Категории
Your Cart

Вентилаторни конвектори

Конвекцията е естествен, природен процес, който описва движението на топлите и студени въздушни маси в климатичните системи.

Те описват общата характеристика на климата на земята, но и също така това как въздухът се държи при затопляне от реотан, и след това издухан от вентилатор.

Разбирайки този процес и ефектите му над климата в един дом, много производители създават различни вентилаторни конвектори каквито можете да намерите на Klimatici.bg – вече на по-добра цена.

Разликата между вентилаторни конвектори и конвектори без вентилатор

Основната и ключова разлика между един вентилаторен конвектор и този без вентилатор, е че този с асистиращо разпространение на топъл въздух, е направен за по-големи пространства.

Благодарение на асистиращото задвижване на затоплените от реотаните въздушни маси, един вентилаторен конвектор може да затопли по-голямо помещение с лекота и по-малка загуба на топлина.

Освен това те се славят с по-голямата си ефективност при изчисление на кубатура на помещение, вложената електроенергия и наличната топлина.

В сравнение с един обичаен или кварцов конвектор без вентилатор, този с вентилация консумира повече ток, по-шумен е и може дори да изсуши въздуха.

Имайки предвид, че те се ползват главно за затопляне на по-големи пространства, е напълно допустимо, дори пренебрежимо, изсушаването на въздуха или наличието на шум.

Кога да изберете един вентилаторен конвектор

Най-добрият момент за избиране на вентилаторни конвектори, е преди идването на зимата и при нужда от отопляване на пространства по-големи от 65 кв.м.

Това време е желателният период за пазаруване на подобна апаратура, тъй като тя може да бъде адаптирана към условията, в които ще се ползва без да губите време за затопляне.

Разбира се, ако вече имате опит с подобни уреди, вие можете с лекота да откриете перфектното решение и да го адаптирате към пространството си без време за адаптация.

Гореспоменатото технологично време е период на адаптация през, който един потребител има възможност да нагласи своята техника и да намери най-доброто място за нея.

При селектирането на един вентилаторен конвектор е важно да наблегнете на неговата мощност, степените на въртене на вентилатора и предназначеното пространство за отопляване.

В тази категория всеки продукт има оптимален обсег от пространство, отвъд, който започва да става неефикасен.

Защо да пазарувате от Klimatici.bg

Причината да пазарувате при нас, е същата причина, която кара хиляди хора да се връщат обратно – реално качество, сигурност и увереност при избиране на продукти.

Благодарение на дългогодишния ни опит в тази сфера, в Klimatici.bg можем да подберем само най-доброто за бита и офиса, и то без да се налага да отивате до физически магазин или да давате излишни пари.

Вентилаторни (водни) конвектори на Топ цени за охлаждане и отопление с Експресна доставка. Поръчай онлайн вентилаторен (воден) конвектор с мнения от директен вносител. Направи правилния избор на конвектор с вентилатор!

Вентилаторен конвектор Crystal BGR-200L/R Вентилаторен конвектор Crystal BGR-200L/R
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-200L/R е подходящ за климатизация на помещения с размери около 10 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаМоделът е предназначен да работи в система с източник: термопомпа, пелетен котел, газов котел или котел на твърдо гориво. Вентилаторните ко..
619.00 лв.
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-400L/R Вентилаторен конвектор Crystal BGR-400L/R
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-400L/R е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 20 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаМоделът е създаден да работи в система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или котел на твърдо гориво. Вентилаторните кон..
739.00 лв.
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-600L/R Вентилаторен конвектор Crystal BGR-600L/R
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-600L/R е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 28-30 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаСъздаден е да работи в система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или котел на твърдо гориво. Задължително трябва да ..
829.00 лв.
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-800L/R Вентилаторен конвектор Crystal BGR-800L/R
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Crystal BGR-800L/R е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 40 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаКонвекторът работи само и единствено, когато е в система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или котел на твърдо гориво. ..
929.00 лв.
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 23 + управление CB-T Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 23 + управление CB-T
Безплатна доставка 1г. гаранция
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 23 + управление CB-T са проектирани и произведени в Италия. Отличават се с красив и изчистен дизайн, който отразява италианската визия за стил и елегантност. Отличителни черти Предназначен за работа с вода Уредът е предназначен да работи в система с и..
700.00 лв.
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 33 + управление CB-T Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 33 + управление CB-T
Безплатна доставка 1г. гаранция
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 33 + управление CB-T е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 20 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаКонвекторът работи само,когато е в система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или котел на твър..
765.00 лв.
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 43 + управление CB-T Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 43 + управление CB-T
Безплатна доставка 1г. гаранция
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 43 + управление CB-T е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 27 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаКонвекторът функционира само, когато е включен към система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел и..
820.00 лв.
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 53 + управление CB-T Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 53 + управление CB-T
Безплатна доставка 1г. гаранция
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 53 + управление CB-T е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 35 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаКонвекторът функционира само, ако е включен към система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или ..
860.00 лв.
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 63 Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 63
Безплатна доставка 1г. гаранция
Вентилаторен конвектор Sabiana Carisma CRC MV 63 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 42 кв.м. Основни характеристики: Работи с инсталация с водаКонвекторът функционира само в система с източник: термопомпа, газов котел, пелетен котел или котел на твърдо гориво. Не работи о..
905.00 лв.
Вентилаторен конвектор Olimpia Splendid SL SMART 600B + управление B0673
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Olimpia Splendid SL SMART 600B + управление B0673 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 30 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаКонвекторът е предназначен за система с източник вода: термопомпа, газов котел, пелетен котел или кот..
1049.00 лв.
Вентилаторен конвектор Olimpia Splendid SL SMART 800B + управление B0673
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Olimpia Splendid SL SMART 800B + управление B0673е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 37-40 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаКонвекторът не работи самостоятелно! Той е предназначен за работа в система с източник вода: термоп..
1219.00 лв.
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200 Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 10 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаКонвекторът не може да работи самостоятелно! Той е работи в система с източник вода: термопомпа, газов котел, пелетен котел или к..
1065.00 лв.
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 400 Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 400
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 400 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 23 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаКонвекторът не може да работи самостоятелно, той трябва да е свързан със система с източник вода: термопомпа, газов котел, пелете..
1149.00 лв.
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 600 Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 600
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 600 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 30 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаКонвекторът не работи самостоятелно, той трябва да е свързан към система с източник вода: термопомпа, газов котел, пелетен котел ..
1289.00 лв.
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 800 Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 800
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 800 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 37 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаВентилаторният конвектор не работи самостоятелно, нужно е да бъде свързан към система с източник вода: термопомпа, газов котел, п..
1489.00 лв.
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 1000 Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 1000
Безплатна доставка 2г. гаранция
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 1000 е подходящ за климатизация на помещения с размери до около 45 кв.м. Основни характеристики: За инсталация, работеща с водаВентилаторният конвектор не работи самостоятелно, а само в система с източник вода: термопомпа, газов котел, пелетен котел или к..
1645.00 лв.
Показани 1 от 16 | 24 (2 Страници)
4.26 | 143
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.