Категории
Your Cart

Вертикални фризери

Чували ли сте за един тип електроуреди, наречени вертикални фризери? Знаете ли, че те са доста удобни поради своята форма и размери?

А знаете ли, че точно в тези техни характеристики се крие тайната за това, че те са толкова предпочитани от всички? Е, ако и вие желаете да получите максимален обем на ниски цени и високо качество със стилен дизайн, то нашите вертикални фризери са вашето нещо!

Заповядайте при нас, за да се докоснете до добрата електротехника без това да пречи на месечния ви бюджет!

Защо изобщо да се замислите за закупуване на вертикални фризери

Закупуването на един подобен вид електроуреди е нещо, което трябва да се обмисли предварително! Няма как да не получите максимума щом сте готови да се доверите на най-добрите и всъщност онези, които са напълно способни да ви го дадат.

Разбира се, вашите изисквания са закон за нашите служители и няма как да не се вслушаме в тях. Бъдете сигурни, че това, което ще получите от нас е възможно най-горен слой каймак на пазара в България.

Вие, в ролята си на краен потребител, желаете само и единствено това, което търсите в момента и нищо повече да не пречи на концентрацията, която ви е нужна, за да го изберете. Заповядайте на точното място, от което да получите всичко, което сте мечтали във вид на електроуред!

Klimatici.bg – онлайн оазисът за закупуване на топ електротехника

Българинът безспорно има нужда от сериозна подкрепа при закупуването на електроуреди и заради това е напълно нормално той да търси винаги само най-доброто. В интернет има стотици онлайн магазини, от които може да се избере да се закупи наистина какво ли не.

Някои електроуреди са с топ качество, други не са чак толкова добри в работата си, но пък са доста стилни, а естествено има и трети тип, който лесно ще отговори на всяко ваше изискване. Каквото и да търсите, обаче едно е сигурно – трябва ви истински добър търговец, който изключително отзивчиво ще се отнесе към всяко ваше искане.

Преди да закупите какъвто и да електроуред, трябва да добре да помислите какво точно ви е необходимо и какви са изискванията, които имате към него. Ако искате основно обем, то купете най-големия модел, ако желаете стилно излъчване на уреда, то купете по-малък, но пък стилен на вид модел, а ако желаете нисък енергоразход, просто купете онзи с висок енергиен клас.

Независимо каква комбинация искате от гореизброените, едно е сигурно – ние имаме всичко за всеки и е достатъчно просто да дойдете при нас и да ни се доверите! Ние от Klimatici.bg ви очакваме при нас и нашето огромно разнообразие от електроуреди!

Вертикален фризер витрина no frost (но фрост) на Промо цена с или без стъклена врата или фризер вертикален на промоция. Възползвай се от най-актуалните и изгодни оферти на вертикални фризери с Гаранция за качество и дълъг живот на експлоатация, както и други фризери свободностоящи на водещи марки производители.

