Категории
Your Cart

Side-By-Side хладилници

Има модел хладилници, който стана изключително известен напоследък. Само заради едно свое качество, този тип модели станаха наистина много сериозна конкуренция на всички останали.

Разковничето се крие главно в обема на пространството, който предлагат тези модели. Те са по-големи от стандартен хладилен електроуред, дават доста повече възможности като правене на лед, както и пускане на студена вода директно от диспенсър на вратата на електроуреда (не е нужно да отваряте и затваряте вратата му постоянно).

Това, което правят тези модели е просто да улесняват живота на клиенти като вас – които го заслужават без никакво съмнение! Готови ли сте да промените живота си с наша помощ?

Какво е специалното в нашите Side-By-Side хладилници

Това, което повечето хора не знаят, е разликата между хладилниците, които са комбинирани с фризер и нашите Side-By-Side хладилници. Истината за основното различие между тези два типа е в обема на различните части от електроуреда.

Онова, което могат да ви предложат и двата е сравнително сходно, но истината е, че обемът на онова, което ще ви покажем като модел днес, е нещо, което не може да се сравни с нищо друго, създавано от брандовете до момента. Технология, която прави фризер и хладилник напълно равнопоставени части на един електроуред, означава иновация сама по себе си.

Ето защо е толкова важно да се обърне внимание на нещата, които може да ви предложи този вид електроуреди. Нашата работа е да селектираме най-доброто в света на съществуващите Side-By-Side хладилници и да дадем на клиента възможно най-високите класове техника като в замяна искаме единствено доверието и достъпни суми, които да инвестирате в покупката.

Всичко останало като здравето от добре съхраняваната храна, усмивките от новата придобивка, както и експлоатацията с години напред в бъдещето оставяме на вас. Вие сте клиенти, които заслужават най-доброто, а ние сме тук да ви го дадем!

Klimatici.bg – защо сме сигурни в това, което ви предлагаме

Това, което можем да ви дадем като съвети и селекция от артикули, е нещо, с което искрено се гордеем. Ние сме хора, които наистина могат да дадат на клиентите, които разчитат на нас, невъобразима помощ в името на промяна на качеството на живот.

С един адекватен хладилник, на който можете да поверите най-важното – своята храна, вие ще сте един много по-качествено и стойностно живеещ човек. Развитието на човешкия вид, за да стигнем до тук, никога нямаше да се случи без възможността да съхраняваме храната си с месеци.

Е, вижте какво ви предоставя като възможност развитието на човечеството – гениални модели хладилници! Вижте какво предлагаме ние от Klimatici.bg!

Хладилник Side by Side Gorenje NRS9182VX Total NoFrost с диспенсър за вода, 179 см се отличава със SensoTech електронно управление, LED дисплей и общ обем 371 литра. Основни характеристики Вид на продукта: свободностоящ; Total NoFrost; Размери - 90,8 x 179.3 x 67.9 см. (ШxВxД); Стандартна гар..
1849.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)