Категории
Your Cart

Cleancraft

Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA
Изчерпан
Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA притежава двойна филтрационна система, която лесно премахва пепелта от печки, котли и грил. Характеризира се с функция вентилатор, висока мощност на всмукване, лесно премахване на мръсотия от контейнера и съхранение на аксесоарите на устройството. Ка..
135.00 лв.
Технически характеристики на Прахосмукачка Cleancraft flexCAT 18B Машина за мокро и сухо почистване. Въздушна струя - 1500 л/мин. Обем на резервоара - 7,5 литра. Диаметър на маркуча - 35 мм. Един брой двигател. Водно охлаждане - Байпас. Ниво на шума - 74 dB. Захранване - батерия 18 V. Тег..
339.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 700 е със система от тандемни ролки, която се използва за закрити и открити площи. Притежава две странични четки, които отстраняват остатъците пред ролките. Успешно почиства отпадъци като хартия и чаши за напитки. Ролките и страничните четки се регулират. Те са у..
329.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 801 е със система от тандемни ролки за открити и закрити площи. Двете странични четки почистват остатъците пред ролките, които ги транспортират отгоре в бункера. Предназначена е за отпадъци от всякакъв вид - чаши за напитки, хартия и др. Почистващите ролки и стран..
586.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 800 е със система от тандемни ролки за закрити и открити площи. Има две странични четки, които почистват остатъците пред ролките. Подходяща е за отпадъци от всякакъв вид - хартия, чаши за напитки и др. Ролките и страничните четки могат да се регулират на височин..
859.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105C се отличава с здрав корпус, ергономичен дизайн на дръжката и ниско ниво на шум. Предназначена е както за напояване на градината, така и за употреба у дома. Технически характеристики на Градинска помпа Cleancraft GP 1105C Вид на машината - помпа за градина Деб..
279.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P
Изчерпан
Градинска помпа Cleancraft GP 1105P е самозасмукваща и подходяща за домашна употреба и напояване на градината. Тя има предварителен филтър, който предотвратява повредата на помпата при груби замърсявания. Уплутненията са висококачествени и гарантират дълъг живот. Металната арматура е с ниско износва..
303.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1105S притежава стоманен корпус, който е подходящ за домашно напояване или водоснабдяване в градината, с LCD дисплей и филтър. Контролът на автоматичните операции се извършва чрез регулиране на налягането. LCD дисплеят дава информация за ефективността на доставката, нал..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GP 1306S е многостепенна, засмукваща центробежна помпа, притежаваща стабилен стоманен корпус. Предназначена е за напояване на градина или домашна употреба. Засмуква отлично, дори при по-малко въздушни мехурчета. Тя притежава надеждна система за запечатване с механичен, упл..
569.00 лв.
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 Градинска помпа Cleancraft GPI 5548
По запитване
Градинска помпа Cleancraft GPI 5548 е машина от типа градинска помпа, с височина на изпомпване 40 метра, дълбочина на засмукване 6 метра и дължина на кабела 1,5 метра. Дебитът е между 45 и 80 литра в минута, а диаметърът на конектора - 1”. Уредът е с мощност 550 W и електрическо захранване - 230 V. ..
1579.00 лв.
Потопяема напорна помпа Cleancraft SDWP 1107 за чиста вода
По запитване
Потопяема напорна помпа Cleancraft SDWP 1107 за чиста вода е с многостепенна технология на работното колело, която генерира високо налягане на водата. Отличава се с висококачествен и здрав корпус от пластмаса и неръждаема стомана. Подходяща е за системи за дъждовна вода, работа с пръскачки, изпомпва..
489.00 лв.
Хидрофор Cleancraft DWS 1105P
Изчерпан
Хидрофор Cleancraft DWS 1105P е самозасмукваща помпа за битово снабдяване с вода и изпомпване. Отличава се с автоматични операции, икономия на енергията, тих режим на работа и резервоар за съхраняване на вода 19 литра.  Технически характеристики на Хидрофор Cleancraft DWS 1105P Тип на машин..
529.00 лв.
Хидрофор Cleancraft DWS 1105
По запитване
Хидрофор Cleancraft DWS 1105 е икономична, самозасмукваща помпа за битово водоснабдяване и изпомпване на вода. Автоматичните операции се регулират чрез контрол на минималното и максималното налягане. Резервоарът за вода съхранява 24 л. вода и така буферира малки потребности от вода. Работи тихо, при..
909.00 лв.
Потопяема помпа Cleancraft DWP 1106A за чиста вода
По запитване
Потопяема помпа Cleancraft DWP 1106A за чиста вода е с максимална мощност на двигателя 1100 W и дебит 100 литра на минута. Разполага с кабел, дълъг 22 метра. Височината на изпомпване е 55 метра. Електрическото захранване е 230 V ~ 50 Hz...
799.00 лв.
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 10013 за чиста вода
По запитване
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 10013 за чиста вода се отличава с метален корпус, ергономична дръжка и висококачествени уплътнения, които гарантират дълъг живот на експлоатация. Технически характеристики Тип на продукта - потопяема помпа за чиста вода Дебит - 216 л./мин Височина на изпомпване ..
259.00 лв.
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 7014A за чиста вода
По запитване
Потопяема помпа Cleancraft SCWP 7014A за чиста вода е с максимална мощност на двигателя 750 W и дебит 233 литра на минута. Разполага с кабел, дълъг 10 метра. Височината на изпомпване е 9 метра. Електрическото захранване е 230 V ~ 50 Hz. ..
209.00 лв.
Показани 1 от 16 | 54 (4 Страници)

