Категории
Your Cart

Лъчисти конвектори

Защо конвекторите са толкова желани от хората? Кое кара всички толкова много да искат да обзаведат поне една от стаите у дома си с конвектор?

Истината е, че много хора желаят да постигнат топ визия на дома си, но това да не пречи на уредите за отопление. Т.е., крайната цел е постигане едновременно и на уют и топлина, но и на стилен вид на жилището.

Е, единственият начин това да бъде постигнато е само и единствено посредством употребата на лъчисти конвектори. Защо това е така и как можете и вие да го постигнете – ние сме тук, за да ви обясним, помогнем, покажем и дори да ви снабдим с достатъчно качествени уреди, за да е пълен комплектът от услуги, насочени към клиента – готови ли сте да ни се доверите?

Защо да изберем лъчисти конвектори

Нашите лъчисти конвектори са един изключително интересен по принцип на работа уред, защото той не нагрява въздуха, който естествено се разпростира в помещението – напротив. Тук имаме нагряване на предметите около конвектора, което след това излъчва достатъчно силна топлина и прави помещението уютно.

Т.е., наблюдаваме изцяло поемане на топлина от околните предмети, което води до цялостно затопляне на помещението. Този принцип на работа води на първо място до пестене на разходи за електроенергия, защото имаме разпределяне на „отговорността“ за това кой ще отоплява мястото, на което се намира уредът.

Уредът е признат дори и от най-големите експерти, защото той носи на своите ползватели комфорта на останалите видове конвектори, но тук имате и бонус – можете да го поставяте така, както си искате, за да можете да изстискате максималния потенциал на електроуреда.

Даваме във вашите ръце едно невероятно откритие на човечеството, при това ви го даваме на изключително ниска цена, която ще ви направи не само доволни и щастливи – ще ви накара да заобичате нашия онлайн магазин и да се връщате отново при нас, за да получавате нещата, които са ви необходими за качественото усвояване на пространството у дома!

Klimatici.bg – какви са нашите възможности

Когато се замислите откъде да закупите качествени електрически уреди, как да сте сигурни, че те са гарантирано устойчиви, тогава се сетете за нас - Klimatici.bg. Ние сме добре развит, независим онлайн магазин, който предлага на своите клиенти уреди на доказано ниски цени, които ще ви накарат сериозно да се замислите за това дали не сме ваш титулярен избор.

Готови ли сте да работите с един от най-добрите онлайн магазини за електроуреди в България? Ние сме готови да ви помагаме – просто ни се доверете!

Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат e подходящ за помещения от 20 до 25 кв.м. Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия Premier Pro отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн на продукти и тяхното енергопотреблението.&..
444.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1199.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W зелена лагуна e най-висок клас лъчист радиатор, предназначен за монтаж в бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Неговата влагоустойчивост е IP24.  Отличава се с излъчване на приятна и комфортна топлина от стъклената повърхност. Неговата ви..
1740.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)