Категории
Your Cart

Блог

29 May ТОП 5 на най-безшумните климатици
Krisito 0 16
При избора на климатик е важно да вземем предвид много фактори, като техническите характеристики, функционалностите, дизайна и мястото, за което е пре..
26 May 9 начина за спестяване на електричество при охлаждане с климатик
Vesela22 0 8
Високите температури чукат на вратата ни. Съвсем скоро ще се наложи да включим климатичната система в режим на охлаждане. Ако сте от тези, които вече ..
25 May Как да използваме нощният режим на климатика за по-добър сън?
admin 0 9
Сънят е изключително важен за нашето физическо и ментално здраве, тъй като помага на тялото да се възстанови, стимулира имунната система, усъвършенств..
23 May Видове Wi-Fi модули за климатици и начинът им на монтаж
Krisito 0 10
С развитието на съвременните технологии и нарастващите изисквания на потребителите, климатичните системи непрекъснато се развиват и се допълват с нови..
19 May Иновативната технология Biofresh на Liebherr: Запазете свежестта на вашата храна
admin 0 14
Когато става въпрос за съхранение на храна, няма човек, който да не желае да запази свежестта и качеството й възможно най-дълго. Благодарение на инова..
18 May Защо е важна редовната профилактика на климатика?
Krisito 0 19
Извършването на редовна профилактика на климатичната система е от решаващо значение за нейната работа и дълготрайност. Въпреки че потребителите често ..
17 May 5 интересни факта за климатиците, които ще ви изненадат
admin 0 38
Климатикът е важна част от нашия живот, който се грижи за комфорта ни през всеки сезон. Вярвайте или не, вашият климатик може да бъде малко по-интерес..
16 May От климатикът ти тече вода? Научи възможните причини за това!
Krisito 0 11
Течът на вода от климатичната система може да има множество причини, някои от които са безобидни и в границите на нормалната функционалност на климати..
15 May Какво е значението на енергийната ефективност при бойлерите?
Vesela22 0 20
Енергийната ефективност на електрическите уреди е изключително важна, защото това е водещ показател и гарант за ниско потребление на ток и ниски сметк..
12 May Ефективно почистване с водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home
admin 0 25
Водоструйките са едни от най-полезните инструменти за почистване и поддръжка на дома, градината и автомобила. Те работят на принципа на водно налягане..
11 May Предимствата на електрическите лири за баня
Krisito 0 27
Електрическите лири за баня са незаменими помощници в дома, особено през студените зимни месеци. Те поддържат температурата на въздуха в банята комфор..
10 May Оптимален комфорт в офиса с климатици Midea
admin 0 31
Климатичната техника в офиса е от съществено значение за нашия комфорт и продуктивност. Една от основните характеристики на комфортната работна среда ..
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)