Чистотата е нещо, без което няма как да се чувстваме добре в собствения си дом и да изпитваме необходимия комфорт. Проблемът е, че тя трябва да бъде поддържана непрекъснато – няма едно решение, което магически ще направи дома чист завинаги.

Чистенето може да отнеме голяма част от времето ви и да бъде изключително трудоемко. Разбираемо е това да ви демотивира.

Ето защо американската фирма Cleancraft създават професионална почистваща техника за машинно почистване на трудните обекти в продължение на повече от 40 години.

Вече не е необходимо да плащате за почистване на килими, защото можете да го направите безупречно и у дома с подходящите машини.

Почистваща техника и машини Cleancraft

Техниката за почистване на този бранд осигурява безупречни резултати както за дома, така и за големите компании и индустриални обекти.

Машините варират според вида, използваните технологии и големината си, която ги прави подходящи за помещения с различен мащаб.

Част от продуктите на Cleancraft, които можете да намерите при нас, включват:

Висококачествените и мощни пароструйки могат да се справят и с най-упоритите замърсявания на недостъпни места. Те осигуряват лесно и първокласно почистване, след което домът ви заблестява, а вие сте положили минимални усилия.

Този уред прави възможно домашното пране на килими с безупречни резултати.

Градинските помпи могат да се ползват както за напояване на градината, така и у дома, а действието им е изключително безшумно. Предлагат се и пръскачки за професионална употреба в озеленяването и земеделието.

Метачната машина революционизира подовото почистване и успешно премахва всички отпадъци. Седловата машина за почистване на под е вариант, подходящ за по-големите обществени и индустриални сгради.

Почистващите машини са с ергономичен и компактен дизайн и изненадващо могат да заемат изключително малко пространство.

Всички уреди са изключително енергийно ефективни и оптимизират консумацията на енергия.

Защо хората избират Cleancraft

Клийнкрафт съдържат всичко необходимо, когато става дума за почистване на килими.

Дори самите вие не бихте се сетили за съществуването на някои видове машини за почистване и не бихте повярвали, че е възможно да ви дадат такива предимства. Тази фирма обаче е наясно с всичко за почистването и се стреми да улесни ежедневието на своите потребители.

Те се открояват с изключителна експертиза в областта си и създават продукти, които отговарят и на най-високите изисквания.

Продуктите се предлагат с идеален синхрон между качествено действие и достъпна цена.

4.47 | 24