Категории
Your Cart

Уреди за градина

Градинската работа никога не приключва напълно, дори през зимата има какво да се направи макар и в по-ограничени количества.

За много от нас това е време за разтуха и почивка, тъй като се свързваме с природата. За да помогнем на своята душевна почивка, е добре да притежаваме правилните уреди за градина и точно това ще откриете тук.

Какви видове уреди за градина ще намерите тук

Предлагаме най-важните инструменти, от които едно домакинство, или професионален градинар, биха имали нужда. Те са на основата на акумулаторните батерии и позволяват много по-голяма мобилност от тези с кабел.

Благодарение на напредване в акумулаторните технологии, днешните предложения на Klimatici.bg са в пъти по-добри от предишните поколения, без да струват повече от тях. Реално тук можете да намерите, инструменти с батерии като:

Всичко това ви позволява да поддържате своята градина по един много по-лесен и безпроблемен начин, с минимална физическа ангажираност от ваша страна.

Защо да изберете акумулаторните платформи

Акумулаторните платформи превъзхождат моторните и електрическите уреди със своята лекота, тишина на работа и независимост на действие.

Тази възможност за свободно движение ви гарантира липсата на заплетени кабели и недостиг на гориво – с достатъчно батерии можете да работите цял ден без проблем.

Друго важно предимство на тези уреди, е че новото поколение уреди с батерии разполагат със същата мощност на моторните си конкуренти.

Вече няма ограничение откъм възможна работа, единственото от което се нуждаете са заредени батерии и сте способни да обгрижите една градина от начало-докрай.

За да застъпите изтощаването на една батерия със зареждането на друга, е добре да разполагате с минимум 2 батерии за 1 машина.

Ако сте професионалист и смятате да работите с подобни инструменти и не работите сами, нашата препоръка е да се насочите към закупуването на уреди с по-силни акумулаторни платформи, тъй като те най-добре биха отговорили на вашите изисквания.

Кои са задължителните инструменти за градинарство

На първо място един градинар има нужда от надеждност и функционалност каквито и инструменти да избере да използва.

След като вече знаете къде можете да намерите правилните инструменти, е важно да се фокусирате над тяхната функционалност – тя може да се раздели на три основни лъча:

  • Рязане на клони и храсти;
  • Поддръжка на ливада;
  • Почистване на градински площи.

За почистване на градински площи можете да използвате или ръчни способни като метли и лопатки, така и акумулаторни машини като метачки за външни повърхности.

Можете дори да използвате пароструйки или миячки за външни повърхности, с които да подобрите качеството и състоянието на вашите градински площи.

В категорията с продуктите за рязане на клони ще откриете предимно електрически и акумулаторни продукти. Това са ново поколение уреди за поддръжка на живи плетове, които оперират без никакви горива, а изцяло разчитат на силата на своя електромотор.

Каква гаранция за качество можем да ви дадем от Klimatici.bg

Гаранцията, която нашият екип може да ви даде е свързана с произхода на самите машини и тяхната надеждност през деня.

Не е нужно да се чудите дали закупените уреди за градина ще издържат, щом са закупени от нас и са с името на Керхер, това означава, че сте направили най-добрия избор за бита или бизнеса си.

