Категории
Your Cart

Индустриални смукачки

Малко са машините, които могат да смогнат на нуждите на производствения процес, особено, когато ефективност, практичност и функционалност са решаващите фактори.

Когато става дума за почистване на големи индустриални площи или машини, малко уреди могат да се мерят с надеждността и потенциала на истинските индустриални смукачки.

За да улесним намирането на правилната за вас машина, екипът на Klimatici.bg отдели специализираните смукачки в тази отдадена страница. По-долу ще обясним повече за машини и техните ползи.

Идеята зад нашите индустриални смукачки

Всеки производствен процес отделя голямо количество мръсотия, не само като последствие от операцията, но и преди нейното начало.

За да се запази работното пространство чисто и безопасно, е необходимо да се полагат насочени и умишлени усилия за честа поддръжка не само на безупречно пространство, но и машини.

Това става особено очевидно при индустриални дейности като производството на мебели при, които се отделят големи количества фин прах.

Този прах има директно отражение върху ефикасността на производствените машини, което изисква и употребата на индустриални смукачки.

Тъй като самият процес на почистване изисква спирането на самите машини, а това означава спиране на производство, е напълно задължително оборудването за почистване да бъде надеждно и способно.

Кога са полезни подобни машини

Полезността на подобни машини за почистване на индустриални площи става очевидна при нуждата от ефикасност.

За да се намали времето на ограничава на производствения процес поради поддръжка, се използват почистващи уреди, които специализират именно в бързото и безупречно почистване на големи пространства.

Те трябва да са способни мигновено да се адаптират към особеностите на всяка задача, без да затрудняват потребителя.

Нужно е да са стабилни, надеждни и способни да работят непрекъснато за дълъг период от време.

Това е причината подобни машини да се предлагат на висока цена, тъй като самият им характер е коренно различен от този на битови уреди с подобна функция.

Техният състав е специален, частите и градивните им материи са първокласни, а самите сглобки и дизайн са на върховно ниво.

Ползите от подобен вид оборудване не само оправдават високата им цена, но и я правят незначителна пречка между желаните резултати и намалените разходи при производство.

Защо Klimatici.bg е най-надеждният източник за професионално оборудване

Като професионалисти, ние самите ценим качеството и надеждността на професионалното оборудване.

То не само трябва да бъде стабилен и сигурен източник на необходима услуга, но и е напълно задължително да идват с дългогодишна международна гаранция.

Ние ви предлагаме не само базовото качество, което се очаква от професионално оборудване, но и отношението и подходът, от който всеки професионалист може да се възползва.

Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Tact² Lp
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Tact² Lp е подходяща за почистване на производствени площи и машини. Оборудвана е с големи колела и спирачки ролки, които се грижат за лесното придвижване и мобилната употреба. Дълги експлоатационни периоди без прекъсване благодарение на автоматичната систе..
5944.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVC 60/30 Tact² Lp
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVC 60/30 Tact² Lp е идеална за почистване на производствени машини и площи. Тя може да работи непрекъснато с помощта на устойчивия на износване страничен компресор. Това я прави подходяща за употреба, например, като стационарен смукателен агрегат в производствени или ..
10436.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp*W2K Професионална смукачка Karcher IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp*W2K
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp*W2K е висококачествена, компактна и многофункционална смукачка. Отличава се с накланящо шаси и 100-литров контейнер, който позволява големи количества течности и/или твърди вещества, без прах, да бъдат изсмуквани. Твърдите вещества се отделят от..
11274.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVS 100/40 M се отличава със своята впечатляваща производителност и отлично оборудване. Притежава ефективен 3-фазен мотор с меко стартиране. Машината успешно събира фини прахове, опасни за здравето, а почистването на филтърната система не би било по-лесно. Характерист..
12995.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVS 100/55 M служи както за мобилна, така и за стационарна непрекъсната работа. Напълно подходяща е за безопасно вакуумиране на големи количества фини прахове, опасни за здравето. Тя е сертифицирана за клас прах M и е енергийноефективна (IE2). Отличава се с впечатлява..
14345.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVS 100/75 M е топ модел в гамата супер клас със сертификат M. Притежава изключително високоефективно компоненти. Отличава се с функцията за плавно стартиране, която предотвратява пикове в мощността при стартиране. Отличителни характеристики Опция за дистанционно упр..
18493.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVR-L 40/12-1 Професионална смукачка Karcher IVR-L 40/12-1
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVR-L 40/12-1 е базова машина при индустрианите смукачки с 1,2 kW мощност. Тя е най-малката смукачка за течности в гамата IVR-L. Подходяща е за вакуумиране и отделяне на малки количества течности и твърди вещества. Отличителни характеристики С дълъг експлоатационен ж..
4332.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVR-L 65/12-1 Tc
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVR-L 65/12-1 Tc е предназначена за изсмукване и отделяне на охлаждащи течности, емулсии на смазка, твърди вещества (например метални стружки). Твърдите частици могат да се съберат в специална кошница, а течният компонент се рециркулира в дренажна тръба. Основни харак..
4752.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Ap
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Ap е компактна и маневрена с големи колела и ролки със спирачки. Подходяща е за мобилно почистване на производствени машини в сферата на производството. Филтрите имат по-продължителен експлоатационен период, гарантиран от полуавтоматичната система за тяхнот..
4808.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVR-L 100/24-2
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVR-L 100/24-2 е компактна индустриална смукачка от тип Ringler от Керхер. Отличава се със 100 литра капацитет и способността да изсмуква твърди частици и да ги разделя от течностите с помощта на опционалната кошница за сортиране. Отличителни характеристики на модела ..
5144.00 лв.
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Tact ²
По запитване
Професионална смукачка Karcher IVC 60/24-2 Tact ² е подходяща за почистване на производствени зони и машини. Притежава максимална мобилност и дълъг период на работа без прекъсване. Отличителни характеристики Този модел има два двигателя с въздушно охлаждане. Дава отлични резултати на почистване с ..
5732.00 лв.
Прахосмукачка Cleancraft flexCAT 130 ATEX почиства всякакъв вид прах, включително патогенен и прах водещ до рак, плесен олово и арсен. Всичките и компоненти са защитени от повреди, има многостепенно филтриране, защита от екплозия, антистатични филтри и алармена система срещу свръхналягане. Дизайнът ..
5878.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
4.56 | 16