Категории
Your Cart

Хоризонтални бойлери

Все повече и повече клиенти избират хоризонтални бойлери. Причината е скрита най-вече зад факта, че клиентите имат нуждата от това да спестят място в жилището си, ако то е по-малко от обичайното.

Ако живеете на място, което е доста малко, то в такъв случай вие ще се нуждаете от всеки сантиметър, всяка крачка. Ето поради тази причина хората използват бойлери за монтиране в хоризонтална позиция.

Защо някои казват, че всички хоризонтални бойлери имат минуси

Някои хора заявяват, че няма да използват хоризонтални бойлери, защото изпитват притеснение относно едно много важно нещо. То е свързано с евентуалните загуби на вода.

Те идват в момента, в който водата се употребява, но поради естествената позиция на уреда, той просто не може да изхвърли цялото количество топла вода и това прави употребяемите литри значително по-малко, което не означава, че не плащате за тяхното затопляне. Това, обаче не е в състояние да спре някои потребители.

Все пак, основният им плюс (спестяването на място) кара много хора да заложат на сигурно с хоризонталните тела за затопляне на вода. Ако сте направили своя избор, заповядайте при нас!

Klimatici.bg – клиентът винаги има избор

Искрено вярваме в идеята за това, че един клиент винаги може, а и трябва да има избор по отношение на стоките и услугите, които иска да използва. В случая с електроуредите, нашата работа е да използвате такива уреди, които сами сте избрали под влиянието на независима и неангажираща оценка или съвет.

Какво имаме предвид? Конкретно в случая на Klimatici.bg, нашите експерти всекидневно помагат на клиентите ни да правят адекватни избори за поредния нов продукт, който искат да използват.

Заради тази неуморна работа, нашият онлайн магазин за електроуреди расте нагоре и прави и невъзможното понякога, за да задоволи поредното изискване, дошло от клиента. Работата ни винаги е била свързана с това да можем да предлагаме най-доброто на пазара, при това на достъпна цена, която да устройва всеки.

Можем и още по-добре, защото знаем колко много лоялност стои зад нас и нашите идеи. Не е само до правенето на имидж и изграждането на добро име сред потребителите.

Понякога всичко опира до взаимопомощ, която е важна поради една проста причина – колкото по-добре е развит един онлайн магазин, толкова по-щастливи са неговите клиенти. В това вярваме и ние, заради това споделяме на всички, че нашите клиенти ни помагат най-много, а ние в замяна на това правим всичко останало, за да са удовлетворени те!

Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

Хоризонтален бойлер 50, 80, 60, 100, 120 литра (л.) на промоция с Гаранция или хоризонтални бойлери на Топ цени с различни размери. Поръчай онлайн бързо и лесно бойлер (неръждаем хоризонтален) 80 л, 50 литра с Експресна доставка или бойлери хоризонтални (неръждавейка) 80 литра с Гаранция или бойлер 80, 50, 120 л (литра) хоризонтален! 

Популярни търсения: бойлери 80 литра хоризонтални

Хоризонтален бойлер Atlantic O'Pro H 50l се отличава с иновативен и модерен дизайн. Снабден е с висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя, а благодарение на технологията O’Pro се осигурява антикорозионна защита. Моделът притежава специална IP24 защита срещу водни пръски, която напълно о..
249.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Tedan KlassA Enamel 100l се характеризира с мощност 2000W и номинален обем 100л. Може да се монтира вертикално или хоризонтално, с изводи за ВиК и електричество от ляво. Сух нагревател с ниска мощност, подходящ за райони с вода, съдържаща калций и повече отлагания от котлен к..
365.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)