Категории
Your Cart

Мултипозиционни бойлери

Чудели ли сте се някога дали има възможност да поставяте бойлера си по ваше усмотрение? Това, разбира се, не искате да влияе на начина, по който уредът работи, нали?

Възможно ли е, скъпо ли е, може ли някой да ви помогне с монтажа – все въпроси, на които днес ще отговорим ние.

Първо, добре дошли в онлайн магазина за електроуреди Klimatici.bg, в който ще откриете огромно разнообразие от качествени електрически уреди, произведени от фирми, които са доста известни на широкия пазар.

Нашата работа е да доставим удоволствието на потребителите, които искат да се сдобият с подобни уреди.

Естествено, целта ни е да ги предлагаме на възможно най-ниската цена, за да може тя да устройва всеки човек, посещаващ онлайн магазина ни.

Настоящата категория е пълна с продукти, по-известни като мултипозиционни бойлери.

Тук са събрани всички онези уреди, които дават пълната свобода при монтаж, което пък от своя страна може да бъде доста полезно поради простата причина, че хората невинаги искат да се съобразяват с конкретна позиция.

Благодарение на т.нар комбинирани неръждаеми бойлери, всеки потребител може да избере позицията на монтаж, която е възможно най-удобна за него. Един комбиниран бойлер може да се постави както на пода, така и на стената – в хоризонтално или вертикално положение.

Просто завъртате, пробивате допълнително и всичко е готово за финализиране на процеса по монтиране – имате готов за действие уред за затопляне на водата у дома. Още един източник на безопасност, комфорт и уют.

Ефективни ли са изобщо мултипозиционни бойлери

Сега идва ред на по-важния въпрос – ефективни ли са всички мултипозиционни бойлери или има нужда клиентът да знае някои подробности, които влияят на процеса на работа на тези интересни артикули?

Ако трябва да сме на 100% откровени, принципът на работа на тези бойлери със серпентина по нищо не се различава от обикновените.

Тук, обаче имаме невероятната възможност ние сами да определяме правилата – позицията на бойлера спрямо пространството, с което разполагаме. Можем да дадем на клиентите правото да поставят точни изисквания, които да бъдат покрити повече от лесно.

Защо да се доверите на нас – хората от Klimatici.bg

Ние сме един от най-добре развитите онлайн магазини в България и като такъв се опитваме всекидневно да повдигаме нивото си. Това се изразява във всяка сфера на технологичния свят.

Днес може да научим нещо ново за един вид климатици, утре да усетим, че не сме достатъчно компетентни по тема, която наш клиент е изискал от нас – трябва да се подготвим повече от добре. Ако има някой, който може да ви помогне с желание, то това сме ние.

Обожаваме чувството на удовлетворение в края на деня заради добре свършената работа. Можете ли да ни се доверите – ние ви очакваме!

Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 80l е много тънък и лесно се монтира както вертикално, така и хоризонтално. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и ел. инсталацията са от ляво. Основни характеристики  Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие. Диаметърът на..
439.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 5027 24D E31 EC Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 5027 24D E31 EC
-6 %
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 5027 24D E31 EC е високотехнологичен, има изискан дизайн и отговаря на най-високият енергиен клас при електрическите бойлери над 50 л. Основни характеристики Този модел бойлери е проектиран за региони с по-твърда или агресивна вода. Има 2 двойни сухи ..
779.00 729.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 10027 22 E31 EC Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 10027 22 E31 EC
-7 %
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 10027 22 E31 EC се отличава с енергийна ефективност - той е с най-висок енергиен клас B при електрическите бойлери над 50 л. Отличителни характеристики Една от най-отличителната черта на този модел е неговия плосък дизайн. Бойлерът е с правоъгълна форма и..
895.00 829.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC
-7 %
Ако търсите високотехнологичен бойлер, с плосък дизайн и максимална степен на гъвкавост при монтаж, Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo Dry GCR 8027 24D E31 EC е най-добрият избор за вас! Отличителни характеристики на модела Този модел притежава висока енергийна ефективност - енергиен клас B, к..
835.00 779.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Atlantic Duotherm 200l със серпентина работи съвместно отоплителни инсталации с основен топлоизточник водогреен котел или слънчев колектор. Бойлерът е с диаметър 567 мм. Водосъдържателят е с емайлирано покритие, изолацията е с висока плътност и има защита IP 24. Моделът може д..
1099.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Eldom Galant DU080
-5 % По запитване
Мултипозиционен бойлер Eldom Galant DU080 съчетава стилен дизайн, гарантирана сигурност и удобство при монтажа. Отличителни характеристики и предимства  Новата серия Eldom Galant е проектирана с изваян тънък силует (278mm) и включва два водосъдържателя. Осигурява удобство и свобода на потреби..
759.00 721.00 лв.
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 3027 12 E31 EC Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 3027 12 E31 EC
-6 %
Мултипозиционен бойлер TESY BelliSlimo GCR 3027 12 E31 EC покрива най-високия енергиен клас при електрическите бойлери - клас B. Защо да изберете този продукт? Моделът има плосък дизайн с правоъгълна форма, а дебелината му е само 280 мм. Удобен е и не заема много място.  Управлението е изклю..
669.00 629.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l
Изчерпан
Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l се характеризира с мощност 2000W и номинален обем 100л. Може да се монтира вертикално или хоризонтално, с изводи за ВиК и електричество от ляво. Сух нагревател с ниска мощност, подходящ за райони с вода, съдържаща калций и повече отлагания от котлен к..
379.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.27 | 161
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.