Категории
Your Cart

Подопочистващи автомати

Подопочистващ автомат Karcher BR 30/4 се отличава с лесна маневреност, до 10 пъти по-силен натиск при работа и голяма ефективност. Скорост на оборотите на валяка - 1500 оборота. Автоматът смуче напред и назад. При по-големи замърсявание изсмукващите лайсни могат да се вдигнат. По този начин почиства..
3069.00 лв.
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 560 е с автоматично управление и дискова четка. Използва се за почистване на тесни пространства и ъгли в стая. Отличава се с “Еко режим”, който намалява шума и песни електричество и вода, бърза и лесна поддръжка. Други отличителни черти са: автоматично нам..
17757.60 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BDP 43/450 C Adv е перфектно балансиран с две здрави алуминиеви тръби. Почиства както твърди, така и еластични подови настилки. Подходяща е и за нанасяне на продукти за грижа върху дървени подове. Цялостно и бързо почистване благодарение на високата скорост на въртене -..
2949.00 лв.
Машина за почистване на стълби/ескалатори Karcher BR 45/10 Esc се използва за поддръжка и междинно почистване на ескалатори и движещи се пътеки. Ескалаторът работи, когато се почиства с машината Отличителни характеристики Икономично почистване Готов е за работа за кратко време, а почистването ста..
15379.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)