Категории
Your Cart

Мокро / сухо смукачки

Пълното премахването на мокри и сухи петна от твърди и меки повърхности може да се постигне по най-различни начини. Най-ефикасният от тях остава употребата на мокро/сухо смукачки.

Ако целите да постигнете абсолютно превъзходство над петната, търсите оборудване на, което можете да разчитате, и искате да го намерите на изгодна цена, то Klimatici.bg е правилното място за вас.

Какво представляват нашите мокро/сухо смукачки

Изложените тук продукти от класа „мокро/сухо смукачки” са специален вид вакуумни апарати, чиято функционалност е главно насочена към извличането на сухи и мокри субстанции.

Подобен вид извличане се постига чрез локализирането на силен вакуумен поток чрез употребата на дюзи и накрайници.

На външен вид един смукач изглежда като обикновена прахосмукачка, но тази прилика спира, в момент, в който започне употребата на самата машина.

Те са особено способни в премахването на нисковискозни субстанции като вода, масла, органична материя и дори фин прах.

Благодарение на мощна вакуумна помпа, те, за кратко време, предоставят изключителна сила, която намира приложение в множество индустрии, в това число почистващата индустрия.

Освен сила при работа, наличните тук смукачи за сухи и мокри субстанции се характеризират и с пълна защита от влага. Това ги прави сигурен избор за всеки, който търси ефикасен и практичен начин да се справи с голям диапазон от течности.

За какво се ползват подобни машини

Поради прословутата сигурност, машините от този клас могат да бъдат прилагани в различни контексти.

Силната струя от 3583 l/min може почти напълно да извлече големи количества течност, без да има забавяне в работата.

Те могат също така, без какъвто и да е вид адаптация, да засмучат сухи и прахови субстанции, в това число такива с по-висок вискозитет като машинни масла и други подобни.

Поради това такива инструменти могат да се намерят често в машинни отделения, гаражите на механици, дърводелски цехове, боядийници и други индустриални приложения.

Те също така намират доста употреба и в почистващата индустрия, тъй като могат с лекота да се ползват за универсално почистване. Имат успеваемост при премахването на лепкави субстанции, най-вече заради 1000 ватовия си електромотор.

Ако търсите инструмент, които да ви предостави сигурна подкрепа по време на работа, или просто универсален помощник при поддръжката на дома, то със сигурност ще го намерите тук.

Защо Klimatici.bg е единственият логичен избор

Това, което превърна нашата платформа в най-посещавания онлайн сайт за инструменти, професионално оборудване, климатици и бойлери, е безкомпромисния ни стремеж към качество.

Заложен още в началото на нашата операция, този стремеж към предоставянето на първокласни продукти създава усещането на сигурност и надеждност във всеки клиент.

Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap L е предназначена както за сухо, така и за мокро почистване. Тя е компактна, мощна и с изключителна гъвкавост. Почиства леки до средно тежки замърсявания - прах, груби замърсявания или течности. Отличителни характеристики на модела Уредът позволява удобно ..
359.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 20/1 Me Classic Edition *EU е здрава и компактна машина. Притежава 20-литров контейнер и се отличава с лесната концепция за обслужване и филтърна технология.Подходяща е за малки количества течности, груби замърсявания и прах. Основни характеристики на модела Компа..
429.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Me Classic Edition *EU е предназначена за умерени количества течности, груби замърсявания и прах. Отличителни характеристики Компактен, здрав и мобилен уред с отлична маневреност, стабилност и удобен за транспортиране благодарение на тънкия дизайн и 4-те коле..
449.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Ap L е компактна и висококачествена смукачка за сухо и мокро почистване в средния клас. Подходяща е за различни приложения. Почиства ефективно с изключителна мощност и отстранява средни количества фин прах, дори без филтърна торбичка. Предимства и характерист..
929.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Ap Te L*EU се отличава с много ефективно полуавтоматично почистване на филтрите, отлична мощност и разнообразни приложения. Почиства както по-малки шлифовъчни работи, така и интериори на превозни средства, а също така отстранява и течности. Отличителни характ..
929.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 90/2 Me Classic Edition *EU се справя отлично с почистване на прах, груба мръсотия и течности. Има изключително голям 90-литров контейнер за вакуумиране на големи количества мръсотия от всякакъв вид. Основни характеристики Здрав и лесен за транспортиране - много п..
1019.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/2 Me Classic Edition *EU е мощна прахосмукачка с 2 мотора, която почиства прах, груби замърсявания и течности за нула време. Отличава се с 50-литров контейнер и и предлага отлично управление и високо качество. Отличителни характеристики Моделът е изключително п..
1059.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 40/1 Tact Bs *EU е подходяща за използване от пекари и сладкари. Справя се със всякакви задачи било то машини, други устройства, дори фурната, с допълнителни аксесоари. Отличителни предимства и характеристики Моделът разполага с допълнителни комплекти аксесоари, с..
1599.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Tact Te M*EU премахва несравнимо количество фин прах и гарантира 99,9% ефективност на филтриране. Отличителни характеристики на модела Моделът предлага напълно автоматично почистване на филтъра. Сензорно контролираната електроника служи за оптимална ефективно..
1879.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 30/1 Tact Te H *EU е подходяща за мокро и сухо почистване след ремонтни дейности в стари сгради. Тя е изключително компактна и мобилна. Тя притежава 30-литров контейнер и високоефективна система за почистване на филтрите Tact за над 99% гарантирана ефективност на ф..
2109.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/1 Tact Te M *EU се отличава с възможността да изсмуква несравнимо големи количества фин прах и гарантира ефективност на филтриране 99,99%. Основни характеристики Напълно автоматично почистване на филтъра - сензорно контролирана електроника за максимална ефект..
2279.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 50/1 Tact Te H *EU е идеална за безопасно премахване на прахове, опасни за здравето или канцерогенн, особено в индустриална среда. Предимства и характеристики Двойна филтрираща система с почистващ се H филтър, благодарение на която се всмуква по-малко опасен прах ..
2499.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 75/1 Tact Me Te H *EU е първата Керхер прахосмукачка с тези размери от клас H. Нейната усъвършенствана концепция за цялата система за почистване предлага безопасност при премахване на опасен прах. Отличителни характеристики на модела Прекъсвач за избор на маркуч -..
4159.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 38/1 Me Classic
По запитване
Професионална смукачка Karcher NT 38/1 Me Classic без усилия изсмуква големи количества течности, прах или груба мръсотия благодарение на мощната си 1500-ватова турбина. Основни характеристики на модела Компактна, здрава и мобилна Отлична маневреност, мобилност и удобна за транспортиране с помо..
389.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 22/1 Ap Te L се отличава със силна смукателна мощност. Предназначена е за сухо и за мокро почистване. Отличителни характеристики на модела Лесна и удобна за транспортиране и складиране. Полуавтоматично почистване на филтър за ефективна и постоянно висока мощнос..
459.00 лв.
Професионална смукачка Karcher NT 27/1 се отличава с изключителна мощност на засмукване, която се дължи на мощната засмукваща турбина. Тя е маневрена, компактна и лесна за употреба. Отличителни характеристики Патронен филтър с поплавък - грижи се за постоянната висока мощност. При достигане на м..
489.00 лв.
Показани 1 от 16 | 21 (2 Страници)
4.50 | 13