Категории
Your Cart

Подопочистващи автомати

Професионалното почистване на подови настилки изисква професионални подопочистващи автомати. Тъй като това е специален клас оборудване е от особено значение да се наблегне на качеството на селекцията, както и заложената в продуктите функционалност.

За да ви помогне да постигнете отлични резултати всеки път, екипът на Klimatici.bg направи специална селекция от продукти от подопочистващи автомати от доверени производители.

Какви автомати предлагаме

Надеждността при професионалните уреди и инструменти е приоритет номер едно. От нея зависи не само ефикасността на работа, но и цялостното представяне на пазара на труда – затова сме горди да ви представим първокласна селекция от автомати за почистване на подове, в която категория ще откриете:

  • Ръчно водими подопочистващи автомати;
  • Подопочистващи автомати със седящ оператор;
  • Еднодискови машини;
  • Полиращи машини;
  • Машини за почистване на стълби / ескалатори.

Този каталог е отправната точка за много професионалисти, които търсят възможно най-доброто оборудване от висок калибър.

Благодарение на нашата селекция, ние сме уверени, че при нас ще намерите правилната машина за вас и вашия бизнес, на която не само можете да разчитате, но с която можете да подобрите своят дейност.

Лукса на качествените подопочистващи автомати

Надмогването на предизвикателствата на професионалното почистване не е лесна задача, особено, когато не можете да разчитате на вашето оборудване.

Но в света на професионализма има няколко лукса, които малко хора могат да си позволят – а именно надеждност по време на работа.

Луксът на това да разчитате на вашите машини се изразява в увереността, че можете да се справи с изискванията на вашите клиенти. Не само това – можете да оправдаете вашите лични очаквания.

Нашата селекция от професионални уреди за поддръжка и почистване на различни подови настилки, отваря вратата към това да предоставите една по-добра услуга от останалите.

Така не само се отличавате от конкуренцията си, но и подсигурявате репутацията си пред сегашните си клиенти.

Това ви помага да израснете като услуга и да доминирате останалите. Възползвайте се от тази възможност и закупете своята специализирана машина за почистване на подове на преференциална цена още днес – само от Klimatici.bg.

С подобна придобивка вие получавате:

  • Високо качество на работа;
  • Консистентни резултати;
  • Увеличена производителност;
  • Увеличен капацитет на работа.

Защо Klimatici.bg е първият избор на хиляди българи

Причината да сме първият и единствен избор за онлайн пазаруване на хиляди българи, е понеже тук те откриват своите желани продукти.

Ние успешно създадохме платформа, която комбинира удобство, качество и достъпни цени за дори най-специализираните професионални апарати на пазара.

Възползвайте се от нашата селекция още днес и си спестете не само нерви, но време и пари.

