени въздушни маси в климатичните системи.

Те описват общата характеристика на климата на земята, но и също така това как въздухът се държи при затопляне от реотан, и след това издухан от вентилатор.

Разбирайки този процес и ефектите му над климата в един дом, много производители създават различни вентилаторни конвектори каквито можете да намерите на Klimatici.bg – вече на по-добра цена.

Разликата между вентилаторни конвектори и конвектори без вентилатор

Основната и ключова разлика между един вентилаторен конвектор и този без вентилатор, е че този с асистиращо разпространение на топъл въздух, е направен за по-големи пространства.

Благодарение на асистиращото задвижване на затоплените от реотаните въздушни маси, един вентилаторен конвектор може да затопли по-голямо помещение с лекота и по-малка загуба на топлина.

Освен това те се славят с по-голямата си ефективност при изчисление на кубатура на помещение, вложената електроенергия и наличната топлина.

В сравнение с един обичаен или кварцов конвектор без вентилатор, този с вентилация консумира повече ток, по-шумен е и може дори да изсуши въздуха.

Имайки предвид, че те се ползват главно за затопляне на по-големи пространства, е напълно допустимо, дори пренебрежимо, изсушаването на въздуха или наличието на шум.

Кога да изберете един вентилаторен конвектор

Най-добрият момент за избиране на вентилаторни конвектори, е преди идването на зимата и при нужда от отопляване на пространства по-големи от 65 кв.м.

Това време е желателният период за пазаруване на подобна апаратура, тъй като тя може да бъде адаптирана към условията, в които ще се ползва без да губите време за затопляне.

Разбира се, ако вече имате опит с подобни уреди, вие можете с лекота да откриете перфектното решение и да го адаптирате към пространството си без време за адаптация.

Гореспоменатото технологично време е период на адаптация през, който един потребител има възможност да нагласи своята техника и да намери най-доброто място за нея.

При селектирането на един вентилаторен конвектор е важно да наблегнете на неговата мощност, степените на въртене на вентилатора и предназначеното пространство за отопляване.

В тази категория всеки продукт има оптимален обсег от пространство, отвъд, който започва да става неефикасен.

Защо да пазарувате от Klimatici.bg

Причината да пазарувате при нас, е същата причина, която кара хиляди хора да се връщат обратно – реално качество, сигурност и увереност при избиране на продукти.

Благодарение на дългогодишния ни опит в тази сфера, в Klimatici.bg можем да подберем само най-доброто за бита и офиса, и то без да се налага да отивате до физически магазин или да давате излишни пари.

Вентилаторни (водни) конвектори на Топ цени за охлаждане и отопление с Експресна доставка. Поръчай онлайн вентилаторен (воден) конвектор с мнения от директен вносител. Направи правилния избор на конвектор с вентилатор!

Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 23 + управление CB-T са проектирани и произведени в Италия. Отличават се с красив и изчистен дизайн, който отразява италианската визия за стил и елегантност. Отличителни черти Предназначен за работа с вода Уредът е предназначен да работи в система с и..
700.00 лв.
Високостенен вентилаторен конвектор Innova Filomuro SLW 800 е предназначен да работи в система с източник като термопомпа, пелетен котел, газов котел и котел на твърдо гориво. Конвекторът не може да работи самостоятелно. Основни характеристики Решение и за отопление и за охлаждане Когато моделът ..
1395.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4.26 | 143