Акумулаторна косачка Karcher LMO 18-33 Battery Set Акумулаторна косачка Karcher LMO 18-33 Battery Set
-5 %
Акумулаторна косачка Karcher LMO 18-33 Battery Set е с ниско тегло, изключително маневрена е и коси безпроблемно труднодостъпни места. Притежава 2 в 1 система за косене. Благодарение на нея отрязаната трева може удобно да се събере в коша или да се разпръсне върху поляната като естествена тор. Индик..
689.00 655.00 лв.
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery (без батерия) Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery (без батерия)
-5 %
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery (без батерия) осигурява перфектни резултати, без назъбени тревни площи. Отличителни характеристики  Коси до ръба на моравата, тъй като гребените и автоматично захващат дори най-нежните стръкчета до ръба на косачката. По-голям кош за събиране на ..
899.00 854.00 лв.
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery (без батерия) Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery (без батерия)
-5 %
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery (без батерия) се отличава с допълнителното задвижване на задните колела само с натискане на един бутон. Характеристики и предимства Функцията Push Assist за допълнително задвижване на задните колела. Тя добавя допълнителна мощност и улеснява косенето ..
1179.00 1120.00 лв.
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery Set Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery Set
-5 %
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-40 Battery Set прави задачите много по-леки от преди! По-бърза работа с по-малко пекъсвания!  Отличителни характеристики на модела Коси до ръба на моравата, захващайки дори най-нежните стръкчета трева. По-голям кош за събиране на трева - по-рядко изсипване..
1269.00 1206.00 лв.
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery Set Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery Set
-5 %
Акумулаторна косачка Karcher LMO 36-46 Battery Set се отличава с по-висока мощност и лесна работа, дори при неравни терени. Отличителни характеристики Функцията Push Assist за допълнително задвижване на задните колела. Коси до ръба на моравата - най-нежните стръкчета трева са захванати също. 2..
1559.00 1481.00 лв.
Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery (без батерия) Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery (без батерия)
-5 %
Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery (без батерия) осигурява отлични резултати с максимална прецизност. Идеален е за по-трудоемки задачи, като плевене. Основни характеристики Това е мощен акумулаторен тример за трева, подходящ за дълги треви, упорити плевели и свръхрастеж на тревата. Той ..
299.00 284.00 лв.
Акумулаторен тример Karcher LTR 18-25 Battery Set Акумулаторен тример Karcher LTR 18-25 Battery Set
-5 %
Акумулаторен тример Karcher LTR 18-25 Battery Set притежава усукана корда, която гарантира максимална прецизност по време на работа. Достигнете всяко кътче в градината и оставете чисти ръбовете на тревата около пътеката и растенията благодарение на ефективната система за рязане с автоматично удължав..
319.00 303.00 лв.
Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery Set Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery Set
-5 %
Акумулаторен тример Karcher LTR 36-33 Battery Set е подходящ за плевене, показва максимална прецизност и се приспособява към всяка задача благодарение на безстепенното регулиране на мощността. Основни характеристики на модела Моделът е изключително мощен, което го прави подходящ за задачи като дъл..
639.00 607.00 лв.
Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery (без батерия)
-5 %
Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery (без батерия) е ергономичен и добре балансиран. Постига максимална скорост на въздуха от 210 km/h. Притежава плоска дюза за ефективно издухване на листа и други замърсявания. Интегрираният скрапер се грижи за мокрите и отъпкани листа. Основни предимс..
179.00 170.00 лв.
Уред за издухване на листа Karcher LBL 4 Battery (без батерия)
-5 %
Уред за издухване на листа Karcher LBL 4 Battery (без батерия) постига максимална скорост на въздуха 250 км/ч. Основни характеристики на модела Обдухваща тръба - мощно премахва листа и замърсявания около дома и градината. Подвижна плоска дюза - прецизно почистване. 2 нива на мощността - максим..
279.00 265.00 лв.
Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 18-200 Battery (без батерия) Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 18-200 Battery (без батерия)
-5 %
Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 18-200 Battery (без батерия) прави почистването много по-лесно от преди. Изсмуква листата целогодишно, дори влажните листа на труднодостъпни места. Отличителни характеристики Възможност за работа с 18 V батерия - тя е инвативна с технология Real Ti..
449.00 427.00 лв.
Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 36-240 Battery (без батерия) Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 36-240 Battery (без батерия)
-5 %
Уред за издухване и събиране на листа Karcher BLV 36-240 Battery (без батерия) се справя успешно с всякакви задачи, дори с падналите мокри листа и треви, които обикновено се залепват по земята и в ъглите. Отличителни характеристики Тръбите за засмукване и издухване могат да бъдат отстранени поотде..
529.00 503.00 лв.
Уред за издухване на листа Karcher LBL 4 Battery Set
Изчерпан
Уред за издухване на листа Karcher LBL 4 Battery Set се характериира с максимлната скорост на въздуха, която постига от 250 км/ч. Отличителни характеристики Той разполага с обдухваща тръба. Тя е изключително мощна и по този начин успява да премахне всички листа и свободни замърсявания около градин..
529.00 лв.
Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery Set Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery Set
По запитване
Ергономичният, добре балансиран и безкабелен Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery Set достига максимална скорост на въздуха от 210 км. в час. Основни характеристики Обдухваща тръба - за мощно премахване на листата и свободните замърсявания около дома и гаража. Подвижна плоска дюза - з..
329.00 лв.
Акумулаторен храсторез с удължител Karcher PHG 18-45 Battery (без батерия) Акумулаторен храсторез с удължител Karcher PHG 18-45 Battery (без батерия)
-5 %
Акумулаторен храсторез с удължител Karcher PHG 18-45 Battery (без батерия) е напълно подходяща за подстригване на храсти и жив плет до 4 метра височина, без употреба на стълба. Притежава допълнителна приставка, която се грижи клончетата, които вече са отрязани да пазат пред уреда а не в храстите. О..
299.00 284.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-45 Battery Set Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-45 Battery Set
-5 %
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-45 Battery Set е с ниско тегло, което допринася за по-лесната работа с него и по-малкото натоварване при продължителна работа. Ергономичната дръжка осигурява по-удобна и безопасна работа, а двустепенната система за безопасност гарантира, че уредът няма да старти..
369.00 351.00 лв.
Показани 1 от 16 | 26 (2 Страници)
4.20 | 168