Категории
Your Cart

Лъчисти конвектори

Защо конвекторите са толкова желани от хората? Кое кара всички толкова много да искат да обзаведат поне една от стаите у дома си с лъчисто отопление?

Истината е, че много хора желаят да постигнат топ визия на дома си, но това да не пречи на уредите за отопление. Т.е., крайната цел е постигане едновременно и на уют и топлина, но и на стилен вид на жилището.

Един от начините това да бъде постигнато е само и единствено посредством употребата на лъчисти конвектори.

Защо един лъчист конвектор е толкова желаната придобивка и как е възможно това – ние сме тук, за да ви обясним, помогнем, покажем защо това е така.

Има много различни видове лъчист конвектор и мнения за тях, по-долу ще споделим професионалното си мнения за един от най-обичаните отоплителни тела в индустрията.

Защо да изберем лъчисти конвектори

Нашите лъчисти конвектори са един изключително интересен по принцип на работа уред, защото той не нагрява въздуха, който естествено се разпростира в помещението – напротив.

Тук имаме нагряване на предметите около една лъчиста печка, което след това излъчва достатъчно силна топлина и прави помещението уютно.

Т.е., наблюдаваме изцяло поемане на топлина от околните предмети, което води до цялостно затопляне на помещението.

Принципът на работа на тези лъчисти печки води на първо място до пестене на разходи за електроенергия, защото имаме разпределяне на „отговорността“ за това кой ще отоплява мястото, на което се намира уредът.

Уредът е признат дори и от най-големите експерти, защото той носи на своите ползватели комфорта на останалите видове конвектори, но тук имате и бонус – можете да го поставяте така, както си искате, за да можете да изстискате максималния потенциал на електроуреда.

Даваме във вашите ръце едно невероятно откритие на човечеството, при това ви го даваме на изключително ниска цена, която ще ви направи доволни и щастливи.

Ще ви накара да заобичате нашия онлайн магазин и да се връщате отново при нас, за да получавате нещата, които са ви необходими за качественото усвояване на пространството у дома!

Не е случайно, че когато потърсите „лъчисти конвектори мнения” в интернет, много от потребителите с предишен опит споделят, тяхното безрезервно удоволствие от уредите.

Klimatici.bg – какви са нашите възможности

Когато се замислите откъде да закупите качествени електрически уреди, как да сте сигурни, че те са гарантирано устойчиви, тогава се сетете за нас - Klimatici.bg.

Ние сме добре развит, независим онлайн магазин, който предлага на своите клиенти уреди на доказано ниски цени, които ще ви накарат сериозно да се замислите за това дали не сме ваш титулярен избор.

Готови ли сте да работите с един от най-добрите онлайн магазини за електроуреди в България? Ние сме готови да ви помагаме – просто ни се доверете!

Лъчист конвектор Atlantic Solius Digital WiFi 1500W, Електронен програмируем термостат се отличава с това, че е по-икономичен от уредите с механичен термостат. Основни характеристики Новоразработената серия Solius Digital отговаря на стандартите за екодизайн на продукти според изискванията на ErP ..
499.00 лв.
Лъчист конвектор Atlantic Solius Digital WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат се отличава с това, че е по-икономичен до 25% от уредите с механичен термостат. Функции и предимства Новоразработената серия Solius Digital отговаря на стандартите за екодизайн на продукти според изискванията на..
549.00 лв.
Лъчист конвектор Atlantic Tatou Digital 2 IO 1500W, Електронен програмируем термостат се отличава с това, че е по-икономичен до 45% от конвекторите с механичен термостат. Основни характеристики Това е новоразработената серия, която отговаря на стандартите за екодизайн на продукти според изисквания..
599.00 лв.
Лъчист конвектор Atlantic Tatou Digital 2 IO 2000W, Електронен програмируем термостат се отличава с това, че е по-икономичен до 45% от конвекторите с механичен термостат и има сензор за движение Отличителни характеристики Това е новоразработената серия, която отговаря на стандартите за екодизайн н..
649.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 1500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта на на ErP 2018 - Европейска директива е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието в..
516.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат e подходящ за помещения от 20 до 25 кв.м. Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия Premier Pro отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн на продукти и тяхното енергопотреблението.&..
546.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 1500W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, която е свързана с изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Основни характеристики Отоплителен елемент ..
659.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance Digital 2000W, Електронен термостат се отличава отговаря на изискванията на на ErP 2018 - Европейска директива, чиято цел е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Предимства и характеристики ..
719.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат
Изчерпан
Лъчист конвектор Airelec Aixance SAS 2 1500W, Електронен термостат е с алуминиев лъчист нагревател AIRALU® silence, който е с голяма излъчваща площ и създава комфортна топлина сравнявана с меко слънчево греене.Прецизният контрол на температурата се дължи на електронен термостат. Специалната система ..
539.00 лв.
Подов конвектор Tesy MC 2014 Подов конвектор Tesy MC 2014
По запитване
Подов конвектор Tesy MC 2014 има електронен терморегулатор. Работи на принципа на лъчистото отопление и може да бъде лесно преместван, тъй като е оборудван с колелца.  Моделът работи с две степени на мощност 1000W и 2000W. Освен това има много мощен инфрачервен обогрев, блгодарение на МИКА наг..
279.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1239.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W зелена лагуна
Изчерпан
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W зелена лагуна e най-висок клас лъчист радиатор, предназначен за монтаж в бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Неговата влагоустойчивост е IP24.  Отличава се с излъчване на приятна и комфортна топлина от стъклената повърхност. Неговата ви..
3799.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W огледален
По запитване
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W огледален е най-висок клас лъчист радиатор. Той е специално проектиран за използване в бани и мокри помещения, защото има влагоустойчивост IP24.  Мощността на самия конвектор е 600 W, а на лирата 400W. Подходящ е за помещения до 10 кв.м. Мо..
3799.00 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
3.70 | 134
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.