Категории
Your Cart

Плотове за вграждане

Всяка кухня има нужда от своите плотове за вграждане, които да внесат един изцяло завършен вид на всичко останало.

Една уважаваща себе си домакиня също трябва да разполага с всякакви размери котлони, на които да създава своите кулинарни шедьоври и да експериментира с вкусовете като крайната цел е вкусна вечеря със семейството.

Ако вие търсите качество на добри цени, то вече сте на правилното място, така че продължете да се потапяте в категорията ни пълна единични плот за вграждане, за да узнаете причините, поради които нашите плотове за вграждане са възможно най-добри.

Плотове за вграждане на ниски цени в нашия онлайн магазин

Онлайн магазини има достатъчно, но рядко се среща някой, който да може да даде истински, неприкосновен достъп до един наистина качествен индукционен плот.

Такива интернет търговци са рядкост, защото развиването на бизнес отношения от разстояние не е особено лесна задача – особено, когато става дума за керамични плотове или газови плотове за вграждане.

Затова екипът на Klimatici.bg се нагърби със задачата да намери най-ценените и ценни комбинирани плотове за вграждане. Точно това и много повече можете да намерите при нас.

Тук ще видите:

  • Комбинирани плотове за вграждане газ и ток;
  • Керамичен плот;
  • Комплект фурна и плот за вграждане;
  • Индукционен плот за вграждане.

Като цял се славим с нашата селекция и я смятаме за колекцията с най-добрите плотове за вграждане. Ако вашата цел е да намерите удобен, ефективен и стилен комбиниран плот на газ и ток, тогава ние ще оправдаем вашите очаквания с лекота.

Klimatici.bg – заповядайте на мястото, където има всичко

Ако сте от онези клиенти, които в интернет търсят възможно най-добрия комбиниран плот за вграждане, който да е на колкото се може по-ниска цена, то вие като че ли намерихте точното място.

Не се учудвайте и от невероятната си селекция пълна с единичен газов плот за вграждане или индивидуален керамичен плот за вграждане.

Не се притеснявайте от това, че повечето хора могат да подходят песимистично към цялостната идея да се пазарува техника онлайн.

Ние от Klimatici.bg знаем колко е важно да получавате изправни електроуреди за вашето домакинство или офис и именно заради това се стремим да даваме само най-доброто в нашия онлайн магазин.

Всичко, което виждате в различните ни категории, е предварително проверено от опитни експерти, които следят за качеството на уредите, предназначени за продажба.

Масовият потребител често не си дава ясна сметка колко точно нива на контрол се преминават от даден продукт преди той да може да достигне до неговия поглед и евентуално да бъде избран от клиента.

Ето защо ние се стремим тези нива на контрол да бъдат преминавани колкото се може по-лесно, за да имате вие достъп до максимално разнообразие.

Друг сериозен момент от нашата работа, чийто резултат е насочен изцяло към вас, това е достъпната цена на нашите стоки и продукти. Откакто сме част от българския пазар за електроуреди, ние се стремим да даваме едни от най-добрите цени на българина.

За да можете да се възползвате от тях, просто ни посетете и се доверете на нашата експертиза.

Именно доверието е една от най-ценните валути за нас, така че благодарим на всеки, който е направил най-важното – да се оставиш в ръцете на един онлайн търговец, разчитайки изцяло на неговата преценка!

 

Котлони за вграждане или плот за вграждане на Хит цени с Експресна доставка! Разгледай всички плотове за вграждане - керамичен, комбиниран, индукционен, готварски плот за вграждане на газ и/или ток, бял или керамични, комбинирани (двойка) котлони на газ и/или ток за вграждане с различни размери.

Поръчай бързо и лесно индукционен, бял котлон за вграждане или стъклокерамични, индукционни плотове за вграждане на Хит цени. Гаранция за качество на всеки закупен керамичен, (двоен) котлон за вграждане, стъклокерамичен, газов, електрически плот за вграждане двойка (комбиниран) на газ или котлони за вграждане двойка (комбинирани) за печка.

Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKE645FP1E, 60 см Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKE645FP1E, 60 см
По запитване
Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKE645FP1E, 60 см прави готвенето и почистването изключително лесно. Отличителни характеристики  Стъклокерамичният плот разполага с функция PowerBoost - свободно избираема мощност за по-бързо нагряване до 20%. Друга отличитлна характеристика за модела е..
599.00 лв.
Стъклокерамичен плот за вграждане Gorenje ECT643WCSC, 60 см разполага с красив, елегантен дизайн с 4 зони за готвене.  Основни функции и характеристики на модела. Цвят - бял.  Фасетиран ръб. Управление - сензорно. Таймер за програмиране. Автоматичен контрол на загряването - BoilCon..
649.00 лв.
Електрически плот за вграждане Hansa BHEI301077 е от електрически тип и притежава 2 готварски зони за готвене.  Отличителни характеристики  Нагревателните зони включват: Бързонагряващ, електрически котлон - 18 см. (2kB). Обикновена електрическа плоча - 14,5 см (1kB). Чугунен..
169.00 лв.
Индукционен плот Gorenje ICE2000SP е свободностоящ плот от индукционен тип с един брой зони за готвене.  Основни характеристики 8 степени на мощност. Настройваща се температура. Черен цвят. Сензорно управление. Таймер за програмиране. Функция PowerBoost. Индукционна нагревателна зона...
129.00 лв.
Газов котлон Teka GBC 64001 KBN WHITE Газов котлон Teka GBC 64001 KBN WHITE
По запитване
Газов котлон Teka GBC 64001 KBN WHITE е плот за вграждане от газов тип с 4 броя готварски зони. Основни характеристки  Газовият плот е върху темперирано (закалено) стъкло. Разположението е предно с механичен начин на управление в черен цвят. Четирите готварски зони включват: 1 бърза горе..
649.00 лв.
Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKK651FP1E, 60 см Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKK651FP1E, 60 см
По запитване
Насладете се на приятно и лесно готвене със Стъклокерамичен плот за вграждане Bosch PKK651FP1E, 60 см!  Отличителни характеристики на модела Таймер с функция за изключване след определен интервал от време. PowerBoost - свободно избираема мощност за по-бързо нагряване до 20 прцента. Direct..
599.00 лв.
Газов котлон Teka GZC 32300 XBN, 30 см Газов котлон Teka GZC 32300 XBN, 30 см
Изчерпан
Газов котлон Teka GZC 32300 XBN, 30 см е с механично управление и 9 степени на мощност. Притежава две готварски зони - 1 горелка 2,8 kW и 1 горелка 1 kW. Основна информация Плот - газов върху стъклокерамика Управление - механично ExactFlame с 9 степени на мощност Готварски зони - 2 (1 бърза го..
569.00 лв.
Индукционен плот за вграждане Miele KM 7464 FR
-14 % Изчерпан
Индукционен плот за вграждане Miele KM 7464 FR се характеризира със сензорен контрол с PowerFlex зона за готвене за максимална изходна мощност. А благодарение на ComfortSelect цифровата клавиатура, потребителят може да направи бърз избор при готвене.  Основна информация Иновативно удобст..
2090.00 1790.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.26 | 151
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.