Фризер Liebherr GP 1223 SmartFrost съчетва в себе си съвкупност от нови технологии.  Отличителни характеристики  Фризерът използва технологията SmartFrost , за да намалява заскрежаването на вътрешното простраство и продуктите в него. Така няма да е необходимо толкова често да размразяват..
619.00 лв.
Фризер Liebherr Gsl 1223 Comfort SmartFrost се отличава с уникална технология, която намалява заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти. Вътрешните стени на уреда са гладки и лесни за почистване. Основна информация SuperFrost автоматиката сигурява бързото понижаван..
749.00 лв.
Фризер Liebherr G 1213 SmartFrost притежава функция за намаляване на заскрежаването на вътрешното пространство.  Отличителни характеристики Бързото понижаване на температурата на -32°C се осигурява от SuperFrost автоматиката, тя създава студови резерви за запазване на полезните съставки в хра..
629.00 лв.
Фризер Liebherr G 1223 Comfort SmartFrost има горен плот, който може да се сваля и перфектна защита от деца. Отличителни характеристики Бързото понижаване на температурата на -32°C се осигурява от SuperFrost автоматиката, тя създава студови резерви за запазване на витамините и минералите в големит..
649.00 лв.
Фризер Liebherr GX 823 Comfort SmartFrost притежава елегантно и прецизно управление MagicEye, което осигурява точно спазване на желаната от Вас температура. Обслужването е лесно, спрямо модела - чрез електроника с бутони или сензорна електроника. Отличителни характеристики Технологията SmartFrost ..
649.00 лв.
Фризер Liebherr GP 1476 Premium SmartFrost ще ви осигури допълнителна универсалност и удобство, предлагайки опция за лесно сваляне на горната плоча. Основна информация Технология SmartFrost Тази технология поддържа замразените продукти и вътрешността на устройството с минимално образуване на..
949.00 лв.
Фризер Liebherr Gbe 1213 SmartFrost има спсобността да запазва полезните съставки в големите количества прясно оставени хранителни продукти, създавайки студови резерви. Това е благодарение а автоматиката SuperFrost. Отличителни характеристики и предимства. SmartFrost - технология за намаляване на ..
699.00 лв.
Фризер Liebherr GPesf 1476 Premium SmartFrost значително редуцира образуването на лед вътре в пространството и върху замразените храни, което прави необходимостта от отстраняване на леда по-рядка. Вътрешността е със заоблени стени, което улеснява тяхното почистване. Основна информация Функция..
999.00 лв.
Фризер Liebherr FNsdd 5297 Peak NoFrost е Вашият перфектен избор в домакинството! Отличителни характеристики на модела NoFrost Когато отворите фризера си, нали не искате да намерите в него замразена храна, както в някои намирате - лед и заледяване? NoFrost функцията предпазва фризерната част от н..
3479.00 лв.
Фризер Liebherr GNf 46Z05 NoFrost се отличава с уникална технология, защитава фризерното отделение от нежелано заледяване, което води до висока консумация на енергия и често до ненужни разходи. С NoFrost технологията няма да се налага да изпитвате неудобството и загубата на време от размразяван..
1749.00 лв.
Откриването на храна, покрита с лед във фризера, е последното, което желаете. Ето защо на помощ идва Фризер Liebherr GNf 50Z06 NoFrost, който предотвратява образуването на нежелан лед във фризерната част, което води до излишно изразходване на енергия и повишени разходи. Със системата NoFrost избягва..
1799.00 лв.
Фризер Liebherr GP 1376 Premium SmartFrost е с енергиен клас E, общ полезен обем 103 литра и е в бял цвят Основни характеристики  Този моделът се обслужва от елегантното и прецизно управление MagicEye. То поддържа точното спазване на температурата, която потребителя избере. Друга отличителн..
799.00 лв.
Фризер Liebherr GP 1386 SmartFrost е с енергиен клас E, общ полезен обем 103 литра и височина 99 см. Основни характеристики  Моделът се обслужва от елегантно и прецизно управление MagicEye. То осигурява точното спазване на температурата, която сте избрали. Моделът е подходящ за семейства с м..
799.00 лв.
Фризер Liebherr SFNbsd 529i Peak NoFrost е Вашият перфектен избор в домакинството! Отличителни характеристики NoFrost Когато отворите фризера си, искате да намерите в него замразена храна – а в някои намирате лед и заледяване. NoFrost защитава фризерното отделение от нежелано заледяване, което из..
3779.00 лв.
Фризер Liebherr FNd 525i Prime NoFrost е удобен, класически и висококачествен уред. Характеристики и предимства NoFrost Когато отваряте фризера, бихте искате да намерите там замразена храна – със сигурност не лед или заледяване. NoFrost е за защита на фризера от нежеланото заледяване, което освен..
2559.00 лв.
Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost
По запитване
Фризер Liebherr GP 2433 Comfort SmartFrost е с енергиен клас F, общ полезен обем 192 литра и височина 144,7 см. Отличителни характеристики SmartFrost Заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти се намалява благодарение на SmartFrost технологията.  SuperFrost Бързо..
999.00 лв.
Показани 1 от 16 | 23 (2 Страници)
4.21 | 137
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.