Категории
Your Cart

Уреди за градина

Акумулаторна косачка Karcher LMO 18-33 Battery Set е с ниско тегло, изключително маневрена е и коси безпроблемно труднодостъпни места. Притежава 2 в 1 система за косене. Благодарение на нея отрязаната трева може удобно да се събере в коша или да се разпръсне върху поляната като естествена тор. Индик..
569.00 лв.
Акумулаторен тример Karcher LTR 18-25 Battery Set притежава усукана корда, която гарантира максимална прецизност по време на работа. Достигнете всяко кътче в градината и оставете чисти ръбовете на тревата около пътеката и растенията благодарение на ефективната система за рязане с автоматично удължав..
246.00 лв.
Уред за издухване на листа Karcher LBL 2 Battery (без батерия) е ергономичен и добре балансиран. Постига максимална скорост на въздуха от 210 km/h. Притежава плоска дюза за ефективно издухване на листа и други замърсявания. Интегрираният скрапер се грижи за мокрите и отъпкани листа. Основни предимс..
151.00 лв.
Акумулаторен храсторез Karcher HGE 18-45 Battery Set е с ниско тегло, което допринася за по-лесната работа с него и по-малкото натоварване при продължителна работа. Ергономичната дръжка осигурява по-удобна и безопасна работа, а двустепенната система за безопасност гарантира, че уредът няма да старти..
284.00 лв.
Акумулаторна ножица за трева и храсти Karcher GSH 18-20 Battery (без батерия) ще се погрижи вашата градина да изглежда винаги отлично поддържана! Притежава 12-сантиметрово острие за трева, което чисти до последния детайл ръбовете във всяка градина, а за оформянето на храсти се използва 20-сантиметро..
179.00 лв.
Акумулаторен верижен трион с удължител Karcher PSW 18-20 Battery (без батерия) се използва за поддържане на високи дървета. Предоставя възможност за рязане на клони с височина до 4 метра, благодарение на оптимизирания си 30 градусов ъгъл. Уредът е изключително удобен за работа - лесното опъване и а..
236.00 лв.
Уред за почистване на външни настилки Karcher PCL 4 се грижи за безпроблемното премахване на упорити и дълбоко загнездили се замърсявания от външни настилки. „ Отличителни характеристики Ефективно и равномерно почистване Благодарение на иновативните въртящи се четки се осигурява равномерно почист..
379.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)