Категории
Your Cart

Мултипозиционни бойлери

Чудели ли сте се някога дали има възможност да поставяте бойлера си по ваше усмотрение? Това, разбира се, не искате да влияе на начина, по който уредът работи, нали? Възможно ли е, скъпо ли е, може ли някой да ви помогне с монтажа – все въпроси, на които днес ще отговорим ние.

Първо, добре дошли в онлайн магазина за електроуреди Klimatici.bg, в който ще откриете огромно разнообразие от качествени електрически уреди, произведени от фирми, които са доста известни на широкия пазар. Нашата работа е да доставим удоволствието на потребителите, които искат да се сдобият с подобни уреди.

Естествено, целта ни е да ги предлагаме на възможно най-ниската цена, за да може тя да устройва всеки човек, посещаващ онлайн магазина ни. Настоящата категория е пълна с продукти, по-известни като мултипозиционни бойлери.

Тук са събрани всички онези уреди, които дават пълната свобода при монтаж, което пък от своя страна може да бъде доста полезно поради простата причина, че хората невинаги искат да се съобразяват с конкретна позиция. Това звучи доста ограничаващо и при монтажа човек може да иска да промени нещо и това няма да наложи промяна на целия артикул.

Просто завъртате, пробивате допълнително и всичко е готово за финализиране на процеса по монтиране – имате готов за действие уред за затопляне на водата у дома. Още един източник на безопасност, комфорт и уют.

Ефективни ли са изобщо мултипозиционни бойлери

Сега идва ред на по-важния въпрос – ефективни ли са всички мултипозиционни бойлери или има нужда клиентът да знае някои подробности, които влияят на процеса на работа на тези интересни артикули? Ако трябва да сме на 100% откровени, принципът на работа на тези бойлери по нищо не се различава от обикновените.

Тук, обаче имаме невероятната възможност ние сами да определяме правилата – позицията на бойлера спрямо пространството, с което разполагаме. Можем да дадем на клиентите правото да поставят точни изисквания, които да бъдат покрити повече от лесно.

Защо да се доверите на нас – хората от Klimatici.bg

Ние сме един от най-добре развитите онлайн магазини в България и като такъв се опитваме всекидневно да повдигаме нивото си. Това се изразява във всяка сфера на технологичния свят.

Днес може да научим нещо ново за един вид климатици, утре да усетим, че не сме достатъчно компетентни по тема, която наш клиент е изискал от нас – трябва да се подготвим повече от добре. Ако има някой, който може да ви помогне с желание, то това сме ние.

Обожаваме чувството на удовлетворение в края на деня заради добре свършената работа. Можете ли да ни се доверите – ние ви очакваме!

Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l се характеризира с мощност 2000W и номинален обем 100л. Може да се монтира вертикално или хоризонтално, с изводи за ВиК и електричество от ляво. Сух нагревател с ниска мощност, подходящ за райони с вода, съдържаща калций и повече отлагания от котлен к..
365.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)