Категории
Your Cart

Водоструйки

Да кажеш, че чистотата е важна за модерния човек е повече от скромно изказване – тя е есенциална не само за комфортния, но и здравословен начин на живот.

За това не бива да се изненадвате, че тук пред вас са представени най-различни домакински и професионални водоструйки от добре познати и доверени производители.

Какво прави една водоструйка правилния избор за вас

За да разберете от каква водоструйка точно имате нужда, е добре първо да обърнете внимание на потребностите си както и на това за какво точно смятате да я ползвате.

Ако търсите продукт, с който лесно да измиете прозорците на двуетажната си къща или колата, то тогава един по-семпъл модел би ви свършил прекрасна работа.

Ако, обаче търсите да закупите нещо с повече мощност и възможности, нещо, което е способно да измие фасада на стара сграда, паважа пред блок или да отстрани графити, то тогава имате нужда от мощна водоструйка или професионална машина от Karcher.

Реално, тук можете да намерите най-различни продукти, аксесоари за водоструйки, препарати за миене и подвижни системи за миене под налягане.

Знаем, че нашият сайт се посещава от хора с различни потребности, затова сме и направи толкова разнообразен и богат избор от артикули на добра цена.

Как да изберете от различните водоструйки

Това, на което трябва да наблегнете най-вече при избор от най-различни водоструйки е налягането, което те могат да произведат. Важно е също така дали те работят с резервоар и дали са на електрическа или бензинова основа.

Една електрическа водоструйка има цени подобаващи за уред, който е са доста по-тих, лек и достъпен. Тя ще произвежда по-ниско налягане.

Другата крайност са водоструйки на цена подходяща за уреди с бензиновите генератори, които са способни да свалят боята от остаряла фасада, но за сметка на това са шумни, тежки и изискват по-висока инвестиция.

В описанието на всеки продукт има споменат начин на генерация на енергия, както и нетната скорост на струята. Колкото по-високо е това число, толкова по-силна е струята и толкова повече можете да свършите с нея.

Важно е и да обърнете внимание на съотношението мощност на водоструйка и цена, тъй като по-мощните струват повече.

Разбира се, ако една водоструйка ще се ползва за дома, не е нужно да взимате силен генератор, но е добре да разгледате различните аксесоари.

Някои от тях са специално пригодени за миене на кола, а други за почистване на прозорци от разстояние, такива са например телескопичните аксесоари.

С какво Klimatici.bg са по-добри от останали

Това, което ни отличава е най-вече селекцията ни от водоструйки на цени подходящи за всеки. Сами можете да се уверите, че тук има продукти от висок и среден клас снабдени само от доверени и проверени производители.

Много от тях са на световния пазар от десетилетия, а това за вас означава, че ще закупите маркови продукти на доста добра пазарна цена – уверете се сами и спестете пари, време и усилия в търсене на по-нискокачествена водостуйка.

 

Поръчай водоструйка с Топ цена и гаранция от Klimatici.bg. Избери професионални водоструйки за безупречна чистота на най-ниска цена.Максимална свобода на действие и безупречна чистота с професионални водоструйки на Топ цени с Гаранция от Klimatici.bg. Поръчай онлайн още днес водоструйка на промоция с най-ниска цена и се сбогувай дори и с най-упоритите замърсявания и отлагания.Популярни търсения: водоструйка на 12 волта

Водоструйка Karcher K2 Compact New има компактни размери и е предназначена за почистване на 20 кв.м. площ за 1 час.  Отличителни черти  Това е малка и удобна водоструйка от серия K2, която може да използвате всеки ден. Тя може да отстрани леки замърсявания, като кални градински инструмен..
189.00 лв.
Постигнете перфектни резултати в почистването с Водоструйка Karcher K2 Power Control. Подходяща е за почистване на площ от 20 кв.м за 1 час. Отличителни черти и предимства Водоструйките от серия K2 отстраняват леки замърсявания, от мръсни велосипеди, кални градински инструменти, замърсени градинск..
239.00 лв.
Водоструйка с батерия Karcher K2 Battery Set се характеризира със способността на работа без постоянна връзка с електричество.  Отличителни характеристики Водоструйка с батерия - със 36V/5.2Ah сменяемата литиево-йонна акумулаторна батерия лесно и удобно може да почиствате коли,велосипеди, лод..
769.00 лв.
Водоструйка Karcher K3 Power Control успешно се справят със замърсявания по градински мебели, обзавеждане, велосипеди и др. в рамките на 1 час. Подходящи са за площ от 25 кв.м.  Отличителни черти на модела Серия K3 Моделите от серия K3 могат да се използват всеки ден. Те тежат едва 4 кг., ко..
339.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.27 | 165