Категории
Your Cart

Side-By-Side хладилници

Има модел хладилници, който стана изключително известен напоследък. Само заради едно свое качество, този тип модели станаха наистина много сериозна конкуренция на всички останали.

Разковничето се крие главно в обема на пространството, който предлагат тези модели. Те са по-големи от стандартен хладилен електроуред, дават доста повече възможности като правене на лед, както и пускане на студена вода директно от диспенсър на вратата на електроуреда (не е нужно да отваряте и затваряте вратата му постоянно).

Това, което правят тези модели е просто да улесняват живота на клиенти като вас – които го заслужават без никакво съмнение! Готови ли сте да промените живота си с наша помощ?

Какво е специалното в нашите Side-By-Side хладилници

Това, което повечето хора не знаят, е разликата между хладилниците, които са комбинирани с фризер и нашите Side-By-Side хладилници. Истината за основното различие между тези два типа е в обема на различните части от електроуреда.

Онова, което могат да ви предложат и двата е сравнително сходно, но истината е, че обемът на онова, което ще ви покажем като модел днес, е нещо, което не може да се сравни с нищо друго, създавано от брандовете до момента. Технология, която прави фризер и хладилник напълно равнопоставени части на един електроуред, означава иновация сама по себе си.

Ето защо е толкова важно да се обърне внимание на нещата, които може да ви предложи този вид електроуреди. Нашата работа е да селектираме най-доброто в света на съществуващите Side-By-Side хладилници и да дадем на клиента възможно най-високите класове техника като в замяна искаме единствено доверието и достъпни суми, които да инвестирате в покупката.

Всичко останало като здравето от добре съхраняваната храна, усмивките от новата придобивка, както и експлоатацията с години напред в бъдещето оставяме на вас. Вие сте клиенти, които заслужават най-доброто, а ние сме тук да ви го дадем!

Klimatici.bg – защо сме сигурни в това, което ви предлагаме

Това, което можем да ви дадем като съвети и селекция от артикули, е нещо, с което искрено се гордеем. Ние сме хора, които наистина могат да дадат на клиентите, които разчитат на нас, невъобразима помощ в името на промяна на качеството на живот.

С един адекватен хладилник, на който можете да поверите най-важното – своята храна, вие ще сте един много по-качествено и стойностно живеещ човек. Развитието на човешкия вид, за да стигнем до тук, никога нямаше да се случи без възможността да съхраняваме храната си с месеци.

Е, вижте какво ви предоставя като възможност развитието на човечеството – гениални модели хладилници! Вижте какво предлагаме ние от Klimatici.bg!

Хладилник Side by Side Gorenje NRS9182VX Total NoFrost с диспенсър за вода, 179 см се отличава със SensoTech електронно управление, LED дисплей и общ обем 371 литра. Основни характеристики Вид на продукта: свободностоящ; Total NoFrost; Размери - 90,8 x 179.3 x 67.9 см. (ШxВxД); Стандартна гар..
2099.00 лв.
Хладилник Side by Side Bosch KAD93VIFP NoFrost Серия 6, 179 см се отличава с практичен дизайн, общ полезен обем 562 литра и енергиен клас F. Основни характеристики  Хладилникът има врати от неръждаема стомана, сиви страни и покритие, което предпазва от пръстовите отпечатъци. Дръжката на врата..
3799.00 лв.
Хладилник Side by Side Bosch KAG93AIEP Серия 6, 179 см се отличава с врати от неръждаема стомана, които не задържат отпечатъци и лесно се почиства.  Основни характеристики на модела Дизайнът му е изискан и забележителен със сиви страни, вертикална дръжка от алуминий и LED осветление за оптима..
4199.00 лв.
Хладилник Liebherr CBNes 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost притежава множество иновативни технологии, които правят неговата експлоатация истинско удоволствие. Основна информация Технологията NoFrost работи като замразява с охладен циркулационен въздух продуктите и отвежда влагата навън. Така фризе..
8699.00 лв.
Хладилник Liebherr SBS 7212 Comfort NoFrost Хладилник Liebherr SBS 7212 Comfort NoFrost
По запитване
Хладилник Liebherr SBS 7212 Comfort NoFrost има общ полезен обем от 655 литра и покрива енергиен клас F/F.  Отличителни характеристики на модела Технологията NoFrost е отличителна, защото с охладен циркулационен въздух замразява продуктите, а влагата се отвежда навън. По този начин фризерното..
3599.00 лв.
Хладилник Liebherr SBSbs 8683 Premium BioFresh NoFrost IceMaker Хладилник Liebherr SBSbs 8683 Premium BioFresh NoFrost IceMaker
По запитване
Хладилник Liebherr SBSbs 8683 Premium BioFresh NoFrost IceMaker е изключително икономичен, енергиен клас D/D, с общо полезен обем 650 литра. Отличителни характеристики При новите уреди от серията BluPerformance хладилната технология е интегрирана в цокъла на уреда. Имат значително по-голям обем и ..
7999.00 лв.
Хладилник Liebherr SBSes 8773 Premium BioFresh NoFrost Хладилник Liebherr SBSes 8773 Premium BioFresh NoFrost
По запитване
Хладилник Liebherr SBSes 8773 Premium BioFresh NoFrost е нов модел от серията BluPerformance, при който хладилната технология е компактно интегрирана в цокъла на уреда. По този начин е постигнат по-голям полезен обем и по-голяма икономия на енергия.  Отличителни черти NoFrost технологията е е..
7499.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.22 | 151