Категории
Your Cart

Лъчисти конвектори

Защо конвекторите са толкова желани от хората? Кое кара всички толкова много да искат да обзаведат поне една от стаите у дома си с лъчисто отопление?

Истината е, че много хора желаят да постигнат топ визия на дома си, но това да не пречи на уредите за отопление. Т.е., крайната цел е постигане едновременно и на уют и топлина, но и на стилен вид на жилището.

Един от начините това да бъде постигнато е само и единствено посредством употребата на лъчисти конвектори.

Защо един лъчист конвектор е толкова желаната придобивка и как е възможно това – ние сме тук, за да ви обясним, помогнем, покажем защо това е така.

Има много различни видове лъчист конвектор и мнения за тях, по-долу ще споделим професионалното си мнения за един от най-обичаните отоплителни тела в индустрията.

Защо да изберем лъчисти конвектори

Нашите лъчисти конвектори са един изключително интересен по принцип на работа уред, защото той не нагрява въздуха, който естествено се разпростира в помещението – напротив.

Тук имаме нагряване на предметите около една лъчиста печка, което след това излъчва достатъчно силна топлина и прави помещението уютно.

Т.е., наблюдаваме изцяло поемане на топлина от околните предмети, което води до цялостно затопляне на помещението.

Принципът на работа на тези лъчисти печки води на първо място до пестене на разходи за електроенергия, защото имаме разпределяне на „отговорността“ за това кой ще отоплява мястото, на което се намира уредът.

Уредът е признат дори и от най-големите експерти, защото той носи на своите ползватели комфорта на останалите видове конвектори, но тук имате и бонус – можете да го поставяте така, както си искате, за да можете да изстискате максималния потенциал на електроуреда.

Даваме във вашите ръце едно невероятно откритие на човечеството, при това ви го даваме на изключително ниска цена, която ще ви направи доволни и щастливи.

Ще ви накара да заобичате нашия онлайн магазин и да се връщате отново при нас, за да получавате нещата, които са ви необходими за качественото усвояване на пространството у дома!

Не е случайно, че когато потърсите „лъчисти конвектори мнения” в интернет, много от потребителите с предишен опит споделят, тяхното безрезервно удоволствие от уредите.

Klimatici.bg – какви са нашите възможности

Когато се замислите откъде да закупите качествени електрически уреди, как да сте сигурни, че те са гарантирано устойчиви, тогава се сетете за нас - Klimatici.bg.

Ние сме добре развит, независим онлайн магазин, който предлага на своите клиенти уреди на доказано ниски цени, които ще ви накарат сериозно да се замислите за това дали не сме ваш титулярен избор.

Готови ли сте да работите с един от най-добрите онлайн магазини за електроуреди в България? Ние сме готови да ви помагаме – просто ни се доверете!

Подов конвектор Tesy MC 2014 има електронен терморегулатор. Работи на принципа на лъчистото отопление и може да бъде лесно преместван, тъй като е оборудван с колелца.  Моделът работи с две степени на мощност 1000W и 2000W. Освен това има много мощен инфрачервен обогрев, блгодарение на МИКА наг..
279.00 лв.
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат
Hot
Лъчист конвектор Airelec Premier Pro 2000W, Електронен термостат e подходящ за помещения от 20 до 25 кв.м. Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия Premier Pro отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн на продукти и тяхното енергопотреблението.&..
539.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W огледален е най-висок клас лъчист радиатор. Той е специално проектиран за използване в бани и мокри помещения, защото има влагоустойчивост IP24.  Мощността на самия конвектор е 600 W, а на лирата 400W. Подходящ е за помещения до 10 кв.м. Мо..
3799.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1239.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W зелена лагуна e най-висок клас лъчист радиатор, предназначен за монтаж в бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Неговата влагоустойчивост е IP24.  Отличава се с излъчване на приятна и комфортна топлина от стъклената повърхност. Неговата ви..
3799.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.05 | 56