Категории
Your Cart

Парочистачки и парни екстрактори

Хигиенните професионалисти трябва да се справят с множество трудни и неприятни задачи всеки ден.

Някои задачи отнемат значително повече време от други, което може да струва на един бизнес време и ресурси.

За щастие има първокласни професионални парочистачки и парни екстрактори, които ще помогнат с експедитивното и качествено почистване на всякакви повърхности.

Намерете своята желаната машина на Klimatici.bg на топ цена, с безплатна доставка до всеки адрес в България още днес.

Ново поколение парочистачки и парни екстрактори

Новото поколение парни екстрактори от добре познатите производители на професионално оборудване за почистване, е по-добро от всякога.

Огромният напредък направен в последното десетилетие в изработката и дизайна на професионалните парочистачки и парни екстрактори, е внушителен и впечатляващ.

Най-главозамайващото преимущество на новото поколение уреди за парно почистване, е че сега те разполага със значително по-голям капацитет за работа.

Докато предишните машините от този клас бяха ограничени до няколко строго специфични действие, днешните уреди умело се справят не само с тези дейности, но и позволяват за справянето с много други.

От премахването на дъвки, до извличането на мазни петна от асфалт – новите парни екстрактори са отличен избор за всеки професионалист, който държи на качествено свършената работа.

Кое е специалното при тези уреди

Най-специалното при новите парни екстрактори и парочистачки, е че идват с повече накрайници, по-силни парни генератори и значително повече възможности за употреба на органични почистващи препарати.

Новите уреди могат да работят с етерични масла, екстракти за почистване и други органични и био-продукти за чистене.

Благодарение на това чистенето с подобни машини и препарати е значително по-приятно за околните, като намалява значително опасността от допир с вредни химикали.

Ако искате да постигнете безупречна чистота, без да излагате на опасност своите клиенти, то тези уреди са точно за вас.

Изберете своята парочистачка още днес и си спестете много работа, грижи и впечатлете своите клиенти с безупречни резултати и бързо свършена работа още днес.

Не се налага да инвестирате много, за да получите отлично качество на работа, дългогодишна международна гаранция и техническа поддръжка.

Закупете своя уред сега и получавате комплект от накрайници за почистване на порести и абразивни повърхности напълно безплатно.

Защо да изберете продуктите намиращи се на Klimatici.bg

Нашата препоръка е да разгледате добре наличните тук предложения, преди да направите избор.

Ние вярваме в силата на информирания избор – затова сме готови да ви помогнем при селектиране и откриване на възможно най-добрия уред за почистване с пара за вас.

Възползвайте се от нашата експертиза и си спестете време, нерви и пари.

Уред за премахване на дъвки Karcher SGG 1*EU
По запитване
Отстраняването на изсъхнали, залепнали дъвки на настилки и тераси, в търговски центрове, кина, хотели, ресторанти е изключително неприятно. Ето затова на помощ идва Уред за премахване на дъвки Karcher SGG 1*EU. Той премахва дъвките за секунда, благодарение на комбинацията от пара и биоразградимо поч..
11699.00 лв.
Парочистачка Karcher SG 4/4 е надеждна и компактна. Отличава се с висока производителност и е сертифицирана за дезинфекция. Постига се оптимално почистване благодарение на 4-баровото налягане. Количеството на парата може да се регулира плавно, а функцията Vapo-Hydro е за плавно регулиране на наситен..
2709.00 лв.
Парочистачка Cleancraft SG 36 е с дебит от 65 до 80 г. в мин. Резервоарът и е с капацитет 1,8 литра. Поддържа температура на парата 165 градуса. Работно налягане 6 бара. Мощността е 3,25 кВт. Електрическото захранване е 230 V с честота 50 Hz. Размерите на продукта отговарят на височина 350 мм, ширин..
3399.00 лв.
Парочистачка Cleancraft SG 58 S е с дебит от 80 до 95 г. за мин. Резервоарът е с капацитет 3,2 литра. Обемът на резервоара за чиста вода е 5 литра, както и обема на резервоара за почистващи препарати е също 5 литра. Поддържа температура на парата 185 градуса. Работно налягане 8 бара. Мощността е 3,5..
9514.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.46 | 16