Подопочистващ автомат Karcher BR 30/4 се отличава с лесна маневреност, до 10 пъти по-силен натиск при работа и голяма ефективност. Скорост на оборотите на валяка - 1500 оборота. Автоматът смуче напред и назад. При по-големи замърсявание изсмукващите лайсни могат да се вдигнат. По този начин почиства..
3359.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 50/50 C Classic Bp дава ясен поглед над зоната, която трябва да се почисти. Това се дължи на компактните размери на рази машина. Характеристиките и са сведени до най-важните настройки и функции, за да може да се използва след кратка инструкция. Подходяща е за използв..
4523.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 43/25 C Bp е компактен, маневрен, безшумен и лесен за употреба. Основни характеристики и предимства Моделът има здрави и издръжливи елементи за управление. Проектиран е за ежедневна работа. Гарантира лесна работа благодарение на EASY операционния панел. Символите ..
5959.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BR 40/10 C I
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher BR 40/10 C I се отличава с гъвкавост, компактна е и високо икономична в своя клас. Работи тихо и има възможност за вакуумиране и в двете посоки. Основни характеристики Бърза и мощна. Ниска конструкция. Лесна поддръжка. Ергономична ръкохватка. Оборудване на Под..
5769.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Classic Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Classic
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Classic се характеризира с мощно задвижване, което помага за безпроблемното изкачване на наклон. Напълно подготвен е за ежедневна употреба. Отличителни характеристики Високо натоварените части като смукател и главата на четката са изработени от алуминие..
15709.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher B 50/60 C Classic Ep предлага максимална ефективност на почистване с минимално оборудване. Отличителни характеристики Моделът е достъпен на базово ниво - отлично съотношение цена качество. Намален е до най-важните функции. Голямо обем на резервоара с компактни размер..
5959.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 170Ah Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 170Ah
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 170Ah осигурява високо ниво на удобство на потребителя. Отличителни характеристики Смукателят и главата на четката са високо натоварени части, изработени от алуминиев висококачествен материал. Машината е пригодена за работа в тежки услов..
22169.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 285Ah Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 285Ah
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher BD 80/100 W Bp Pack Classic EU 285Ah, задвижвана от мощна батерия преодолява дори най-трудните работни задачи. Отличителни характеристики Смукателят и главата на четката са високо натоварени части, изработени от висококачествен алуминий. Машината е пригодена за работа..
27059.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 43/35 C Ep
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher BD 43/35 C Ep е изключително ефективен при почистване. Той е оборудван с дискова четка, система, включваща два резервоара за чиста и замърсена вода и захранване от електрическата мрежа. Работата с този уред изисква инструктаж. Технически характеристики на Подопочистващ..
4499.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BR 30/4 C Adv притежава форма, която позволява изключително лесно маневриране, както прахосмукачка. Основни характеристики Бързооборотен валяк с четки - 10 пъти по-силен натиск в сравнение с метенето на ръка. Валяка с четки успешно се справя с почистването на релефни ..
3989.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 38/12 C Bp Pack се отличава с изключителна маневреност, лесно управление и поддръжка. Отличителни характеристики Надеждна дискова технология Много добро почистване на гладки повърхности. Подходящ за работа с полиращи подложки или с четка. Включена в комплекта ..
5599.00 лв.
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 560 Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 560
По запитване
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 560 е с автоматично управление и дискова четка. Използва се за почистване на тесни пространства и ъгли в стая. Отличава се с “Еко режим”, който намалява шума и песни електричество и вода, бърза и лесна поддръжка. Други отличителни черти са: автоматично нам..
19754.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher B 90 R Classic Bp
По запитване
Подопочистващ автомат Karcher B 90 R Classic Bp е уред от нвата генерация с глави с четки. Отличава се с изключителна маневреност. Характеристики и предимства на модела Благодарение на малките и къси размери машината е екстремно маневрена и лесна за управление, въпреки че е за голям обем вода. Има..
19139.00 лв.
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 650 Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 650
По запитване
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 650 се задвижва автоматично и притежава дискови четки. Подходяща е за употреба в затворени пространства. Има табло с контролни бутони. Четката работи механично, смукателната лента и обема на водата чрез лостове. Извитата релса, намираща се точно след ..
20204.00 лв.
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 800 Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 800
По запитване
Машина за почистване на под Cleancraft ASSM 800 с автоматично управление и дискова четка е напълно подходяща за почистване на тесни пространства и ъгли на стаи. Този модел е компактен и маневрен. Предназначен за работа в затворени пространства и лесно избягва препятствия. Има табло с бутони за ..
21380.00 лв.
Подопочистващ автомат Karcher BD 50/70 R Classic Bp Pack
По запитване
Със своя тесен и компактен дизайн Подопочистващ автомат Karcher BD 50/70 R Classic Bp Pack е изключително маневрена и лесно се транспортира, дори в асансьори. Характеристики и предимства на модела Лесно управление Ясни и разбираеми символи и контролен панел. Кратко време за обучение. Литиев..
21789.00 лв.
Показани 1 от 16 | 29 (2 Страници)
4.46 | 17