Категории
Your Cart

Професионални смукачки

В света на почистването има няколко особени типа оборудване, един от тях е т.нар смукач. Той работи на подобен принцип като една прахосмукачка, но с голяма разлика в практичността, ефективността и мощността.

Този клас продукти се наричат професионални смукачки, специална група от продукти с най-различни възможности най-често приложими в индустриален контекст.

Видовете професионални смукачки които предлагаме

На сайта на Klimatici.bg ще откриете три основни вида професионални смукачки:

И трите класа професионално оборудване предоставят отлична издръжливост при постоянно натоварване и дългочасова експлоатация. Това дава възможност на всеки професионалист да получи най-висока степен на ефективност, на която може да се надява.

Тези машини са подохдящи както за полева употреба, така и за ползване в индустриални обстоятелства. Характеризирани със стабилност, мощност и адаптивност, подобни продукти увеличават качеството на работа Ви значително.

Добър пример за това са индустриалните смукачи, които са способни с лекота да извлекат големи количества сухи и мокри субстанции за кратко време. Това ги прави отлични инструменти за поддръжката на индустриални машини и чисти работни пространства.

Ситната и самопочистваща филтрационна система на една индустриална смукачка я прави незаменим съюзник при поддръжката на безупречно и безопасно работно пространство.

Защо да изберете професионален смукач

Ако работите в сферата на хигиената и търсите сигурно оборудване, което ще ви гарантира високо качество на работа, то тогава е препоръчително да се насочите към професионалните смукачи.

За разлика от прахосмукачките, смукачите могат с лекота да се справят всякакви видове петна – сухи и мокри, без да се налага подмяната на части. Ефективната филтрационна система и високия капацитет на резервоарите за отпадъци, предлагат дълъг експлоатационен период.

Лесната поддръжка на ефикасно работещата машина и високия клас на компонентите също спестяват много главоболия. Те намаляват зависимостта от гаранцията и минимизират вероятността от повреда, особено, когато най-много се нуждаете от подобен вид оборудване.

Тази заложена надеждност, ефективност и производителност, правят подобна инвестиция една от първите, които всеки професионалист избира да направи.

Колкото по-малко пречки има един професионалист в своята работа, толкова по-добре може той да я свърши и точно това получавате при закупуването на професионални смукачи.

Предимствата от пазаруването от Klimatici.bg

Първото предимства на пазаруването през портала за професионални инструменти, е че получавате безплатна консултация. Получавате също така преференциални цени, висока надеждност и реална гаранция за качество.

Имате възможност да закупите желаната от вас машина на изплащане с добри условия, и с удължена гаранция за международна помощ – всичко това само тук и сега.

Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Тя е плоска - едва 90 мм и минава под отоплителни тела и мебели и събира замърсявания до ръба, на разстояние от 2 мм. Може да настроите телескопичната тръба с ръкохватка според ръста на оператора и да я движ..
509.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap L е предназначена както за сухо, така и за мокро почистване. Тя е компактна, мощна и с изключителна гъвкавост. Почиства леки до средно тежки замърсявания - прах, груби замърсявания или течности. Отличителни характеристики на модела Уредът позволява удобно ..
359.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 20/1 Me Classic Edition *EU е здрава и компактна машина. Притежава 20-литров контейнер и се отличава с лесната концепция за обслужване и филтърна технология.Подходяща е за малки количества течности, груби замърсявания и прах. Основни характеристики на модела Компа..
429.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Me Classic Edition *EU е предназначена за умерени количества течности, груби замърсявания и прах. Отличителни характеристики Компактен, здрав и мобилен уред с отлична маневреност, стабилност и удобен за транспортиране благодарение на тънкия дизайн и 4-те коле..
449.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Ap L е компактна и висококачествена смукачка за сухо и мокро почистване в средния клас. Подходяща е за различни приложения. Почиства ефективно с изключителна мощност и отстранява средни количества фин прах, дори без филтърна торбичка. Предимства и характерист..
929.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Ap Te L*EU се отличава с много ефективно полуавтоматично почистване на филтрите, отлична мощност и разнообразни приложения. Почиства както по-малки шлифовъчни работи, така и интериори на превозни средства, а също така отстранява и течности. Отличителни характ..
929.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 90/2 Me Classic Edition *EU се справя отлично с почистване на прах, груба мръсотия и течности. Има изключително голям 90-литров контейнер за вакуумиране на големи количества мръсотия от всякакъв вид. Основни характеристики Здрав и лесен за транспортиране - много п..
1019.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/2 Me Classic Edition *EU е мощна прахосмукачка с 2 мотора, която почиства прах, груби замърсявания и течности за нула време. Отличава се с 50-литров контейнер и и предлага отлично управление и високо качество. Отличителни характеристики Моделът е изключително п..
1059.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 40/1 Tact Bs *EU е подходяща за използване от пекари и сладкари. Справя се със всякакви задачи било то машини, други устройства, дори фурната, с допълнителни аксесоари. Отличителни предимства и характеристики Моделът разполага с допълнителни комплекти аксесоари, с..
1599.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Tact Te M*EU премахва несравнимо количество фин прах и гарантира 99,9% ефективност на филтриране. Отличителни характеристики на модела Моделът предлага напълно автоматично почистване на филтъра. Сензорно контролираната електроника служи за оптимална ефективно..
1879.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Tact Te H *EU е подходяща за мокро и сухо почистване след ремонтни дейности в стари сгради. Тя е изключително компактна и мобилна. Тя притежава 30-литров контейнер и високоефективна система за почистване на филтрите Tact за над 99% гарантирана ефективност на ф..
2109.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/1 Tact Te M *EU се отличава с възможността да изсмуква несравнимо големи количества фин прах и гарантира ефективност на филтриране 99,99%. Основни характеристики Напълно автоматично почистване на филтъра - сензорно контролирана електроника за максимална ефект..
2279.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/1 Tact Te H *EU е идеална за безопасно премахване на прахове, опасни за здравето или канцерогенн, особено в индустриална среда. Предимства и характеристики Двойна филтрираща система с почистващ се H филтър, благодарение на която се всмуква по-малко опасен прах ..
2499.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 75/1 Tact Me Te H *EU е първата Керхер прахосмукачка с тези размери от клас H. Нейната усъвършенствана концепция за цялата система за почистване предлага безопасност при премахване на опасен прах. Отличителни характеристики на модела Прекъсвач за избор на маркуч -..
4159.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 38/1 Me Classic
По запитване
Професионална смукачка Karcher NT 38/1 Me Classic без усилия изсмуква големи количества течности, прах или груба мръсотия благодарение на мощната си 1500-ватова турбина. Основни характеристики на модела Компактна, здрава и мобилна Отлична маневреност, мобилност и удобна за транспортиране с помо..
389.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap Te L се отличава със силна смукателна мощност. Предназначена е за сухо и за мокро почистване. Отличителни характеристики на модела Лесна и удобна за транспортиране и складиране. Полуавтоматично почистване на филтър за ефективна и постоянно висока мощнос..
459.00 лв.
Показани 1 от 16 | 34 (3 Страници)
4.55 | 11