Категории
Your Cart

Полиращи машини

Полирането на твърди подови настилки може да се постигне единствено с правилните полиращи машини.

Самият процес представлява равномерното отнемане на микроскопични частици от повърхността на даде настилка, за да се постигне гладък, стъклен завършек.

За тази цел се изисква постоянство, прецизност, опит и най-вече качествено оборудване, каквото можете да намерите на Klimatici.bg на достъпна за вас цена.

Страхотната работа на нашите полиращи машини

Полиращите машини за професионално ползване се отличават от домакинските машини, с това, че предоставят значително повече контрол над самия процес.

По този начин е възможно постигането на значително по-консистентни и предвидими резултати, което е страхотна новина за една фирма за полиране на подове.

Хитър дизайн и добре избрани основни части правят наличните тук полиращи машини отличен избор за поддръжка на перфектни подови настилки.

Контролът над самото поведение на машината и скоростта на въртене, също играят доста важна роля в постигането на абсолютна гладкост.

Уредът трябват да е стабилен, лесен за управление и да предоставя качество на работа, която може да бъде постигната само с много внимание и дълбоко разбиране на процеса.

Как да се възползвате от вашата полираща машина напълно

За да се възползвате от пълния капацитет на вашата машина за полиране, нашата препоръка е да следите за състоянието на диска.

Най-често срещаните проблеми при всички машини от този тип, е разкъсване на страничната риза поради сблъсък със стена, лайсна или друг вид страничен обект.

Подобна разкъсване може да е началото на деградацията на основния полиращ диск, както и на самата залепваща основа под нежните шкурки.

Ако често ви се налага да почиствате тесни коридори, нашата препоръка е да изберете машина със страничен гард.

Важно е той да може да се сваля и слага с лекота, както и е добре да бъде омекотен, за да се предотвратят щетите върху стени и мебели.

Добре е, преди да започнете полирането, подовата настилка да бъде почистена из основа. Така ще бъдат премахнати микроскопични абразивни частици, които могат да надраскат самия под и да попречат на иначе ефикасната система за полиране.

Добре е и да изберете подобаващите за пода полирпасти – ако не сте сигурни каква да използвате, използвайте универсален препарат за полиране.

Защо Klimatici.bg е толкова специално място

Това, което прави Klimatici.bg толкова специално място, е стремежът на нашия екип към по-добри резултати.

За да е възможен нашия успех, ние залагаме на качество и консистентност, както и отлично отношение към нашите клиенти.

Пазаруването от сайта ни е не само изгодно, но и доста приятно – особено ако тепърва се опитвате да разберете какво точно търсите.

Подопочистващ автомат Karcher BDP 43/450 C Adv
Изчерпан
Подопочистващ автомат Karcher BDP 43/450 C Adv е перфектно балансиран с две здрави алуминиеви тръби. Почиства както твърди, така и еластични подови настилки. Подходяща е и за нанасяне на продукти за грижа върху дървени подове. Цялостно и бързо почистване благодарение на високата скорост на въртене -..
2949.00 лв.
Полираща машина Karcher BDP 50/2000 RS BP
По запитване
Полираща машина Karcher BDP 50/2000 RS BP притежава комбинация от характеристики на няколко машини. Тя е маневрена, компактна машина с впечатляващ радиус на завиване от само 1,30 метра. Има скорост като на седлова машина и дава ясен изглед. Отличителни черти и предимства Автоматично регулиране на ..
22389.00 лв.
Полираща машина Karcher BDP 50/2000 RS Bp Pack
По запитване
Полираща машина Karcher BDP 50/2000 RS Bp Pack спестява време и дава отлични резултати при полирането. Тя е специално разработена в света на Step-on полиращи машини. Отличителни характеристики Автоматично регулиране на натиска - постоянно контактно налягане, дори когато подложките са износени или ..
24659.00 лв.
Полираща машина Karcher BDP 50/1500 C притежава компактни размери и лесна маневреност благодарение на централното колело, което намалява напрежението. Постига отлични резултати при полиране. Гарантира интуитивна работа. Отличителни черти и предимства Интегрирано изсмукване на прахта Престилка, ..
6589.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.41 | 22